Téma: Kim Nam-gil

76 babika 2019 nov. 28. - 01:06:51
(65967/65967)
.
76 babika 2019 nov. 28. - 01:05:36
(65966/65967)
Megérdemelt díj!
76 babika 2019 nov. 28. - 01:04:25
(65965/65967)
Ott van szerintem a Bidam nézés.
76 babika 2019 nov. 28. - 01:02:51
(65964/65967)
Sziasztok!
The Fiery Priest sorit megnéztem, nekem nagyon tetszett! Kim Nam Gil egyszerűen sziporkázott ebben a szerepben. Briliáns volt, bátran ajánlom mindenkinek, ha van még aki nem látta. Hol nevettem, hol sírtam, én úgy érzem KNG megérett mint színész, férfi....várom a második évadot!

Hálás köszönet a fordítónak!
Köszönet,kedves Maryu!
Mágikus 2019 nov. 13. - 06:55:13
(65963/65967)
Sziasztok Kedveseim! ISAURA TV-n 2019.11.28-(Csütörtök) SILLA királyság ékköve!!
76 babika 2019 máj. 15. - 22:34:28
(65962/65967)
Kedves Maryu, köszönöm szépen hogy elkezdted fordítani The Fiery Priest.
Sok erőt és kitartást kívánok!
Kitettem az FC oldalra, remélem nem haragszol?
Jó éjt!
Mágikus 2019 ápr. 30. - 16:26:17 Előzmény Alexandra26
(65961/65967)
Bidámról érdeklődsz .. Azokban a részekben benne van amikor Misillel a kiránduláson (42. rész) beszél Tokmán iránti érzéseiről ... "AZ első kacsa"-egy beteljesületlen szerelem maradt - felszínes szerelem - inkább :ÉRDEK KAPCSOLAT --belátom megtévesztő -de szerintem így van .
Az alkotók -amikor csak lehetett hűek maradtak a történelmi tényekhez .. -így nem lehetett összeboronálni a 2 főhőst !Bidám a végére elgyengült -írod .
Én inkább úgy gondolom belefáradt a hatalomba ,a rokonaival való viaskodásba a hatalomra kerülés érdekében játszott játszmákba amit a háta mögött és akarata ellenére szövögettek ! Nem a maga döntése volt hogy Király legyen -hanem anyjáé ... neki akart megfelelni a halála után ... Haláltusájában az égre emeli tekintetét és anyja -Misil -szavai jutnak eszébe ... miközben a szeretett Nő előtt holtan zuhan össze ... s aki maga is belepusztul az elveszített szerelmébe,akit nem önmagáért szeretett -hanem azért mert megszerezte számára -az udvar számára !- a nemesi seregeket ! Tehát érdekből szerette amíg a Trónon ült -de annyira nem szerette hogy a hatalmat is megossza vele ! Csak majd ha leköszön a Királynői trónusról - szürke eminenciásként fogadta volna el élete párjaként !Noshát : ezért és így nem beszélhetünk emocionális alapokon nyugvó érzelmekről ! Szerintem az egyik legjobban megkonstruált filmjük a Koreaiaknak (persze van egy seregnyi csodálatos Pl. az Empress Ki ,vagy a Princess Man , a Jumong herceg, Kim SOO ROO, a Chuno (Jang Hyukkal csodás film ) -ezekben nem játszik KNG de nagyon jó filmek tartom őket -mindenkinek látni kéne aki a Sillát látta ...( ha ezeket is látja talán még erőteljesebbnek érzékeli a SIllában történteket)
Mágikus 2019 ápr. 30. - 15:50:34 Előzmény Alexandra26
(65960/65967)
Kedves Alaxandra !
KNG minden filmje csodálatos - mert KNG MAGA A CSODA !
A Silla -Bidamja mindent visz (nálam ) de Isteni a Bad GUY -ban is (Zsebkendős film ) Aztán nagyon szépséges,csodálatra méltó alkotás ( a szintén zsebkendős )Az egy szépség portréja ( Portret of a Beauty), elementáris a No Regret-ben is (fiatalsága ellenére ,de írtam fentebb hogy KNG maga a CSODA ) A Lovers Vanished is önmagáért beszél -nagyon nehéz témát pendít meg a film ... Éshát ha jártál az ajánlott oldalakon -minden filmjét valamiért meg kell nézni ... KNG akkora tehetség hogy minden filmjében képes a " hátán vinni "az egész alkotást ... Én a Kváncsi Fáncsi vagyok a Silla Királyság /Vélemény oldalról ... Ha többet szeretnél tudni a Silláról - olvass bele az ottani értekezésekbe! Megéri !! Üdv: /Mágikus Fáncsi
76 babika 2018 dec. 31. - 01:08:26
(65958/65967)
Üdvözöllek Alexandra26!
Silla királyság után ha megnézted, és megemésztetted a látottakat. When Spring Comes,Several Questions That Make Us Happy,No Regret,Lovers Vanished,Pandora,One Day,Bad Guy. Szinte minden filmet, sorit láttam Tőle,de amit ide tettem azok nagyon tetszettek. Live Up To Your Name sorozata nagyooon tetszett, bátran ajánlom! Ez egy csemege a KNG rajongóknak, majd meglátod miért! Most az a hír járja lesz egy horror filmje. http://asianwiki.com/Kim_Nam-Gil ITT körbe nézhetel. No Regret filmhez pedig ezt olvasd el előbb. http://www.azsiafilm.hu/ismertetok/korea/1924-no-regret-huhwihaji-anha-2006 Ha fel vagy készülve rá, akkor nézd meg! További rajongást! Most nagyon sok új kép jött ki Róla! Minden jót!
76 babika 2018 dec. 31. - 00:52:47
(65957/65967)
Boldog új évet kívánok mindenkinek! Jövõre reméljük,még több sorozatot és filmet látunk Kim Nam Gil-tõl! De ha csak ennyit,mint ebben az évben,azzal is elégedett leszek! :-)
edimir 2018 nov. 06. - 23:23:30 Előzmény Alexandra26
(65956/65967)
Szia!:)

