Téma: Luz Maria

malvinkicska 2019 márc. 26. - 15:00:30
(1334/2794)
Kedves lányok Alvero egy gerinctelen féreg , hagyta hogy jusst kapjon aztán tudja járni tud a szemét lánya és hallgat, Miguelt Gustavot hűjének nézi csak azta Sátán fajzat lányát pátyolgatja , igazi jellemtelen alkoholista, a pappal mindenkivel szembe száll , ha volna egy kis érzelem benne elmenne és elmondaná Dona Marianak, miért mondja Miguel mindig a nevét , de erre nincs bátorsága csak Gustavot, biztatja az meg a másik nem normális vevő az Alvaro hülyeségére sajnos, mert az is erdőtől nem látja a fát.Bugyuta társaság ideje lenne lebukni a két Sátán fajzatnak.
Csalarozsika 2019 márc. 26. - 14:41:01 Előzmény Luna34
(1333/2794)
Szia!

Alvaroval kapcsolatban nagyon egyetértek!
Eddig együttéreztem vele, de a mostani viselkedésére nincs bocsánat, alaposan kiverte nálam a biztosítékot!
Röviden és tömören: Gyáva, gerinctelen alak!
Egyebet sem tud, mint siránkozni, hogy milyen lelkifurdalása van, s jobb híján állandóan a pohár fenekére néz, ahelyett, hogy szembenézne a problémákkal, s vállalná a tettei következményeit!
Egyszer már leírtam: Mindenki követhet el hibát, de ha már megtette, legyen férfi, s vállalja fel, s jöjjön, aminek jönnie kell, de még ehhez is gyáva!
Azt pedig mindenképp Gustavo tudomására kellene hoznia, hogy Sátánkának kutya baja!
Képes elnézni, ahogy a másikat furdalja emiatt a lelkiismeret, s még rá is tesz egy lapáttal, mert állandóan szóba hozza a témát!
Az pedig, hogy maga helyett Gustavot küldözgeti a Mendoza-házba, ismét csak a gyávaságát bizonyítja!
Talán nem mer szembenézni a két hárpiával?
Dona Mariát is bizonytalanságban hagyja, pedig láthatta, mennyire aggódik.
Arra nem is gondol, hogy a két perszóna akár kárt is tehet Miguelben?
Még mindig álomvilágban él velük kapcsolatban?
Nem beszélve arról, hogy Sátánka és Graciela is megveti és semmibe veszi, nem érdemlik meg, hogy efféle becstelenséget kövessen el miattuk, s fedezze az aljasságaikat!
Luna34 2019 márc. 26. - 14:00:58 Előzmény napraforgó
(1332/2794)
Alvaro a körülmények áldozata. meg a francokat! saját magának köszönheti hogy idáig süllyedt. és még ezek után is van bőr a pofáján, megég Gustavót kéri meg arra hogy látogassa Angelinát. na ez már mindennek a teteje.
napraforgó 2019 márc. 26. - 13:33:58 Előzmény malvinkicska
(1331/2794)
Szerintem nem is Alvaro a legnaivabb, hisz ő kezdettől tudja az igazat. Ő tényleg csak egy szerencsétlen valaki, aki a körülmények áldozata.
Az igazi hülye, ostoba, az Gustavo, aki mindig csukott szemmel járt. Se a felesége, se az anyósa álnokságait nem vette soha észre, na erre mit mondjak? Komolyan mondom, hogy hülye, ostoba, stb... aki nem akar látni, na az nem is fog. Szerintem Gustavo a hibás, hogy soha nem látott az orránál tovább.
Na meg Miguel is valami fura szemüveget viselhetett, hogy se a felesége, se a lánya viselt dolgait nem vette soha észre.
malvinkicska 2019 márc. 26. - 10:32:18 Előzmény napraforgó
(1330/2794)
Szerintem egyes karakterek olyan naivan vannak bemutatva az már sokszor fáj, Alvero valóban egy alkoholista beteg agyú ember akinek már jelleme nincs bele van zavarodva a Sátánkájába pedig az őt semmibe nem veszi, annak anyjának, csak a pénz és a vagyon a mindene azok szinte nem tisztelnek senkit magukon kívül Gustavo túl lelkes, pedig már tudja milyen szemét a volt felesége hányszor becsapta amiről tudomása is van, nekem olyan , mint aki fél hűje, ő segíteni akar de miért, semmi nem köti a sátánhoz. Azt várom ha teljesen kiderül minden akkor mit fog szólni.Luci valóban kezd talpra állni, de az is azt hiszi mindenkinek olyan a lelke , mint az övé, pedig nem.
napraforgó 2019 márc. 26. - 10:06:46 Előzmény malvinkicska
(1329/2794)
Gustavo tök hülye, de igazán nem lehet róla semmi rosszat mondani, még a szemét feleségéről is gondoskodni akar a válás után. Vagyis Sátánkának a világon semmi anyagi gondja nem lenne a válás után. Vagyis még azt sem lehet mondani, hogy minden a pénz miatt van.
Alvaro nagyon gáz, neki nem lenne szabad ennyit segitenie a hülye lányyának.
Na és Lucecita, tudja ő, hogy rendesen kell táplálkoznia, épp tejet iszik, amikor Caruca jön. De ez egy szem alma tényleg nem elég ebédre.
malvinkicska 2019 márc. 26. - 08:16:38 Előzmény Csalarozsika
(1328/2794)
Kedvesem nem láthatod máshol , mert a Fb-on fordítják csoportban és feltették a SB-ra ne lopják a linket, mert azért nagy munka a fordítás az biztos, és azért vannak zárt csoportok is ne vigyék ki, mert ha igen kizárják a csoportból.
Csalarozsika 2019 márc. 26. - 08:13:36 Előzmény Luna34
(1327/2794)
Alvaro viselkedése tényleg egyre ellenszenvesebb!
Valahol érthető, hogy védeni próbálja a lányát, de ez már túl sok...
Ennyire ő sem lehet elfogult!

