Téma: Kim Nam-gil

Min-Rin 2012 jún. 23. - 14:03:19
(40007/65967)
Az én környezetemben nem ez az általános. A hatékonyságot, és így az eredményességet csökkenti nálunk tapasztalatom szerint az is, hogy gyakorta szervezetlen a munka, és sok az átgondolatlanság. Sajnos én közalkalmazottként amerre nézek, ezt látom. :(
döncimama 2012 jún. 23. - 13:57:38
(40006/65967)
Viszont ha mi is ennyit dolgoznánk, akkor sem lennénk milliomosok. Lee Junki viszont az.
Valamit valamiért.
döncimama 2012 jún. 23. - 13:55:48
(40005/65967)
Hát nem tudom, más milyen munkahelyen dolgozott, de jelentem én mindig olyan közegben voltam, ahol messze nem számított a 8 órás munkaidõ. Tovább megyek, a férjem évekig úgy dolgozott, hogy a gyerekek nem is látták. Reggel 6-tól este 10-ig. De számtalanszor elõfordult, hogy csak másnap reggel jött haza. Délelõtt szunya, aztán már megint ment dolgozni. Ez nem koreai kiváltság, a magyarok is vannak olyan szorgalmasak.
Embere válogatja. Azt aláírom, hogy talán Koreában erõsebb az elvárás.
De azért nem kell elfelejteni, hogy aki 9-re jár dolgozni, annak a 8 óra du. ötkor telik le és ha erre rátesz 1-2 órát, már este van. Ez van a magyar irodákban is.
Min-Rin 2012 jún. 23. - 13:33:59
(40004/65967)
A komoly téma után egy kis lazítás. Egy réges-régi videó, amelynek csúcspontja Yoochun kacsintása (45. mp), bár az azt megelõzõ ing kigombolás se rossz. Teljesen gyermekded a vidiben: 2006-os felvétel, tehát mindössze 20 éves! :)

http://www.youtube.com/watch?v=zu8GAgfn0zA&feature=g-all-lgv
Min-Rin 2012 jún. 23. - 13:20:29
(40003/65967)
Ebben a hírben a filmiparról tesznek csak említést, de tudni lehet, hogy minden területen érvényes. Az egyetemen tanuló diákok hasonló idõbeosztással élik az életüket, rendszeresen napi 4-5 óra alvással tanulják végig egyetemi éveiket. Pontosan tudják, hogy versenyben vannak, ha érvényesülni akarnak, minden energiájukra szükségük van. A munkahelyeken is ez az igyekezet tapasztalható.
Elég példának felhozni a Prosecutor princess c. sorozatot, amelyben az ifjú ügyésznõt döbbenettel nézik, mikor a munkaidõ lejártával elhagyja az irodát. Az események sûrûjébe jutva, a fiatal nõ "jobb belátásra tér", felismeri, hogy szorgalmasabban kell dolgoznia. A dorama második felében már õ is a késõesti órákig végzi a munkáját.
Ennek a mentalitásnak elõnye és hátránya egyaránt tapasztalható. Rendkívül eredményesek a szorgalmuk, kitartásuk, elszántságuk jóvoltából, viszont a túlzásba vitt munka, kevés pihenés és óriási idegi feszültség idõnként megbosszulja magát. A nálunk általánosan tapasztalható "kímélõ munkavégzés" viszont eredménytelenségbe torkollik, miközben sokan fel sem ismerik, hogy mérsékelt igyekezetük nem érdemel nagyobb javadalmazást. Valami aranyközépútra lenne szükség, talán ha a koreaiakat és minket, magyarokat összegyúrnának, elérhetnénk az ideálist, az "aurea mediocritas"-t. :)
ani.net54 2012 jún. 23. - 12:47:44
(40002/65967)
Még a napi 18 óra is igen soknak tûnik a lehetséges 24-bõl!!!
Olyan nagy nevû színészeknek kell összefogni és kifogást emelni, mint Jungi,
csak összefogással, együttes kiállással tudnak sikereket elérni!
Min-Rin 2012 jún. 23. - 12:26:44
(40001/65967)
A koreanvibe egyik mai cikke a forgatások körülményeinek egyik tényezõjét elemzi. Kim Sun Ah (I Do, I Do), Lee Jun Ki (Arang and The Magistrate) és Park Gun Hyung egymással egybehangzó panaszt fogalmaz meg: a forgatások ideje alatti embertelen hajszában alig van idõ a pihenésre, gyakran 24-30 óra munka után 4 órát tudnak aludni, majd folytatják a felvételeket.
A cikk így kezdõdik: Nem titok, hogy a koreai drámaipar kemény munkahely. Gyakori, hogy a mûvészek és a stáb többi tagja napokig dolgozik egy pár óra alvással.
A befejezés: De a jó hír az, hogy a koreai törvényhozók a jelentések alapján megvitatja a rendszert, majd korlátozzák a napi forgatás idejét, azaz egy nap alatt legfeljebb 18 óra lehet a forgatási idõ.
Ez koreai fogalmak szerint nyilván elõrelépést jelent, de sejtésem szerint még ez is jóval több, mint ami a világ más részein megszokott. Újfent utalok arra, hogyan zajlott az IRIS magyarországi forgatása. Belinkelem még egyszer a Váradi Gáborral készült beszélgetést. Ennek elolvasása lehetõséget teremt az összehasonlításokra.