A Silla királyság ékköve sorozatról sok érdekességet fedezhetsz fel a sorozat topikjában, de célszerű a topik legrégebbi hozzászólásaiba beleolvasnod, ott a valós történelmi háttérről, a filmbeli karakterekről egyaránt találsz számos elemzést, kisebb értekezést. A sorozat nyomán született számos vers, rendeztünk belőle "vizsgát", készült hozzá rejtvény.

Ahogy már Ljerk is említette, mivel többször is részletekbe menően "kibeszélésre" került a sorozat, így néhány éve már jobbára koreai filmek és sorozatok inkább a téma, de Silla örök szerelem. Ha bármi kérdésed lenne, ott szívesen válaszolunk rá.

Kim Nam Gil. Itt olvashatsz róla, megtalálod a filmjeinek és sorozatainak listáját, amiből válogathatsz újabb néznivalót: https://en.wikipedia.org/wiki/Kim_Nam-gil
Ljerk 2018 nov. 06. - 23:00:23 Előzmény Alexandra26
(65955/65967)
Nem külön magyar oldal - rosszul fogalmaztam, Sillának itt a Port.hu -n van külön topicja. Én nem vagyok kifejezetten KNG rajongó, nem ismerem a filmjeit Sillán kívül (csak a Pirates-t).

Néhány sorozat KNG nélkül, amik esetleg teszhetnek neked: Chuno, Princess Man, Jumong, Empress Ki (A császárság kincse), Iljimae. Az, hogy így ábrázolják a szerelmi szálakat, az kicsit persze megtévesztő - ezek a sorozatok nagyrészt általános (családi) nézőközönséget szólítanak meg, de nyilván a forgatókönyvírók/rendezők személyes meglátásaitól is függnek.
Alexandra26 2018 nov. 06. - 17:47:50
(65954/65967)
Kedves Ljerk!