Sátánka..No comment!
Ezt már nem lehet tovább fokozni! Vagy mégis?! (Ő bebizonyítja, hogy igen!)

Lucecita pedig...Annyit tudnia kellene, hogy ilyenkor milyen fontos a rendes táplálkozás! :-(
Csalarozsika 2019 márc. 26. - 08:09:06 Előzmény malvinkicska
(1326/2794)
Szia!

Ejnye! Ilyet feltételezni a drága "Angyalkáról"? Embert ölni?
Ugyan dehogy!
Nem akar ő mást, csak megszüntetni "apja" szenvedéseit!
(Természetesen ironizáltam.)
Tényleg felháborító, amit művel!
Szerencsére Mirta - most még - nem vevő az ötletére!
Teljesen elborult az elméje, már nem tud világosan gondolkodni!

Jobb lenne, ha nem tenne állandóan megjegyzéseket Lucecitára!
Ő is "fattyú", hiába finomkodik!

Miguel most az egyszer nem tehet arról, hogy beteg!
Más kérdés, hogy őt is csak egy szívroham térítette észhez, csak akkor jutott eszébe, hogy nyíltan vállalja Lucecitát!

Sátánka sajnos még mindig képes manipulálni Gustavot!
Nála is hiányzik a kellő határozottság!

Sátánka azt hiszi, mindenkin büntetlenül átgázolhat!
Hidd el, most végre emberére akad!
Egyre inkább az esztelen gyűlölet irányítja, s nem veszi észre a neki állított csapdát...
Ostoba teremtés, egyenesen rohan a vesztébe, de megérdemli sorsát!

