Téma: Kim Nam-gil

juud 2012 júl. 26. - 17:45:09
(43727/65967)
Hanyíí
tetszik a meglátásod a szerzõdésekrõl.

Babika-
ha megtalálnád mikor láttad a hintás képet és merre?

és most megyek mert ez a fiú varázsol el de nagyon!! drága Ábelkám.

MR- az álmait megélõ fiú gondolatai szerintem:-)
Min-Rin 2012 júl. 26. - 17:33:22
(43726/65967)
Tegnap agyalós napunk volt, ma megint az van! Lassan megkergülünk, birkákká válunk, mint amilyenek a mai képen láthatók! Talán abba kéne hagynunk, és csendben várakoznunk! :)))
Amennyiben Babika két hétnél régebben feltett képként látta a libikókást, akkor megint rossz nyomot követtünk!
juud 2012 júl. 26. - 17:32:36
(43725/65967)
abban bízom, hogy vita nem alakul ki közöttünk,
azért mert nem akarlak meggyõzni,
nem akarom rá erõltetni senkire azt amit -folyamatosan mondom!!-, h én így látom, érzem, gondolom.

nem szeretnék ütközni.

meghagyom mindenki szabad gondolatmenetét, gondolattársítását.

és szeretném, ha ezután is írhatnám azt amit én gondolok.
akkor is ha nem kristálytiszta, nem letisztult gondolatsorok.
hanem mozgatják az én saját érzelmi beállítottságaim is.

és a változás jogát is végig szabadnak gondolom.
mert annyi minden alakít folyamatosan :-)

KNG szerintem sincs a lelkiereje toppján, de ezért dolgozik rajta-ebben hiszek!
/igen, a hívõ, a 'megtéveszthetõ apáca', mind belefér a magamról alkotott képbe:-)
:-) ez nem baj! nekem így kerek a világ.

és írtam-a szerelem értelmezésemet itt és most.
akkor már ezen sincs vita köztünk.

elevezek kicsit más vizekre, mert nem jó /nekem/ ha magyarázni kell amit írok.
Min-Rin 2012 júl. 26. - 17:28:04
(43724/65967)
Nem valami olyasmi:

Ide teszi fel az álmait, az álmairól akar itt (FB-on) kommunikálni!?
76 babika 2012 júl. 26. - 17:27:42
(43723/65967)
Sziasztok! Én nagyon örülök az új képeknek, és a fb-on az oldalnak is. Csak a Kim Nam-gil (Bidam) : Phillipines oldalon még mindig nem tettek föl semmit sem. Ezt nagyon nem értem, mert a Phillipinok szoktak róla elõször képet föl tenni. Ahol az egyik képen ül a hintán, és ott van egy férfi, én azt már láttam egy képen. juud jók a képek, köszi!
Hanyíí 2012 júl. 26. - 17:27:39
(43722/65967)
Én nagyon másképpen látom talán azért, mert ebben a szakmában dolgoztam és számtalan menedzser szerzõdést láttam.

Ha KNG-nek lenne bármilyen kötelezettsége, azt a másik fél az utolsó pontig betartatná - láttam én olyan szerzõdést is, amiben benne volt, hogy a betegség nem vis major. Nem jellemzõ rájuk a lelki élet! És az sem, hogy ebben a szakmában lemondjanak egy mai haszonról egy holnapiért. Behajtják a mait és utána ejtik az illetõt. Van másik száz.

Szerintem KNG nagyon okosan és talán a hirtelen sikere fényében nagyon szerencsésen nem írt alá semmit a katonaság utáni idõkre. Tehát most azt teszi, amit akar. Bement egy klinikára, rendbehozatta magán azt, ami kivetnivalót talált. Most pedig elment Új Zélandra - és nagyon is magánember jelleggel megjelenik a facebook-on.
Végül is igaza lett: két év után is van akkora hírneve és rajongó tábora, hogy bármit csinál, az hasznot hoz és jól eladható.

Szerintem nagyon is tudatos ami történt és történik.

Megyek a Metro-ba vásárolni, de vissza fogok olvasni.
Szép további délutánt!
juud 2012 júl. 26. - 17:17:56
(43721/65967)
나의 꿈을 담아...
그 꿈을 함께 소통하기를...