Nagyon szépen köszönöm!:)).
Nagyon sok új dolgot említettél amit nem is tudtam:)). Nagyon örülök, hogy van külön Magyar oldal, ahol ezt a filmet "kielemezték". Illetve más Koreai filmről is beszélnek. Biztos nézni fogom az oldalt. (Most nagyon érdekel ez a téma nagyon új nekem):)). Örülök, hogy ilyen sok érdekességet említettél. Persze még újnak számítok Koreai filmek téren.:). De elsőre nagyon tetszett, mert a ha lehet így fogalmazni Nyugati és a Keleti filmek nagyban különböznek. Úgy értem "Nyugati"( USA, Nyugat-Europa, stb.) . "Keleti"( Koreai, Kína, Japán stb) . A szerelem és a szeretet fogalma is más ezekben a filmekben. Közönségesen fogalmazva nem "egymásnak esnek" a szereplők. Hanem tényleg több részén át apró jelekkel közelednek a másik felé. Ez teszi izgalmassá és széppé. Illetve sok olyan jelenet van ami nagyon erős. Szerintem ez hiányzik a Nyugati filmekből. Persze ha nem jól gondolom elnézést érte. Jelenleg ez fogot meg a filmben. És persze Kim Nam Gil személye is:). Nagyon jól alakította a szerepet. És remek színésznek gondolom :).

Sok filmje van. Esetleg valami tippet kaphatnék, hogy a Silla királyság ékköve után melyik filmjét érdemes megnéznem?
Mert így nem ismerem a filmjeit, csak a címet látom. Vagy olyan filmet is lehet ami neked is tetszet? Vagy sorozat.
Köszönöm szépen a válaszod!

Szép estét!
Ui: nekem ez a kedvenc képem egyszere cuki és rejtélyes a nézése:).
Hordószex 2018 nov. 06. - 15:58:56
(65953/65967)
Helloka!

Ez az oldal alcik
Hatt a kerdeseidre a valaszt nem fogodj megkapni mert ez az oldal mar reg nem mar a regi. 789 napja nézem az oldalt és sok mindent lattam mar Kim Nam Dzsil helyet mas kevdenceik vannak. Ezt az oldalt magára hagyata mindenkihi. Perse vot 1-2 ebőrke aki vitte oszt oldal. De azok is bele faradtak. Elmentek mas hova. Ez az oldal ciki let mee sok vita veszekedus vot. De de de ennek ellenkezője sült el. Elmenteek mashuva. Ennyi. Itt mar csak a por maradt. Tudokh sokath segizenei. En latam film egy ilyen kedvenc voltt. Tudom tudom mar lattarok de de nem nem felejtizek el. A lenyeg az hjogy.... vissaz terbe itt mar senki sincs sajnos. Regön votak beszelgwtusoo regen vota minden. Ma már ma noncs. Ezek oaztz nem rajongok csak a testett neztek oszt ennyi. Kim Nam Dzsil testettt. !!
Tudok film ajanlani ami oszt nekem is nag nagyon kedvenc plk BAD guyy az igasi film mami ami nagyon jooo. Lanyoknal a reszek utan butyhi szaritásh kotelezo!!!! Ezt ajanlom. Ezt ezt. Mosth megyekk .
Ha irsz irjal ha nem nem baj. Nem tiltjo senki irjga. Irha.
Mindenkinek kellemes délutánt, csajok!
Ljerk 2018 nov. 06. - 13:07:51
(65952/65967)
:) Ha megnézted A Silla királyság ékköve fórumot, láthatod, hogy ott van a legtöbb megtekintés és hozzászólás is. Én később csatlakoztam az ottani beszélgetéshez, nyilván 200 ezer hozzászólást lehetetlen elolvasni - és az utóbbi években már átalakult a koreai filmeket általában kielemző fórummá.

Bidám karakterét nem így írták meg alapból - végig inkább cinikus emberként szerepelt volna, de az őt alakító színész javaslata, valamint a film és az ő szerepének fogadtatása miatt alakítottak rajta, és inkább tragikusnak formálták meg.

Eredetileg nem is ennyi részt terveztek, hanem csak 50-et, majd a hatalmas siker hatására először második évadot (ami roppant ritka a koreai sorozatoknál), majd mivel ezt többek közt a fáradt és a hideg őszi forgatások miatt már betegeskedő (így Kim Nam Gil) színészek nem fogadták el - az utolsó és előre be nem tervezett 10 rész forgatókönyvét "sebtében" írták meg. Ezért lettek ezek a részek kevésbé szerethetőek (betegségek, hirtelen forgatókönyv) - a befejezésnél visszatértek egy vegyes cinikus/tragikus Bidám alakhoz.

