Téma: Kim Nam-gil

ani.net54 2012 júl. 15. - 19:13:58
(42787/65967)
Egyetértek, szokás szerint dettó:))
Természetesen én sem nyaralásra, hosszabb együttlétre gondoltam, terápiára járásra aztán végkép nem!!!
mikor a kicsit idilli képet kívántam Drága Oppának! !
Nekem is van két 30-as gyerekem, s nagyon is jól tudom, hogy milyenek.
Az is lehet, hogy a saját szokásainkból indultam ki, mert bizony nálunk minden fontosabb
alkalomra összejövünk, nem napokra, csak félre, háromnegyedre, délutánokra, estékre.
S mikor a 185 centis lakli gyerekem elnyúlik a heverõn és azt mondja,
hogy mindenütt jó, de legjobb itthon, akkor én elolvadok, és azt érzem, hogy mindent meg tudnák
érte tenni, bármit kérne!!!!.....
Én Oppának vmi ilyesmit szerettem volna, függetlenül attól, hogy már nem gyerek!!!!
Min-Rin 2012 júl. 15. - 19:12:08
(42786/65967)
A szokásos: a gépemen van, de még nem láttam! :)

Egyébként ördögöd van, tegnap elgondolkodtam rajta, ne kezdjek-e bele. Annyit szeretnék nézni egyszerre...
Min-Rin 2012 júl. 15. - 19:01:05
(42785/65967)
A Dr. Jin forgatásának szünetében unalomûzésként szórakoznak. :)))

http://koreanvibe.com/dr-jins-boys-in-action
Min-Rin 2012 júl. 15. - 18:57:23
(42784/65967)
Hála istennek, õk hárman (a nem megrendezttnek tekinthetõ videók tanúsága szerint) összhangban vannak egymással. Harmonikusnak, szeretetteljesnek és derûsnek tûnik a viszonyuk.
Min-Rin 2012 júl. 15. - 18:51:19
(42783/65967)
Egy pillanatra visszatérve Oppa ügyéhez.

Bár nem tudunk semmi biztosat, de nagyon valószínû, hogy mást gondol, másképp értékeli ki KNG a gyermek- és ifjúkorát, mint a mamája, a családja.
Mi is különbözõképpen gondolkodunk a dolgokról.
Az események csak látszólag egzaktak. A valóságban nincs egyetlen igazság: annyi van, ahányan vagyunk! Hányszor tapasztaljuk, hogy egy szimpla vitában a résztvevõ felek mást és mást fogalmaznak meg.

Ifjúkoromban elolvastam Lawrence Durrell Alexandriai négyes c. regényét. Tipikus 20. századi, nehezen emészthetõ regény. Egy óriási érdeme van. Négy különbözõ ember szemüvegén keresztül kell(ene) kihámoznunk a valóságos történetet. Reménytelen próbálkozás! Mindenkit befolyásol a tényleges történések megélésében a saját múltja, ezért nem lesz semmi azonos.
Min-Rin 2012 júl. 15. - 18:40:36
(42782/65967)
Én is elsõsorban a munkára gondoltam. Én a humorérzék fogalmát tágan értelmezem. Nem a bolondozásra gondolok, ha említem, hanem az élet dolgaihoz való viszonyulás szempontjából. Így amikor azt mondom "kissé humortalan", arra a komolyságra gondolok, amivel a feladatait kezeli. A másik két fiú sokkal lazábbnak tûnik, nem adják át magukat minden erejükkel a munkának, csak annyit tesznek, amennyi érzésük szerint elég, azaz humorral kezelik a dolgokat. Az én értelmezésem szerinti humortalan emberek mindig sokkal eredményesebbek az életben, mert mindenben a maximumra törekednek. Akinek fejlett a humorérzéke, ha úgy érzi túl nehéz a helyzet, sokszor legyint egyet, vigyorog egy jót, - és feladja.
Nem tudom ennél értelmesebben elmagyarázni írásban. Majd egyszer élõszóban! :)
k.szilvia86 2012 júl. 15. - 18:21:19
(42781/65967)
kedves maryu,

anyaként,természetes hogy ezt érzed,gondolod.:-))hiszen,nincs olyan anya,ki ne tenné ezt,mert minden szülõ számára a gyermeke boldogsága a legelsõ.:-))és ha segíteni kell,támogatni,ott van vele.:-)))
anyának lenni a legszebb hívatás.:-))))
tudom,1x én is átélem majd...

