Téma: Ma Reggel

1/10
offtopic
fredi60 2010 márc. 28. - 23:51:12 1/10 Előzmény kagylóhéj
(1172/8852)
"Mert még az sem akarja a gyerekei életét kockára tenni, aki esetleg a sajátját kockáztatná."

Az általad keresett, késõbb belinkelt tv2 cikk példákkal cáfolja fenti állításodat:
"2008-ban a budai hegyvidék egyik legdrágább utcájában ölte meg 36 éves feleségét és 3 éves kislányát egy férfi, aztán õ is öngyilkos akart lenni. Ugyancsak két éve Szombathelyen a szülõk megfojtották a gyereküket, õk pedig gyógyszereket szedtek be. 2007-ben Debrecenben egy anya az emeletrõl dobta ki a gyerekeit, és õ is utánuk ugrott."
Rahel 2010 márc. 28. - 21:53:35
(1171/8852)
-Csak nehogy rosszat álmodjál, mert nem venném a lelkemre!!:))
offtopic
kagylóhéj 2010 márc. 28. - 21:49:07
(1170/8852)
Rahel, köszönöm szépen, tényleg itt volt az a kriminálpszich. nyilatkozat. Engem az is idegesít, hoy még csak a betört ablakot sem mutatják sehol. Melyik ablak és hogy volt betörve? Na jó, csak ennyi volt....
Rahel 2010 márc. 28. - 21:22:23 Előzmény kagylóhéj
(1169/8852)
2/10
offtopic
meszag 2010 márc. 28. - 20:37:32 2/10
(1168/8852)
Nem szeretem az olyan egyént, aki úgy mosakszik, hogy közben mást besároz.
offtopic
kagylóhéj 2010 márc. 28. - 19:32:56
(1167/8852)
Valahol ezt a mondatot olvastam:

"Végh József kriminálpszichológus azt mondta, szerinte nem az apa a tettes.
Aztán megindokolta, hogy miért ez a véleménye!"

Valaki tudna segíteni, mi volt Végh József egész nyilatkozata? Érdekelne.
CsengoZoli 2010 márc. 28. - 10:52:18
(1166/8852)
Jó, majd szólok Orbán Viktornak,hogy a következõ évértékelõn kérjen bocsánatot Kgyuri fórumozótól :)
Tudod még anno elhordtál mindenféle pszichiátriai esetnek, mert szerinted két nickel írtam.
Azóta gondolom leesett,hogy filiszteus nem én vagyok, ezért várom a bocsánatkérést.
(ja,egyébként Ondok barátod valóban két nickel írt, mint írtam volt már régenis!
Cobold a másik neve. Ezzel rendre dicsérgeti is önmagát,de gondolom rá nem vonatkozik,amiket anno írtál, mert biztos van egy, a "demokratára" érvényes elméleted,miszerint náluk ez normális :)
3/10
kgyuri0 2010 márc. 28. - 04:00:15 3/10
(1165/8852)
Miért is?

Én várom a Ficeszét!
CsengoZoli 2010 márc. 28. - 03:12:37
(1164/8852)
Gyurikám!
Továbbra is várom a bocsánatkérésed...
3/10
offtopic
kgyuri0 2010 márc. 28. - 03:10:18 3/10
(1163/8852)
Érdekes!

Ez most negyon keveseknek fog tetszeni:

"A logika, az érv, az argumentum nem számít semmit, csak a kijelentõ személye: az önálló argumentálás t i l o s."

Lehet, hogy igaz, de ez csak egyenes folytatása a hazai társadalmi abszurdnak:

1. A "Fidesz-cégek" inkább neveztessenek "Fidesz-közelinek". És ezt a józanész és és a nyelvészek véleménye ellenére Pártunk&Kormányunk(Ficesz) komolyan gndolja.

2. A "hajléktalan török munkanélküli"(KayaIbrahim) több tucat céget vesz néhány óra leforgása alatt, véletlenül mindegyik a Ficesz simlijének részese, a másik különös véletlen, hogy a fazon útlevelét "ellopták". És ezt a józanész és és a logika ellenére Pártunk&Kormányunk(Ficesz) komolyan gondolja, hogy t.i. nincsen ennyi véletlen egybeesésben semmi rendkívüli.

3. A egy cég gazdasági ügyeit firtató, kompromittáló hivatalos irat tartalma nem számít, mert elmúlasztották hivatalosan "Jegyzõkönyv"-ként regisztrálni. És ezt a józan ész ellenére Pártunk&Kormányunk(Ficesz) komolyan gondolja, hogy ugyanis egy hivatalos irat tartalma nem számít, csak minõsítése.

4. A "hetente" azt jelenti "3 hetente". És ezt a józanész és és a nyelvészek véleménye ellenére Pártunk&Kormányunk(Ficesz) komolyan gondolja.

5. Egy értelmes, tisztességes demokrata politikus, önmagát sem kímélve le akar számolni a közhazugsággal. Beszéde és személye ellen paroxizmusba forduló hecckampány indul más hazugok részérõl, mondván, hogy hazudik.