Sajnos nem vagyok regisztrálva az általad említett oldalon.
Körülnézek, hátha máshol is meglenne a sorozat!
Bár...A török sorozatok nem nagyon hoznak lázba.
Ezt egyébként nem tervezik bemutatni nálunk?
Luna34 2019 márc. 26. - 07:45:44
(1325/2794)
Na most Alvaro nagyon szemét volt! egyre jobban utálom. nem elég hogy nem mondja el Gustavonak hogy Angelina nem is béna, még arra is megkéri hogy látogassa. Angelina egyre rosszabb én ezen már meg sem lepődöm. Lucecita is már idegesítő. alig eszik valamit, így persze hogy elájul. most ki hiszi már el a valóságban hogy egész műszakra a varrodában egy almát visz magával ennivalónak? hát az aztán nagyon laktató… így ne is csodálkozzon hogy rosszul lesz.
malvinkicska 2019 márc. 26. - 07:05:47 Előzmény Csalarozsika
(1324/2794)
Szia mindent leírtatok részletesen, annyira felháborító nekem ahogy viselkedik Sátánka képes lenne embert ölni, egyszerűen nem is értem, milyen lelkülete van ha van egyáltalán, azt elhiszem, hogy félti a nagy módot, de jobb lenne azon gondolkodna fel áll a székből mivel semmi baja és elkezd dolgozni, mint Luci akit ő leparasztoz , de az ő hozzá képest egy tiszta szív lélek ember, szerethető, és sajnálható, amiért ilyen sors adatott eddig neki. Miguel is unalmas már nekem ezzel a betegséggel, mert mikor jó volt sem lépett a tettek mezejére. Gustavo is egy tétova határozatlan férfi aki még mindig hisz a Sátán volt feleségének, sajnálgatja , de miért, szóval olyan felemás itt a helyzet. Modesta került terítékre Sátánka senkit nem kimél, nem akadt még igazi emberérre sajnos , most még Mirta sem olyan erélyes, mint szokott.A sorozatot amit nézek fordítják 6 rész van lefordítva a Sorozat Baráton fent van és ezek nem két ó csak másfél, és nagyon érdekes a téma, Mardinba játszódik.
napraforgó 2019 márc. 26. - 06:51:42
(1323/2794)
Miguel magához tér és intézkedni akar. Az anyját akarja megkérni, helyette intézkedjen. Az orvos kórházba akarja szállíttatni, de Miguel ezt nem akarja.
Gustavo csodálkozik, hogy a felesége mindenbe beleegyezett a válásnál, és ettől nagyon rosszul érzi magát. Hisztire számított, de ez a beletörődés meglepte.
Graciela aggódik, hogy Miguel magához tért, nehogy kidobja őket a házból!
Gustavo Alvarónak meséli, hogy keresteti Lucecitát és arról is, hogy sajnálja Angelinát, aki tolószékbe kényszerült...
Alvaro arra kéri, látogasson el Miguelhez, ő nem akar elmenni hozzá a történtek után.
Caruca látogatja meg Lucecitát, tejberizst visz neki. Luci a menhelyről beszél neki, ahol elkezdett segíteni. Majd a gyereke apjáról is beszél, hogy nem tudja elfelejteni.
Angelina Mirtát próbálja ugráltatni, de a nő visszavág a titkaival. Sátánka elmondja, hogy Gustavo nagyvonalú volt vele pénzügyileg, Mirta szerint ez a fontos.
Sátánka arra kéri Mirtát, hogy "hagyja" meghalni az "apját". A teljes örökségét felajánlja neki ezért a szívességért. De Mirta sem képes ennyire aljas dologra.
Dona Maria Emilióval beszélget, tart attól, hogy Sátánka és Graciela valami rosszat követnek el a fia ellen.
Graciela nekiesik Emiliónak Miguel ajtaja előtt, és felelősségre vonja, miért is sürgette annyira az esküvőt.
Gustavo eljött Angelinához látogatóba, a nő megint játsza a kis színjátékait, ezzel bűntudatot kelt a férfiban. Gustavo biztosítja, hogy anyagilag mindig gondoskodni fog róla. Majd arról érdeklődik Dona Maria tudje-e már az igazat a származásáról?
Gustavo bemegy Miguelhez és közli Mariaval, hogy fél, hogy Graciela, vagy Angelina kárt tesznek Miguelben.
Angelia Mosdestát hivatja, tőle akarja megtudni Lucecita tartózkodási helyét, majd vádaskodni kezd, hogy az asszony biztos tudja!
És el is akarja bocsátani Modestát, de Dona Maria közbelép, nem engedi elbocsátania a szakácsnőt. Maria kiakad azon, hogy Sátánka milyen gyűlölettel beszélt a cselédekről.
Modesta sírva megy le konyhába, Fefa vígasztalja, és ráadásul Sergio is jön, neki sem tetszik a dolog.
Sergio felsettenkedik az emeletre, Angelinával akar beszélni....
Lucecita a varróműhelyben serénykedik, aztán elájul munka közben.
Csalarozsika 2019 márc. 26. - 06:02:07
(1322/2794)
Folyt.
Graciela Gustavo jövetelének okáról érdeklődik Sátánkától.
Amikor Sátánka elmondja, hogy Alvaro küldte, epésen jegyzi meg: "Személyesen nem mer jönni!"
A beszélgetésüket Fefa megjelenése szakítja félbe, aki ennivalót hozott, melyet Modesta küldött.
Gracielát ez is kihozza a sodrából!
Sátánka viszont álszent módon megköszöni, s figyelmezteti anyját, hogy inkább meg kellene köszönniük!
Ezután azt kéri Fefától, hogy hívassa Modestát!
Graciela nem érti, "miben mesterkedik"!
Sátánkának viszont "van egy megérzése" Lucecitával kapcsolatban, s a végére akar járni.