lehet hogy nem kötik a nyilvánosságra,és vele van a családja,a barátai.:-))mert hiszem,h. összetudják hozni az ügynökségnél ezt,nem nagy ügy.
nem tudom a részleteket,de gondolom a családjával tarthatta e 2évbe is a kapcsolatot.

bízzunk benne,hogy vele vannak a szerettei,és segítenek neki,ha valóban szükséges.:-)))

most kicsit el,majd este érkezem.
Min-Rin 2012 júl. 15. - 18:18:50
(42780/65967)
Szívembõl beszéltél! :) A végével is egyetértek viszont!
Min-Rin 2012 júl. 15. - 18:16:28
(42779/65967)
Szerintem õ eredendõen profi, azaz fegyelmezett, komolyan veszi a feladatot, teljes erõbedobással dolgozik. Egy kicsit humortalan, a humorérzékkel rendelkezõ ember nem tudja ilyen tökéletes átéléssel végezni a feladatát.
Ha a JYJ videókra, a próbáikra gondolsz, mindig õ a legkomolyabb. Chunnie a túlsó véglet! :))) Neki bezzeg nagyonis fejlett humorérzéke van: mindig csak annyit csinál, amennyi éppen elég! Nem töri össze magát. Pont a Mission próbáin is látszik. :))
Maryu 2012 júl. 15. - 18:15:38
(42778/65967)
Igen, ez igaz. Ilyen problémával koreai nem igen megy orvoshoz. De KNG-rõl ez köztudott tény. Saját maga nyilatkozta, hogy a GoodBy Solo után olyan depressziós volt, hogy pszichiáterhez járt a lelkét helyre tenni.
Maryu 2012 júl. 15. - 18:10:50
(42777/65967)
Én nem hibáztatok senkit sem. legkevésbé az õ szüleit. Ez butaság lenne tõlem, hiszen nem ismerem õket. Az meg, hogy egy 30 éves pasi nem a mamáját viszi nyaralni, az természetes. Az lenne a fura, ha így lenne. De KNG most nem nyaralni van, hanem rossz állapota miatt Új-Zélandon próbál feltöltekezni. Elmenekült szó szerint az országból. Nem hazament a családhoz, mint mindenki más (legalábbis a többi sztár ezt mondta, hogy várja õket a család), hanem elment olyan helyre ahol békén hagyják (újságírók, rajongók...). Ha az én fiam lenne ilyen helyzetben én biztos odarohannék (nem kellene hívni), hogy megnézzem jól van-e? Mert csak a saját szememnek hinnék és fõznék neki finom kajákat (mindenki az anyja fõztét szereti a legjobban). Persze vigyáznék, hogy ne legyen belõlem túl sok és el is jönnék rögtön ahogy meggyõzõdtem, hogy minden rendben van, hogy van mellette valaki aki vigyáz rá.
Persze mi nem tudhatjuk, lehet hogy a mamája odarohanna, csak KNG nem engedi neki azt...ki tudja?
Min-Rin 2012 júl. 15. - 17:58:36
(42776/65967)
Nagyon érdekes volt, Junsunak remek a hangja. :)
k.szilvia86 2012 júl. 15. - 17:56:39
(42775/65967)
találtam egy mosolygós KNG képekkel teli videót,vétek nem megosztani.:-))

http://www.youtube.com/watch?v=neFQA56lZd8&feature=related

Ilyennek szeretném látni KNG-t,ha lehetséges,ez lenne a kívánságom.:-)))
k.szilvia86 2012 júl. 15. - 17:46:01
(42774/65967)
Drága Idus,

olyan régen találkoztunk,örülök neked nagyon.:-)
gondolom boldog voltál a spanyolok miatt,én is.:-)

amit irsz az tényleg igaz,keleten minden másképt megy.

de elárulok nektek valamit,igaz személyes példa,volt olyan mélypontom nekem is lelkileg,mibe beavattam a szülõket,de bánom nem a legelején,mert azt hittem egyedül megtudom oldani.nem szégyen segítséget kérni.
ha lelkileg nem vagyok jól,jöhet bárki tanácsa,amilyen makacs az ember lánya,én fõleg,nem hallgat rá.
van egy mondás,vannak problémák miket egyedül kell megoldanod,a lelki dolog is ilyen sajnos.
neked kell elhatároznod magadat,hogy megakarok gyógyulni,más nem teszi meg helyetted,szembe kell nézni a problémával,de ehhez idõ kell,és persze megértõ barátok,család.