http://magyar.film.hu/filmhu/magazin/varadi-gabor-tobbszor-belefutottunk-azsiai-turistacsoportokba.html
jelem 2012 jún. 23. - 12:11:47
(40000/65967)
Sziasztok jó hétvégét kívánok nektek Szukki véleménye a dorámákról :))))

Q1. Mit gondolsz a fényképezés után?
Azt hiszem, megmutattam az igazi önmagát a forgatáson. Azt vitatják, hogyan kell mondani vonalak, póz és kifejezni az érzéseimet a rendezõ ellenõrzése közben a monitor és én járt a CF megmutatni igazi Jang Keun Suk. Nagyon élveztem a sok lövöldözés.
Q2. Mit gondol, ez a csúcspontja az új CF?
A csúcspont az, hogy igazi Jang Keun Suk fejezte ki a CF. Ez magában foglalja a hirdetésemet lib vonalak és kifejezéseket. Láthatjuk igazi JKS benne. Kérjük, élvezze nézed!
Q3. Gyakran nézni koreai romantikus dráma?
Igen, én! Amint vagyok koreai, nagyon boldog vagyok, hogy SkyperfecTV tervezett speciális értékelés Hallyu szerelmi történet. Azt hiszem, koreai drámák népszerû mindenhol a világon. Én lennék boldog, ha a japán-koreai nézni a különbözõ drámák, valamint a koreai kultúra és ezen keresztül ételek különlegessége programot. Kérjük, figyelje õket és érezd jól magad!
Q4. Mit gondol a különbség a japán és koreai drámák is van?
Van egy barátom, aki azért jött, hogy Korea külföldrõl. Megkérdeztem tõle (vagy vele), "Mi hozott ide, Korea?" A fiú így válaszolt: "Mert koreai drámák után néz, Azért jöttem, hogy tetszik koreai kultúra és a koreai nép és meg akarta tanulni koreai. Ezért vagyok itt. "Meghallgatás a válasz, rájöttem, milyen nagy drámák is befolyásolhatja az emberek. Az egyik oka, hogy a dráma magában foglalja a különbözõ áruk, mint a koreai életmód, az étkezés és a kultúra a divat.
Sõt, van egy különbség dráma és igazi élet. Például, a beállítás a szobám a forgatáson is akkora, mint a többinek a drámák. A koreai drámák, az emberek élnek, sokkal nagyobbak, mint a japán házakban is. De valójában ez nem igaz. Azt hiszem, koreai ház egy kicsit nagyobb, mint 1 japán, de van néhány nagy házak, mint a drámák. Élek egy kis házban. lol. Élek kutyám házában. Élek Süni házában. lol.
Q5. Összefoglalva, kérjük, adja meg egy üzenetet a nézõk.
amit kapott sok szeretetet a japán rajongók. Hogy mutassam meg a hála szeretnék tervezni különbözõ új fan szolgáltatásokat. Kérjük, tartsa támogat engem. Köszönöm