Tokki ha ezt még értelmeznéd
ez a fb oldalon a mottoja
Min-Rin 2012 júl. 26. - 17:16:56
(43720/65967)
Kedves 언니! Abban nincs vita köztünk, hogy a képeken a nyugalom, béke látszik! Abban sincs, hogy ez alkalmas a feltöltõdésre, amire az átlagnál nagyobb szüksége van!
Én csak abban kételkedem, hogy
1. szerelem lenne a háttérben
2. hogy ne lenne más, általunk nem tudott ok a háttérben. A leszerelés elõbbre hozatala, a rajongók elöli elfutás szerves folytatása az azt megelõzõ másfél évnek.

Annak örülök, hogy a képek alapján nem látszik betegnek. Viszont túlzottan egészségesnek sem, ha összehasonlítod pl. a biciklis képekkel, pedig azok már a katonaság alatt készültek!
Min-Rin 2012 júl. 26. - 17:05:03
(43719/65967)
Egyetértek veled, a kép feliratát én is így értelmeztem. A képeken véleményem szerint nem néz ki nagyon jól. Inkább kicsit megviseltnek tûnik az arca, mint szerelemtõl ragyogónak.
A nem szép nõvel nem fordulnak egymás felé, én olyan szokványos beállított képnek látom, amilyet a vendéglátókkal szoktak készíteni emléknek.
Hanyíí 2012 júl. 26. - 17:04:54
(43718/65967)
Nálam ma jön a 18. rész a Lovers-bõl.
Néha kicsit lassú, de aztán elkapja az embert.
KNG egy fontos mellékszereplõ - szokás szerint jobb, mint a többiek. (mondom teljesen elfogulatlanul)
juud 2012 júl. 26. - 17:04:04
(43717/65967)
akkor összefoglalom az én elképzelésemet:

oké-nem szerelmes szó a megfelelõ a hintás képhez! inkább olyan ellazulós, kiléptem minden nyüg alól, friss levegõ simogatja arcomat, és kedves barátokkal osztom meg azaz ÕK velem vannak

mármint KNG-vel.
nem a szinésszel, nem a katonával

hanem a 30 éves pasival akinek érzékeny lelkülete éppen keresi az útját!
ez sokszor elõjön /nem csak én mondom folyamatosan, de nála is szerepel az irásaiban amit linkeltél MR!-szóval útkeresés.
ez rajongói zajban nem megy.
igaz barátokat kívántam mindig mellé
õ is keresi-és szerintem most olyan közegben van amiben ezt meglelni érzi.

örül.
ez tuti.

nem szerelmes-----bár most h errõl írok, úgy érzem ez az állapot is olyan amibe lehet szerelmesnek lenni!

(nem csak a szépséges-okos-jóságos-megértõ-lelkesedõ nõkbe>pláne nem olyanokba akiket mások látnak neki-valónak;-))

hanem ezen a jóérzésû pillanatok egységében is, amit nem csak a szerelem képes nyújtani.
a jó versek írásához- mondtátok- szenvedés kell, de nem kell mindig verset írni;-) (mondom én)

KNG Most bármennyi napig, óráig, de jól van!
remélem nem feszítik a harapófogós cégtulajok akikkel szerzõdése van.
remélem nem csak az azonnali pénzvisszanyerés motiválja õket, hanem az érett gyümölcs /mely örömet okoz több érzékszervünknek is/

tehát

legyen sok sok boldog pillanata, élvezze a MOST-ot,és majd legyen alkalma késõbb is megoldani a kilépést a szoros kötésekbõl.

ahogy a kedvenc filmjében teszi a srác /amit én nem szeretek, de megértem az igényt!/
és KNG-nek legyen mindig visszaútra lehetõsége!!!

a szabadságot
most megvalósította! ez tuti boldoggá tette!
Hanyíí 2012 júl. 26. - 16:55:48
(43716/65967)
Sziasztok!
Az nem valószínû, hogy beleszeretett egy maori lányba hipp-hopp, aki valószínûleg valami skanzen hotel alkalmazottja lehet. Viszont a szövegekbõl ítélve barátságosnak találja a környezetet és kedvesnek az embereket.

Bárki is csinálta az oldalt a facebook-on, ez mindenképpen egy hivatalos nyitás. Hát HAJRÁÁ!