6. Aki érvel, önállóan gondolkodik, azt "elmebetegnek", "ideggyengének" minõsítik nyilvánsan És ezt a józanész és és kultúra elemi szabályainak fittyet hányva Pártunk&Kormányunk(Ficesz) komolyan fgndolja.

Folytathatnám a sort, de ennyibõl is látható, hogy mindennek már meg van ágyazva.
offtopic
kagylóhéj 2010 márc. 27. - 20:32:53
(1162/8852)
Még annyit: az USA-ban ismert az elsõ számú közellenség fogalma. Aki Tényõn gyilkolt, az Magyarország elsõ számú közellensége.
Aki fedezi, az pedig a második számú közellenség.
offtopic
kagylóhéj 2010 márc. 27. - 20:09:52
(1161/8852)
Szerintem prezentáció, mást nem tudok elképzelni.
Mert még az sem akarja a gyerekei életét kockára tenni, aki esetleg a sajátját kockáztatná.
7/10
idlosza 2010 márc. 27. - 19:43:08 7/10 Előzmény kagylóhéj
(1160/8852)
Szívbõl remélem, hogy egyszer a hogyanokon kívül a miértekre is fény derül teljes mértékben, hogy értsük, habár felfogni és megérteni ezt sosem lehet.
Szívbõl remélem, hogy lesz olyan tanúsága a történetnek, hogy a jövõben ne történhessenek meg ilyen szörnyûségek.
Tudod, számomra változatlanul nem felfogható, hogy a gyerekeknek miért kellett meghalniuk.
kagylóhéj 2010 márc. 27. - 15:29:26
(1159/8852)
Az újságok azt írták, Kolos testvére egy oldalsó ablakot tört be, és egyenesen a gyerekszobába jutott. Hogy a fenébe lehet ez?
1. az újságok azt is írták, a házon van egy ablak, ami be sincs üvegezve, csak fólia fedi. Miért nem azon mászott be?
1. pontosan tudta, melyik ablak melyik szoba ablaka. Miért pont a gyerekszoba ablakát törte be? Hogy utána a gyerekek megfázzanak a hideg éjszakában? (aznap hó esett, minden havas volt). Vagy mi van, ha éppen alszanak? A nagybácsi rájuk törné az ablakot? Ez ki van csukva, normális ember ilyet nem tesz.
2. ha esetleg benézett, és látott valamit, a nappali ablakában láthatott, hiszen ott feküdt a földön, hatalmas vértócsában a feleség. De a gyerekek be voltak takarva, õk nem látszódtak. Vagyis, ha az ablakon keresztül észleli a bajt (és miért is ne észlelte volna), akkor a nappali ablakát töri be.
3. Ha benéz az ablakon, és azt látja, hogy a szobában holtan hever a sógornõ (láthatta, mert azok az ablakok a földig érnek), akkor a helyében be sem mertem volna menni, hiszen az elkövetõk eleve bent tartózkodhatnak!
Csakis fegyveresen és kísérõvel, nem egyedül mennék. (Bár lehet, hogy eleve fegyverrel ment, hiszen rendõr). De semmiképpen sem a gyerekszoba ablakát törném be.
3. ebbõl csak az következik, hogy õ MÁR BETÖRVE találta a gyerekszoba ablakát. Nyilván az elkövetõk is ott másztak be; épp azért, hogy elõször gyorsan elintézhessék a gyerekeket. Fogadok, hogy volt éjjellátójuk, és a baltát is õk vitték.
4. Virágot is könnyû volt elintézni, de Kolos védekezett, õmiatta lett csupa vér az egész ház, mert vele meg kellett küzdeni. Vagy kicsavarta a baltát a kezükbõl, vagy vele a másik elkövetõ foglalkozott, az szurkálta össze a késsel. Vagy épp az õ kezébõl szedték ki a kést, amit gyorsan felkapott.

És a másik, ami RÉMISZTÕ: hogy a fenébe lehet a Blikk cikkében ábrázolt helyszíni szemlei rajzon Kolos feje pont ellenkezõ irányban, mint a fûrészgép? Hiszen a talpai néznek a gép felé, teljesen ellenkezõ irányban fekszik. http://www.blikk.hu/blikk_aktualis/o-a-satani-apa-2013544

Szerintem a fûrészgép már csaka tökéletes kivéreztetés miatt kellett. Azért, hogy minél véresebb legyen a helyszín, hogy minél elborzasztóbb és rémületesebb. Ennek szerintem üzenetértéke volt.
Az is lehet, hogy a lakást is direkt kikenték vérrel, oda is szórtak, ahol nem volt.

Van egy film: a címe: Szíven szúrt ország, Marian Cosma meggyilkolásával foglalkozik. Nos, szerintem, az országot most szúrták szíven. Méghozzá a rendõrség, mert a bûnözõket támogatja, fedezi, mentegeti, az õ nyomaikat tünteti el; szemérmetlenül és arcátlanul szembeköpi az egész országot azzal, hogy tagad és hazudik; sõt mi több: magát az áldozatot vádolja gyilkossággal!!
Ezzel végleg magára hagyja és kiszolgáltatja a civil társadalmat az alvilági, bûnözõi köröknek. Vagy ott a szerdai eset: egy csomó buszra várakozó ember mellett végezték ki a szírt, az elkövetõ gyalogosan távozott – rengetege ember életét veszélyeztette!! És a rendõr alezredes, aki „véletlenül” pont ott tartózkodott egy kocsiban (nyilván szolgálati fegyverrel) nem avatkozott közbe, mert „félt”.