Graciela ismét "hozta a formáját", pedig örülhetne, hogy egyáltalán kiszolgálják!
Sokadszorra írom, hogy hamarosan lepottyan a magas lóról!
Sátánka szemernyivel sem jobb, mint az anyja, csak megjátszotta a kedvességet!

Fefa visszatér a konyhába, ahol egy gyönyörű virágcsokor várja, Vicente próbálná vele kiengesztelni, de a csokor végül a szemétkosárban köt ki.

Modesta bemegy Sátánkához, aki kiküldi Gracielát, s négyszemközt maradnak.
Sátánka "in media res" rögtön a tárgyra tér, s Lucecita holléte felől érdeklődik.
Biztosra veszi, Modesta tudja, hol van, de Modesta közli, semmit sem tud a lány felől.
Sátánka kérdésére, hogy Lucecita miből tartja fenn magát, azt válaszolja, biztosan sikerült munkát találnia.
Sátánka azt kéri, hagyja abba a hazudozást, mert "ő már mindent tud", mármint, hogy "Gustavo megtalálta Lucecitát."
Modesta szerint ez nem így van, hisz Gustavo is hozzá fordult segítségért.
Sátánka nekiszegezi a kérdést: Amennyiben sikerülne megtudnia valamit, közölné-e Gustavoval?
Modesta igennel felel, amivel teljesen kihozza a sodrából Sátánkát.
Közli, hogy "megtiltja" neki, hogy megtegye!
Modesta viszont azt válaszolja: Ebben nem engedelmeskedhet!
Sátánka közli, hogy kötelessége engedelmeskedni, hisz ezért fizeti! (Tessék???!!! Ő fizeti?!)
Modesta szerint ő a munkájáért kapja a fizetését, s ilyen kérdésekben nincs joga utasításokat adni neki!
Sátánka teljesen kijön a sodrából, s azzal fenyegetőzik, hogy azonnal kidobatja Gracielával!
Modesta nyugtázza Sátánka szavait, bár elmondása szerint fájna neki, hisz sok éve szolgál már a házban.
Sátánka közli, ő maga bocsátja el, s kizavarja a szobából!