én úgy gondolom,h. kell hogy legyen valaki a mi drága KNGünk melett,ha nem szülõ,barátok mindenképpen.
a korábbi interjúkból is kitünt,hogy a szerepei megviselték,és napokra el kellett mennie,hogy összeszedje magát.lehet most is ez van.

Én hiszem,jót fog tenni neki Új-Zéland.és el fog múlni az aggódásunk miatta,mert boldogan,vidáman tér vissza,tele vágyakkal,tettekkel,álmokkal.:-))))
Min-Rin 2012 júl. 15. - 17:45:50
(42773/65967)
Ezt olyan jó nézni, aranyosak, jókedvûek. Idillinek tûnik.

http://www.youtube.com/watch?v=NJB_qVTov3w&feature=related

Azt látjuk, amit mutatni akarnak nekünk. Fogalmunk sincs a valóságról: lehet hogy ilyen, de lehet egészen más is.
KNG esetében is csak találgatunk kínunkban.
Min-Rin 2012 júl. 15. - 17:34:48
(42772/65967)
Én arra gondoltam, amilyen szuper dögös pasi, talán voltak alkalmak, amikor komisz volt egy-két lánnyal.
juud 2012 júl. 15. - 17:32:01
(42771/65967)
az utsó e-témában tõlem:

segíteni csak annak lehet érdemben!!! aki ezt kéri, jelzi, igényli.

ráerõltetve az általam jónak hitt segítõ mindenemet- nem jelent valós segítséget.

érezze-ha kell/ha kéri! mindennel mellette vagyunk.
de nem vehetjük át az irányítást a felnõtt felett akkor sem ha maga ellen cselekszik, lép.

KNG nem is kéri a szülöket-maga akarja megoldani a maga szbta feladatait. a saját adottságaival.
kérni -tudjuk nagyon nehéz!
de ha belátás megszületik akkor már könnyebb kinyujtani a kezet.

várakozó sok kéz, kapaszkodó, támaszadó van neki is!
Min-Rin 2012 júl. 15. - 17:31:23
(42770/65967)
Elfenekelték biza! (Lehet, hogy ráfér!?) :)))
Min-Rin 2012 júl. 15. - 17:28:25
(42769/65967)
Nem övön aluli ütésnek szánom, de a fiúk, ha baj van, szerintem visszamennek bizony a szülõkhöz, fõként a mamához. Persze az is lehet, hogy egy elrontott gyerek-szülõ kapcsolatban már nem. Az én fiam biztosan hozzám jön, ha sz.r van a szusiban.
k.szilvia86 2012 júl. 15. - 17:27:57
(42768/65967)
Szép délutánt mindenkinek!

Tegnap szerettem volna itt lenni a bulin,de nem jött össze,gyözött a fáradtság.
restellem a dolgot nagyon,de titeket visszaolvasva,a hiányzók nélkül is,fantasztikus napot csináltatok,sok szép hozzászólással,gondolattal,a mi drága Oppánkról..:-)

úgy döntöttem,bepotolom most,küldök egy videót,benne sok kép,szerep KNG-tõl.:-))

http://www.youtube.com/watch?v=0kcQmTi8SJ4

Nekem a Can´t I love you címû dal a nagy kedvenc,talán mert Bidamként szerettem meg KNGt,és váltam egy hûséges rajongójává.:-)))

Eszembe jutott egy kedves idézetféle az örömrõl.
Ezt kívánom a mi drága Oppánknak,hogy tudjon örülni mindennek,és legyen nagyon boldog,mert ha valaki,akkor Õ megérdemli!!!!!:-))))

,,Örülj az egész világnak...!
A felhangzó zenének...!
Örülj minden csendes estének...!
Hiszen annyi jó és szép van, aminek örülhetsz...
Örülj, ha valakivel törõdhetsz...!
Lásd meg mások örömét, örülj, ha bárkit öröm ér...!
Örömöt adj minden kicsi örömért...!
Az öröm az egy jó dolog...
Akik örülni tudnak, azok boldogok...!
Te is az lehetsz, ha akarod...!´´