bolhaiattila febr. 03. 11:32:33 Előzmény filoszemitabélus
(4/4)
Remekül el tudná játszani a címszerepet Victor Hugo "A nevető ember" c. regényéből készült filmben.
filoszemitabélus 2015 nov. 20. - 09:31:48
(3/4)
Hát akkor, hogy valaki írjon már errõl a derék emberrõl is, megosztok róla néhány szubjektív gondolatot:
Elõször is, hogy került a képernyõre egy ennyire nem odavaló ember? -Nagyon egyszerû a válasz, apuka dr. Juszt Lajos egészségügyi államtitkár volt a Kádár-rendszerben.
Vajon mik az ismérvei egy képernyõre termett újságírónak?
Legyen kissé ostobácska, az arcán örökké ott honoljon egy letörölhetetlen zsíros vigyor, a hangja olyan legyen, hogy a hallgatóság meghallván, úgy érezze, konyhakéssel vakargatják a gerinctájékát?
Jellemzõ adalék vele kapcsolatban egy eset, ami a realitásérzék tökéletes hiányát mutatja: a 80-as évek elején, amikor még a nyílt színen az egyenlõsdi dívott, szerepelt egy reklámfilmben. Jól táplált, vagy inkább konkrétan dagadt kisfiával a BMW-jükben pöffeszkedtek. Nem fogta fel a szerencsétlen kretén, hogy ez milyen általános utálatot váltott ki a legatyásodott lakosságból. Egy Rubik Ernõnek, vagy egy Somodi Imrének még elnézték a tehetõsség külsõ jegyeit, de ennél a tehetségtelen alaknál visszatetszést keltett, ami érezhetõen kisugárzott a gyerekére is, pedig nyilván felépíteni akarta a kis dagadékot ezzel a szerepléssel.

https://www.google.hu/search?q=juszt+l%C3%A1szl%C3%B3&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwj20fDeyp7JAhXMORQKHX-9A2YQsAQIMg&biw=1600&bih=889

Valószínûleg egy temetésen is vigyorog az arcberendezésének köszönhetõen.
atticusworld 2009 márc. 07. - 13:02:05 Előzmény antalistvan
(2/4)
Nem tiszta elõttem, pontosan milyen segítséget, megoldást, stb. vársz? Jó lenne ismerni a teljes történetet, hogy valahogyan el lehessen indulni... Hmm?
antalistvan 2007 jún. 21. - 07:22:29
(1/4)
Hét éve lakik sátorba
Szinhely. Románia, Erdély, Hergita megye, Maroshéviz. Lukács Domokos 1980-ban vett meg egy telket ahova egy 3 szintes házat és egy havastavat épitett. 1990-tõl perekedik egy olyan személyel akinek hivatalos dokumentumjai arr a helyre nincsenek. Ez Románia, a pereskedlsben Domi bácsi a vesztes. Le kell bontania a 3 szintes épületet és havastavat. Kértérités nincs. 2000-tõl egy sziklarepedésben feállitott sátorban lakik. A hir megjelent a megyei ujságban is. E téma megoldására javaslatokat az alábbi cimre várok: dudu43@freemail.hu