Ezzel a lépéssel - bár ő még nem tudja - végzetes hibát követett el!

Modesta épp távozna, de jön Dona Maria, Modesta védelmére kel, s határozottan közli: Sátánkának nincs joga elbocsátani őt!
Sátánka hisztériázik, de mégsem tehet semmit, hisz Dona Maria szava "valamivel" többet ér, mint az övé!
Hetet-havat összehord, gyűlölködik, hepciáskodik...
Teljesen elborult az elméje!

Távozván Sátánkától Modesta zokogásban tör ki, s elpanaszolja Fefának, hogy Sátánka el akarta bocsátani.
Röviden elmondja a köztük zajló beszélgetés lényegét.
Azt is hozzáteszi, hogy Dona Maria rögtön a védelmére kelt.
Még ő érezte kellemetlenül magát!

Közben megérkezik Sergio, s rögtön kérdezi, miért sír az édesanyja.
Fefa elmondja a történteket.
Modesta mentegeti Sátánkát, az egészségi állapotára is hivatkozik...
De: Sergio tudja, hogy semmi baja!
Érdeklődik, Sátánka miért akarta elbocsátani az anyját.
Modesta elmondja, hogy azt gondolja, tudnak Lucecita hollétéről.
Sergio ezután távozik, vagy legalábbis ő ezt mondja, de esze ágában sincs elmenni, sőt!

Lucecita szorgalmasan dolgozik a varrodában, de az evést bizony elhanyagolja!
Ennak meg is lesz az eredménye: elájul.

Sergio - elmenetel helyett - bekopog Sátánka szobájába, s közli, beszélni szeretne vele...

Sátánka nem tudja, hogy hamarosan vége a játéknak, minden aljasságára fény derül, s mindezt csakis önmagának köszönheti!
Csalarozsika 2019 márc. 26. - 05:06:22
(1321/2794)
Miguel magához tér, s próbálná elmondani anyjának, melyek azok a függőben lévő ügyek, amelyekben intézkedni szeretne.
Dr. Gutiérrez szerint kórházba kellene vitetni, de Miguel ellenkezik.
Az orvos türelemre inti, cserébe megígéri, otthon maradhat.

Sátánka nagy jelenete mégsem volt hiábavaló, sikerült lelkifurdalást ébresztenie Gustavoban.
A magam részéről nevetségesnek tartom, hogy ennyi idő alatt még mindig nem sikerült kiismernie Sátánka ördögi praktikáit, s a perszóna még mindig tud meglepetést okozni számára!
Tudhatná, hogy előszeretettel alakítja a mártír szerepét!
Szimbolikus jelenet volt, ahogyan Gustavo lehúzta a jegygyűrűjét, azaz "szabad emberré" vált.

Graciela nagyon aggódik amiatt, hogy Miguel állapota javulásnak indult!
Attól tart, kidobja őket a házból! Sátánka igyekszik megnyugtatni.
Márpedig a két hárpia megérdemelné, hogy páros lábbal rúgják ki őket!

Gustavo Alvaronak arról beszél, hogy a rendőrség segítségét is igénybe veszi Lucecita felkutatásához.
Aggódik a lányért, hogy egyedül kell megbirkózni a megpróbáltatásokkal.
Alvaro Sátánka felől érdeklődik, arról, hogy viselkedett a jegyzőnél?
Gustavo szerint higgadt és nyugodt volt.
Alvaro rögtön sajnálgatni kezdi, ti. mennyire megviselhették a történtek, stb.
Gustavo dühösen válaszolja, hogy azért, mert szem előtt tartja a boldogságát, attól még nem önző!
Elmondja, hogy bűntudata van, ha arra gondol, hogy Sátánka mozgásképtelen, de ő ezzel visszaél!
Megígéri, hogy anyagilag támogatni fogja Sátánkát!
Alvaro arra kéri, hogy látogassa is meg néha.
Gustavo ellenkezik, de Alvaro tovább erősködik.
Tudja, hogy gyávaság, de ő maga nem akar odamenni!
Gyáva bizony! Ha nem lenne az, akkor már rég bevallotta volna Gustavonak, hogy a drágalátos lánya egészséges, mint a makk!
Sebaj! Lesz más, aki leleplezi az aljas hazugságait, s ezt Sátánka csakis magának köszönheti!

