Téma: Ma Reggel

3/10
offtopic
kgyuri0 2010 márc. 29. - 16:13:23 3/10 Előzmény CsengoZoli
(1192/8852)
Zolika drága!

Elmondom még egyszer. Tagoltan, hogy ne csak OV, de még CsengõZoli is megértse.

Nem érdekel, ki hány nicket használ.
Az sem érdekel, ha te kettõt, és az sem, ha 12-t! Használd õket egészséggel!
Bár egyik virtuális éned képes lenne értékelhetõ érveket elõvezetni, az engem sokkal inkább érdekel, hogy ezt egyik virtuális éned se teszi. S vajon mért nem!

Mivel részemre semmiféle értéktulajdonsága nincs ha több, vagy kevesebb nicket használsz, nincs értelme semmiféle "bocsánatkérésnek", amikor azt föltételeztem, hogy több nicken írsz, nem bántottalak meg vele, ha azért nem kérek bocsánatot, hogy néhányszor megírtam világosan a véleményem rólad (is), akkor ezért miért kellene.

Szállj le errõl a ficeszes vesszõparipáról, döglött dakota ló az!
offtopic
kagylóhéj 2010 márc. 29. - 13:57:55
(1191/8852)
Én argumentáltam. ÉRVEKET sorakoztattam fel, nagyon sokat egymás után.

CÁFOLJ MEG ÉRVEKKEL.

Anélkül csak gágogsz és kotkodálsz.
Amit írsz, a nullánál is semmibb.

ÉRVELJ, LOGIKUSAN.

Ha meg tudsz cáfolni, igazad lesz, ha nem, és hallgatni se bírsz, mert annyira ráérsz erre, úgy csak sziszegj, kotkodálj, gágogj és makogj tovább.

Több tõled nem telik.

Aki egyetért egy hazugsággal, az maga is hazudik aki egyetért egy vádlással, az maga is vádol, aki egyetért egy gyilkossággal, az maga is gyilkos.
Rahel 2010 márc. 29. - 13:37:11
(1190/8852)
-Tudod kb. ennyit is vártam, de lehet, hogy még ebbe is belefáradtál!!:))
Rahel 2010 márc. 29. - 13:35:19
(1189/8852)
-Találd ki, hogy hol, és egy kört én fizetek(a cég bánatára!!:DDD)
offtopic
pozsizsuzsi 2010 márc. 29. - 13:35:16
(1188/8852)
Hát, akkor zavarjon az. Ponty.
Rahel 2010 márc. 29. - 13:30:36
(1187/8852)
Hmmm..
-A teljesítményed ugyancsak nem gyenge!!:PP
-Mert még mindig nem esett le, hogy nem más baja zavar, hanem a folyamatos kötekedésed, amit szinte mindenhol megeresztettél eddig, ha egy kis vér szagot éreztél!:PP
offtopic
pozsizsuzsi 2010 márc. 29. - 12:50:46
(1186/8852)
Nem humorizáltam, és ne csípje más baja a szemedet.
Rahel 2010 márc. 29. - 12:47:44
(1185/8852)
-A humorodra ilyen szinten nem vagyok vevõ, csak csípi a szememet, mint fórumozó, hogy ha ész nélkül baszogatnak valakit, és utána még silány dumával próbálnak okosnak látszani a mocsárban!!:PP
offtopic
pozsizsuzsi 2010 márc. 29. - 12:40:51
(1184/8852)
Ja, nem is láttam, hogy Te szólsz be. :P
offtopic
pozsizsuzsi 2010 márc. 29. - 12:40:19
(1183/8852)
Nem. Csak ellenvélemény. Ha nem akarsz ilyesmit látni, akkor nem egy fórumra írjál, hanem olvasói leveleket.
Rahel 2010 márc. 29. - 12:30:14
(1182/8852)
-És a hozzászólásaid ilyen formációban pedig a kötekedés kategóriájába tartoznak!!!:PP
offtopic
pozsizsuzsi 2010 márc. 29. - 12:04:19
(1181/8852)
Ezzel az erõvel az ufotámadás is jogos felvetés, és bizonyítsa be, aki nem hiszi, hogy nem igaz.
Ez így, ebben a formában rémhírkeltés.
offtopic
kagylóhéj 2010 márc. 29. - 11:59:01
(1180/8852)
Amiket leírtam, mind jogos felvetések, összefüggõ és logikus argumentumok, szemben a rendõrök idióta, miden pontján hamis és falszifikálható állításaival.
Olvasd vissza, látom, az emlékezeted mint egy tyúké, csak a mai kárálás fér bele. Olvasgass csak, úgy látom, érdekel, mert nem elõször szólsz bele.