Nem tudom, hogy a magyar tévében leadott változatot nézted-e, sajnos mi a nemzetközi változatot vettük meg, ami gyakran csonkított lett, részben az erőszakosabb jelenetek kivágása miatt. Mindenesetre feltettem néhány kivágott jelenetet a Dailymotion videómegosztóra: https://www.dailymotion.com/video/xpctc7
Alexandra26 2018 nov. 06. - 02:07:27
(65951/65967)
Sziasztok!

Nemrég ismertem meg egy nagyon kiváló Dél-Koreai színészt. Az első filmjét 1 hónapja láttam a The Pirates(2014) című filmjét. Amiben Kim Nam Gil a főszereplő. Elsőre megtetszet, mert nagyon helyesnek gondoltam. És nagyon kiválóan alakított. A film is nagyon szuper lett. Nagyon megszerettem. A film után egyből utána néztem. Nagyon sok filmje van, aminek egyből megörültem. Igazából arra számítottam, hogy csak koreai nyelven vannak fent a filmjei. Maximum angolul. Szerencsére tudok angolul, mivel tavaj diplomáztam le.. Nagyon meglepődtem, mikor láttam, hogy Kim Nam Gil-nek ennyi Magyar rajongója van. És most láttam, hogy évekig ezt az oldalt nézték a legtöbben gratulálok;). Illetve a filmek nagy részén angol felirat is van:)). De sok magyart is találtam. Tegnap fejeztem be a A Silla királyság ékköve filmjét. Azért is gondoltam, hogy ide írok, mert nagyon sok kérdésem van a filmel kapcsolatban amit nem értek. Remélem lehet kérdezni? Kicsikét vissza olvastam az oldalt. Régen nagyon sok beszélgetés volt. Most sajnos nem nagyon van:(. De azért kérdezek hátha valaki válaszol. A film nagyon jól indult már már nagyon vicces volt olykor, de sajnos a vége felé tragikus lett. Sokat sírtam a film végén, mert egyszerűen nem hittem el. Szerintetek Bidám tényleg annyira szerete Tokmánt, hogy inkább meghalt miatta? Mert érezte, hogy soha nem lehetnek együtt? Arra gondoltam, hogy Bidám tudta, hogy akkora túlerőt nem tud legyőzni. Szerintem az lehetett a célja, hogy minél közelebb kerüljön Tokmánhoz, hogy ezzel mentálisan okozzon neki fájdalmat? Illetve nem értem, hogy Bidám az "évek" alatt miért lett egyre gyengébb? Legelején egy magabiztos már már legyőzhetetlen harcos volt. A vége felé már önmagaban sem bizot? Annyira hogy még Kim Csuncsu is befolyásolta?
Igazából sok kérdésem van, de ezeken sokat gondolkodtam. Hátha ti jobban tudjátok. Persze tudom hogy egy film. De sok esetben nem tudtam, hogy az író az adott szituációban mire gondolt. Esetleg ajánlanátok nekem Kim Nam Gil filmeket amik nektek is tetszett? Nagyon örülnék neki:).
Remélem lesz válasz a kérdésemre!
Köszönöm szépen!

Szép napot!
Alexandra
76 babika 2018 nov. 03. - 00:34:03
(65950/65967)
Sziasztok!
Fogadjátok sok szeretettel!
https://youtu.be/iS07hYkdP_M
76 babika 2018 máj. 16. - 01:05:19
(65949/65967)
Sziasztok! Kim Nam Gilnek új frizurája van,nektek hogy tetszik? Ez a port oldal,nagyon nem jó! El lett rontva,ezzel az újítással! Jó éjt!
Mágikus 2018 ápr. 11. - 17:38:12
(65948/65967)
Sziasztok Kislányok ! Fáncsi vagyok ... Újra SIlla a TV-ben . Részletek később.