Lucecita eközben örömmel és szeretettel készíti a kis rózsaszín ruhácskát.
Caruca, a kedves szomszédasszony ennivalót visz neki.
Lucecita úgy tűnik, elfelejtette Sergio intelmét, miszerint tele szájjal nem illik beszélni, mert evés közben is folyamatosan beszél. :-)
Elmondja Carucának, hogy a menhelyen segíteni fog a betegek ápolásában.
Egyben megköszöni a szomszédasszonya kedvességét.
Caruca érdeklődésére elmondja, hogy még mindig sokat gondol a gyermeke apjára, s vele álmodik, de már lemondott arról, hogy valaha is boldogok legyenek.

Mirta gúnyolódik Sátánkával, s nem hajlandó teljesíteni a kívánságait.
Szerinte fel kellene már hagynia azzal, hogy a bénát játssza!
Fel bizony, mert - bár Sátánka még nem tudja - eljön az az idő, amikor már nem lesz szükség színlelésre, de akkor már késő bánat...!

Mirta tovább folytatja Sátánka cukkolását, érdeklődik arról, hogyan zajlott a jegyzőnél tett látogatás?
Sátánka elmondja, hogy Gustavo anyagilag nagyvonalú volt vele szemben!
Azonban neki nem a pénze, hanem ő kell!!
Mirta szerint viszont a pénzével jobban jár! :-)

Sátánka ezután "apja" hogyléte felől érdeklődik.
Mirta elmondja, hogy az orvos utasítására adott neki egy kis nyugtatót.

Sátánka ezután előáll az "üzleti ajánlatával": Azt kéri Mirtától, hagyja Miguelt meghalni!
S még hozzáteszi: Nem azt kéri, hogy ölje meg, "csupán" hagyja, hogy meghaljon!
Így neki sem eshet bántódása, legfeljebb hanyagsággal vádolhatják!
Busás jutalmat, a teljes örökségét ígéri cserébe!
Sátánka szerint hamarosan úgyis meghalna, s ezzel csak megszabadítják a szenvedéstől.
Mirta közli, hogy bár ambíciónak nincs híján, de ilyen aljas tettet még ő sem képes véghez vinni!
(Érdekes, hogy később még ennél is messzebb megy majd!)

Sátánka tényleg elveszítette a józan eszét!
Aki ilyesmire vetemedik, az teljesen megőrült!
Úgy tűnik, neki már tényleg minden mindegy!
Igazi szörnyeteg, erre nincs jobb szó!

Emilio Meglátogatja Miguelt, s imádkozik érte.
Dona Maria szerint a fia szerencsére már jobban van.
Emilio Sátánka felől is érdeklődik.
Dona Maria szomorú amiatt, hogy Sátánka tele van gyűlölettel.
Emilio védelmébe veszi Sátánkát, miszerint "nehéz időket él át"! (Jó vicc!)
Dona Maria szerint viszont az "unokája" nagyon megváltozott.
Süt róla a gyűlölet, már a "nagymamája" is fél tőle.
Tart attól is, hogy Graciela és Sátánka valamivel megpróbálnak ártani Miguelnek!
Ezért nem meri egyedül hagyni a fiát, mert bár az alkalmazottakban megbízik, tudja, hogy nem mernének ellentmondani Gracielának és Sátánkának.