Az állam elsõdleges feladata, célja, értelme a lakosainak védelme. Ezért szervezõdött. De ha már ezt sem teszi meg, ha az állam a bûnözõkkel szövetkezik a lakosság ellen, akkor mit tehetünk???? Ennek az államnak semmi értelme.

Ha a rendõrség nem nyomoz, ha nem közölnek semmit, akkor honnan tudhatjuk, kik gyilkoltak és miért? Honnan tudhatjuk, ki lesz a következõ? Mert ha a bûnözõk tökéletesen büntetlenül, sõt a rendõrség falazása mellett tevékenykedhetnek, bármiféle következmény nélkül, akkor ÚJRA MEG FOGJÁK TENNI, ez a dolgok logikája, mert addig jár a korsó a kútra, amíg el nem törik, azaz amíg velük nem számolnak le. Anélkül tovább folytatják, mert folytathatják.

És azért is lett az ország szíven szúrva, mert egy idillien tökéletes, hibátlan családot végeztek ki, amiben egyetlen foltot, egyetlen erkölcstelenséget sem lehet kimutatni. Egy igazi álomcsaládot, amilyet mindenki szeretne magának.

És azért is, mert Kolosnak a szívébe (is) szúrtak.

És azért is lett az ország szíven szúrva, mert eddigre már mindent leraboltak. Már nem maradt más, csak a puszta életünk. És kiderül, még ez sem maradhat a miénk - az éjszaka közepén törnek ránk idegenek, és baltával, késsel, láncfûrésszel gyilkolnak - és erre hogy reagál a rendõrség????? Mi gyilkoljuk le a saját családunkat. Mert mi már csak ilyen zavarodottak vagyunk.

EZ ISZONYATOS.

És az is hasonlóan elborzasztó, hogy több millió lelkileg Hontalan Iván még csak bele sem MER GONDOLNI, milyen idióta ostobaságokat hisz el a rendõrségnek. Nem meri használni a józan eszét. Csak az a vélekedés elfogadható, amin rajta van a hivatalos pöcsét.
A logika, az érv, az argumentum nem számít semmit, csak a kijelentõ személye: az önálló argumentálás t i l o s.
Ez is szívenszúrás: hogyhogy nem érez velük együtt senki? Hogyhogy képesek gyilkossággal vádolni egy ártatlan embert? Hogy képesek sátáni figurának láttatni, amikor minden, de minden egyes momentum a rendõri magyarázat ellen szól?

Ha több részletet ismernék, még több cáfolatot írnék le, mert idáig is kitûnt, hogy MINDEN EGYES RÉSZLET HAMIS!!!!!!!

És egy dal a család emlékére (nyilván volna jobb is): http://www.youtube.com/watch?v=VjWX-WPO6Hk&feature=related
7/10
idlosza 2010 márc. 26. - 17:26:14 7/10 Előzmény kagylóhéj
(1158/8852)
A friss híradásokban is közreadták.
Akkor nyilatkozta a polgármester, hogy nem ismete a családot és ezzel egyidejûleg, hogy családi tragédia állhat az ügy hátterében. Ez utóbbit 2 nappal késõbb a rendõrség hivatalos nyilatkozatai is megerõsítették.
offtopic
kagylóhéj 2010 márc. 26. - 13:33:11
(1157/8852)
Én ezt a cikket olvastam: http://www.blikk.hu/blikk_aktualis/o-a-satani-apa-2013544
de még számtalan más hivatkozást találhatsz, ahol részletezik a kaszabolást.
offtopic
pozsizsuzsi 2010 márc. 26. - 13:28:18
(1156/8852)
Különben ezt az embertelen kaszabot nem olvastam/hallottam sehol. Ilyen részletességgel, sorrendiséggel stb. Ha ez is csak olvasói levelek formájában terjed, sajnos nem tudok vele mit kezdeni.
offtopic
kagylóhéj 2010 márc. 26. - 13:26:02
(1155/8852)
a tudományosság alapelvei nagyon is sokat érnek.
viszont itt semmit sem ér az authos epha.
offtopic
pozsizsuzsi 2010 márc. 26. - 13:25:17
(1154/8852)
Akkor sem fogom én verifikálni. :D
offtopic
kagylóhéj 2010 márc. 26. - 13:23:34
(1153/8852)
Azt a hipotézist, hogy valaki más gyilkol, az emberiség történelme során sajnos számtalanszor igazolták. Lapozz fel egy történelemkönyvet, hogy errõl meggyõzõdhess. Esetleg keress fel egy múzeumot.

A rendõrség hipotézise viszont az egész világtörténelemben unikális jelentõséggel bír. Ilyen eset még nem fordult elõ - tehát, hogy igaznak fogadhassuk el, verifikáció szükséges. Ez számodra is felfogható, remélem.