A mellékelt képen õ nincs rajta, ezzel nyitották 07.20.-án az oldalt. A szöveg valami ilyesmi: Emberek, itt hol van? Hamarosan megtudod. Várj egy percet. <PS> Hiányzol (ez utóbbi angolul) A kép maga viszont illik Hozzá. És a tavon valóban közeledik valami.
Min-Rin 2012 júl. 26. - 16:55:32
(43715/65967)
Én is így gondolom! Ezen a képen a mostanihoz hasonló kedves mosoly látszik, nem több, nem kevesebb.
Min-Rin 2012 júl. 26. - 16:36:04
(43714/65967)
Juuddal ellentétben, én sem látom a szemén a szerelmet, számos olyan kép készült róla a múltban, amelyen ilyen tekintettel néz. (És nemcsak azért nem látom, mert a nõ csúnya! Bár KNG-nek, olyan igazi öreglányosan én bájos, kedves arcú lányt képzeltem!) :)))))))))
Min-Rin 2012 júl. 26. - 16:17:09
(43713/65967)
Mi a mai teória? :)) Szerelem a képen látható nõvel? Én nem bánom, de akkor tartsunk ki emellett! :)

Ne vegyétek kukacoskodásnak, de a koreai viszonyokat ismerve, több mint meglepõ, hogy ez a magyarázat mindenre. A koreai metódus rendkívül szigorú elõírásokat, elvárásokat tartalmaz. A hírességek ügynöksége segíti, szervezi a színész/énekes karrierjét, de egyben betartatja az eredményességhez, a népszerûség megtartásához szükséges dolgokat, pl. fanmeetingeken, fansigneken, sajtótájékoztatókon stb. való részvételt. A férfiak esetében rendkívül kiemelt szerepe van a sorkatonai szolgálat elõtti és utáni közönségtalálkozónak. Ezzel biztosítják a híresség iránti érdeklõdés fenntartását. KNG az utóbbi elõl meglógott. Véleményem szerint ehhez a szerelem nem elég indok, nem hiszem, hogy elfogadta volna az ügynöksége! Amennyiben a laktanya elhagyását követõen futtában pofavizitet tartott volna a rajongóknak, aztán usgyi a szerelméhez, - ez belefér. Ami a valóságban történt, nem. Persze ez az én magánvéleményem, vitatkozni sem érdemes rajta, semmivel nem tudom alátámasztani, csak érzések vannak mögötte.
juud 2012 júl. 26. - 15:10:49
(43712/65967)
ezért tettem ide mindent:-)
juud 2012 júl. 26. - 14:56:37
(43711/65967)
ennél a képnél van ez a szöveg-tehát a maori öltözetesnél
"뉴질랜드로 날아온지 사흘째 되는 오늘. 마우리족들의 환대를 받았어요. 남자건 여자건 이 사람들, 너무 귀여워요. 친절한 건 말할 것도 없구. 고마워요
Harmadszor repült, hogy Új-Zéland ma. -Kaptunk néhány "hospitality. Túl ravasz férfi-nõi emberek. Nem is beszélve a one-of-a-kind dolog. köszönöm, szerelmem (Fordítva a Bing által.) '

Repültem Új-Zéland harmadik lett. Mauricio kapott családi vendéglátással. Férfiak, nõk - két ember, annyira aranyos. Nem is beszélve körüli barátságos. Köszönöm.

ez utóbbi a google-s fordítás
juud 2012 júl. 26. - 14:44:10
(43710/65967)
a többi kép NZ-ot mutatja /alátámasztásul??? hm/

elég nekünk ez a fotó a szemérõl.

eszerint kutya baja!!!!

szintén csak a saját meglátásomat, következtetésemet írom!
juud 2012 júl. 26. - 14:40:56
(43709/65967)
valahol /hsz-ban?/ olvastam ezt az 'éppen odarepülõs' változatot, h akár tegnap is repülhetett
de a képek mondjuk lehetnek pár naposak, szóval 22.-e klinika, 23.-tól NZ.
pl!!!!! találgatás!!!
Min-Rin 2012 júl. 26. - 14:37:55
(43708/65967)
Minden kiagyalásunkat felülírja másnap egy hír! :)))

Tehát: elõször klinika, aztán Új Zéland?