Végre Dona Maria szeméről is lehullt a hályog!
Sátánka előtte is épp elégszer mutatta már ki a foga fehérjét, s most már ő is tisztában van a valódi jellemével!
Szomorú, hogy Emilio még mindig védi, holott ő tud minden aljas tettéről!

A betegszobából távozva Emilio Gracielával találja szemben magát, aki rögtön hisztériázni kezd.
A "finom úrinő" ismét "bemutatkozik": Minősíthetetlen szavakkal illeti Gustavot!
Emilio rendreutasítja, s arra kéri, fegyelmezze magát Miguel szobája előtt!
Graciela nem jön zavarba: A könyvtárban folytatja a hepciáskodást.
Azzal vádolja Emiliot, hogy szándékosan késleltette Lucecita esküvőjét!
Emilio viszont az iránt érdeklődik, Graciela miért sürgette annyira a frigyet?
Miért akart olyan gyorsan megszabadulni Lucecitától?
Graciela szerint Lucecita "betolakodó fattyú", akinek nem jár semmi az örökségből!
Ráadásul arról is ő tehet, hogy Sátánka kiborult!
Emilio rámutat arra, hogy Lucecitát ugyanolyan jogok illetik meg, mint Sátánkát!
Lehet, hogy Sátánka "sokat szenvedett", de míg neki mindene megvan, Lucecita nyomorog.
Graciela ezután a "házasság szentségéről" kezd papolni.
Emilio erre végképp kijön a béketűrésből, s azzal búcsúzik, hogy az utolsó szó a legmagasabb egyházi fórumé lesz!

Érthetetlen Graciela újabb kirohanása!
Ha nem lenne annyira ostoba, felfogná, hogy az ő helyzetében jobb, ha meghúzza magát!
Úgy tűnik, nem veszi észre, hogy kihívja maga ellen a sorsot!
Hiába hőbörög, az események menetét legfeljebb késleltetni tudja, megállítani nem!

Fefa jelenik meg Sátánka szobájában, s jelenti, hogy Gustavo érkezett.
Sátánka rögtön kizavarja Mirtát a szobából.
Gustavo közli Sátánkával, hogy Alvaro kérésére jött, s egyben érdeklődik Miguel hogyléte felől is.
Gustavo szerint Alvarot gyötri a bűntudat.
Sátánka azzal vág vissza, hogy Alvaro nagyon kellemetlen helyzetbe hozta őt és Gracielát!
Gustavo szerint szembe kell nézni az igazsággal!

Sátánka észbe kap, és ismét elkezdi az "előadást".
Remegő hangon mondja, hogy "még gondolkodni sincs ereje!"
Ő, a "szegény, védtelen nő" magányosnak érzi magát, s arról beszél, most kezd rájönni, mit jelent egy férfi jelenléte a házban.
Régebben ott volt Gustavo és az "apja" is!
Azon siránkozik, mi lesz, ha az "apja" meghal?
Gustavo felajánlja a segítségét, de Sátánka "nem akar a terhére lenni"!
Ezután be akar menni Miguelhez, Sátánkától pedig az iránt érdeklődik, Dona Maria tudja-e már, hogy Alvaro az igazi apja?
Alvaro megkérte rá, hogy mondja el neki, mert ő nem merte bevallani!
Sátánka megkérdezi, hogy Gustavo elmondja-e az igazat?
Gustavo bizonytalan, de szerinte Dona Mariának joga van megtudni az igazságot!

Hihetetlen a színjáték, amit Sátánka produkál!
A végén még ő is elhiszi, amit összehazudozott!
Méghogy "papa"!
Szemrebbenés nélkül megöletné Miguelt, s Gustavot is igyekszik manipulálni!
Más kérdés, hogy ehhez is ketten kellenek!
Gustavonak fel kellene ismernie, hogy mindez "csak színház és semmi más..."
Alvaro pedig tényleg gerinctelen alak!
Szégyellhetné magát, amiért "postást" küldött maga helyett!
Mindenki követhet el hibát, de akkor legyen benne annyi bátorság, hogy vállalja érte a felelősséget, ő viszont nem ezt teszi!