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=uOBIVjxKO-A
ani.net54 2012 jún. 23. - 09:43:13
(39999/65967)
Hát igen az a fránya idõ, abból van a legkevesebb és annyi mindenre kellene fordítani...
ahhh, nem könnyû.......pedig kellene a drágával is egyre többet foglalkozni, így a véghajrában:)))
ani.net54 2012 jún. 23. - 09:38:46
(39998/65967)
:))))Sziiijjja!

Szép napot Neked is, nagyon várom már, oan kíváncsi vagyok milyen lesz, mit fog nyilatkozni,
mit vállalt el, be stb, stb....
kje 2012 jún. 23. - 09:38:22
(39997/65967)
Bárcsak lenne annyi idõm, hogy el tudnék merülni ezekben a gondolatokban...nem is emlékeztem erre a versre, pedig olvastam már.

Most is már többször szóltak, hogy hová tûntem...
ani.net54 2012 jún. 23. - 09:33:14
(39996/65967)
na ennyi csalogató után, hozom a hétvégi verset....

A virágcserép lélegzete

Nem könnyû rátalálni egy növényre és felnevelni.
Az emberek sokszor a vizet is elfelejtik, ha minden csak arról szól, hogy kitesszük egy olyan helyre, ahol a szemnek jó.
Õ persze rájön, hogy ezek a srácok vizet adnak.
De csak akkor keresik fel a cserepet vízzel az elsõ alkalommal, amikor õ már majdnem kiszáradt.
Akkor csak az az érdeke a növénynek, hogy megöntözzék.
Az ablak szemszögébõl egy cserepes növény egy hosszú utazásról viszatért.
Nyilvánvaló, hogy visszafelé az útirányt a napfény mutatta.
A napvilágra befészkelte magát, egy vizenyõs alapra,
Támaszkodás nélkül a könnyû talajba.
A mi cserepes növényünk mégis lélegezni akarna.
Hasonló ez a sors és az én sorsom. Apropó, srácok.

/Fordította: '56'/
döncimama 2012 jún. 23. - 09:29:11
(39995/65967)
Nekem is tetszett ez a sori, bár nem egészen úgy alakult, ahogy vártam, de azért érdemes volt megnézni.
Kang Ji Hwan remek fickó és Suki is jól alakít benne. Jó történet.
kje 2012 jún. 23. - 09:29:08
(39994/65967)
Jó reggelt, szép napot!

21 !!!!

Babikától

Ani! Köszi, szuper kezdés volt a képekkel a mai nap!
ani.net54 2012 jún. 23. - 09:24:29
(39993/65967)
...a villamosokat már beragasztották:))
Min-Rin 2012 jún. 23. - 09:23:31
(39992/65967)
Szép nyári szombat van, és ott lebeg a levegõben az ígéret: 3 hét múlva már újra élõben látjuk majd Nam Gilssit! :)))

Belép újra az életünkbe, felvillantja mosolyát.
ani.net54 2012 jún. 23. - 09:21:42
(39991/65967)
.
ani.net54 2012 jún. 23. - 09:18:55
(39990/65967)
.
ani.net54 2012 jún. 23. - 09:18:08
(39989/65967)
.
ani.net54 2012 jún. 23. - 09:16:20
(39988/65967)
...meg a buszmegállókat is...