Gustavo bemegy Miguelhez, s Dona Mariától érdeklődik "apósa" hogyléte felől.
Dona Maria viszont az iránt érdeklődik, sikerült-e megtalálni Lucecitát?
Arra kéri Gustavot, azonnal szóljon, ha a nyomára bukkanna!
Azt is elmondja, félti Miguelt Sátánkától és Gracielától.
Tudja, hogy valami titok lappang a háttérben, amit Alvaro tud!
Rákérdez, vajon Gustavo is tud-e valamit?
Gustavo azonban - az eredeti szándékától eltérően - nem mondja el az igazat, ehelyett sietve távozik.
Érthetetlen, miért nem beszélt, főleg, hogy látta, Dona Mariát mennyire aggasztja ez a dolog!
Csalarozsika 2019 márc. 26. - 02:59:30
(1320/2794)
Szia!
Bevallom, erről a török sorozatról még nem hallottam.
Melyik csatornán megy? Vagy netán feliratosan nézed? Hány részes? :-)
Tényleg nagyon idegenkedem a török sorozatoktól, sajnos nem az én világom. :-(
Bár próbáltam, nem tudok megbarátkozni ezekkel. :-(
malvinkicska 2019 márc. 25. - 18:11:11 Előzmény Csalarozsika
(1319/2794)
Szia nagyon megörültem a válaszodnak igen vannak napok amelyek sűrűk,ami a sorozatokat illeti alig lehet már találni egy normális sztorit, tudom te nem szereted a török sztorikat én most a Sila az címe azt nézem, abban is a hagyományok, az ő szokásuk, de eddig még azt látom van értelme, mert ha nem abba hagyom.
Csalarozsika 2019 márc. 25. - 17:47:29 Előzmény malvinkicska
(1318/2794)
Kedves Malvin! Dehogy sértettél meg! :-)
Csak annyi történt, hogy a hétvégén "kicsit" sűrű volt a program, rokonlátogatás és egyebek.
Tegnap este aztán kitört a fociláz, amihez jobb híján alkalmazkodnom kell. :-)
Ezért nem tudtam írni.

Sajnos igazad van!
Sokszor elszalad a ló a készítőkkel, s a mennyiség óhatatlanul minőség rovására megy. :-(
Ezért (is) nem nézek mostanában ehhez hasonló hosszabb lélegzetű sorozatokat, mert az a tapasztalat, hogy jóval kevesebb részből is ki lehetett volna hozni a sztorit, ehelyett az esetek döntő többségében feleslegesen nyújtják. :-(
Iri 2019 márc. 25. - 12:56:39 Előzmény malvinkicska
(1317/2794)
Szé hetet Nektek.
Ezek a részek most elég unalmasak . De hát minden ilyen film ilyen csigázza néző
a kiváncsiságát.
Majd 70 . rész után megint beindul.
Leírom a történetem ha lesz annyi időm. Nem felejtettem el.
Szép napot
.
malvinkicska 2019 márc. 25. - 12:54:04 Előzmény Csalarozsika
(1316/2794)
Szia
Remélem nem sértettelek meg amit írtam, mert az csak egy vélemény részemről, és nem így ismertelek meg.
napraforgó 2019 márc. 25. - 06:40:14 Előzmény malvinkicska
(1315/2794)
Igen, mindig az a baj, hogy egy rókáról több bőrt is le akarnak húzni, és ezzel aztán el is rontják a történetet.
Mert minden olyan igéretesen kezdődik, adva van a szép, de szegény leányka, a gazdag pasi, némi bonyodalom, de sajnos elrontják a mondvacsinált hülyeségekkel.