És mit szólsz ahhoz, hogy ezzel másokat akartak megfélemlíteni? Prezentálták, hogy bárki így jár, aki beleköp a levesükbe. Bárki, aki betéved az õ vadászterületükre, az vad.
Ki tudja, hányan járnak hasonlóan, csak kevésbé feltûnõen. Voltak rendõrök, akik evés közben lettek öngyilkosok. Vagy volt, aki felakasztotta magát, aztán meg fõbe lõtte. Vagy elõször lõtt, utána akasztott?
Nem véletlen, hogy a zsaruk be van tojva. Õk olyasmit is tudnak az alvilág mûködésérõl, amit mi nem. És eléggé úgy tûnik, hogy a rendõrség bedobta a törölközõt.
Megnéztem Ráhel linkjét: a tv2 híradósa felháborodva kérdezte, hogy hogyan lehetséges az, hogy a rendõrség alig biztosítja a terepet és igen gyorsan el is vonultak, nem maradtak a helyszínen. A kiküldött tudósító már ott, az elején azt mondta: hát igen, nyilván van INFORMÁCIÓJUK. Már akkor, a legelején tisztában voltak a helyzettel és nem is erõlködtek. Kurva gyorsan lezárták az ügyet, ráverték az áldozatra a gyilkosságot és kész. NEM MERNEK UJJAT HÚZNI az alvilággal.
Ergo: a civil lakosság védtelen.

De már felajánlottam neked: ha ez neked hihetetlen, verifikáld a rendõrség állításait!!!!!!

De ha semmi értelmes nem jut az eszedbe, más témáról fecsegj. "Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal." W.A.
CsengoZoli 2010 márc. 29. - 11:35:50
(1179/8852)
:)))))
7/10
idlosza 2010 márc. 29. - 10:22:16 7/10 Előzmény CsengoZoli
(1178/8852)
Lehet, hogy így érti a szlogenjüket is:" Többen vagyunk, mint gondolná."
offtopic
pozsizsuzsi 2010 márc. 29. - 09:41:36
(1177/8852)
Így hallgattatták volna el? Ilyen feltûnésmentesen? Nem egyszerûbb egy autóbaleset?
Olvass kevesebb blikket.
offtopic
kagylóhéj 2010 márc. 29. - 09:29:09
(1176/8852)
Engem elkerült, de tudok még két példát: egy építési vállalalat vezetõje mondta, hogy a magyar állam egymilliárddal tartozik neki; az új kormányzati negyed egyik tervezõje pedig szintén arra panaszkodott, hogy nem fizették ki! Akkor el sem akartam hinni neki, de most már elhiszem. (A neveket nem írom le). Mert ugye a kormányzati negyed építése is frankó becsületes dolog volt...óriási pénzek tûntek el benne, de arra nem futotta, hogy a tervezõt kifizessék. Nos, én arra gondolok, Kolost valami hasonló üggyel bízhatták meg, valami olyan projektbe keveredett, ami késõbb nem valósult meg, tehát ki se fizették; õ viszont elvégezte a rábízott feladatt, tehát jogosan kérte volna érte a pénzt. És mivel megtudta, hogy milyen iszonyatos korrupció és sötét dolgok vannak a háttérben, így elhallgattatták.
A pénz nagy úr. Ha van annyi pénz, amennyiért valakinek korpásodik a haja (Prokopp Dóra), akkor annyi pénz is van, amennyiért egy családot érdemes vérbe fojtani.
Nekem ez a véleményem, és ez sokkal ésszerûbb, logikusabb és konzisztensebb spekuláció; minthogy egy szerelmes férj és szeretõ apa egyik reggel felkelvén, hirtelen baltát ragadjon a családja ellen.
offtopic
pozsizsuzsi 2010 márc. 29. - 09:03:39
(1175/8852)
"Kolost nagyon nyomasztotta, hogy nemegyszer NEM FIZETTÉK KI a munkáját, hiába dolgozott. Kérdem én: kinek a szokása az, hogy nem fizeti ki a tervezõt? Hm?"

Ez neked újdonság és ritkaság? Ez már rég össznépi játék. A körbetartozás-buli ezek szerint téged valami csodálatos módon elkerült, szerencsés vagy, örülj neki.
offtopic
kagylóhéj 2010 márc. 29. - 01:02:34
(1174/8852)
... és egyébként az a mondat nem a családirtó öngyilkosokra vonatkozott, olvasd el újra, a szövegösszefüggéssel együtt értelmezd.
offtopic
kagylóhéj 2010 márc. 29. - 00:37:53
(1173/8852)
Az általad említett esetek pszichiátriailag megalapozottak és élettanilag kivitelezhetõk voltak (ráadásul sem a vállalkozó, sem a fényevõ nem ölte meg magát, de ilyen volt a Fotográfia c. filmben is, egy asszony, aki megfojtotta a két lányát, de magát már nem ölte meg, csak akarta; végül sokáig ült börtönben. Bekerült a filmbe, talán emlékszel rá).

Ez az eset viszont pszichiátriailag alaptalan, élettanilag kivitelezhetetlen.

Amiket leírtam, sokkal logikusabbak és konzisztensebbek annál, amit te állítasz.

De nyugodtan hozzál ELLENTMONDÁSMENTES, MEGISMÉTELHETÕ, rendszerré összeálló, egymásba illeszkedõ argumentumokat, legalább annyit és annyira logikusat és illeszkedõt, mint amiket leírtam.

Olvasd végig, amiket leírtam, és CSAK ENNEK AZ ESETNEK a belsõ összefüggéseire koncentrálj, kérlek.

Most + két érvet kapsz: az egyik:

"- Hát, ilyen brutális gyilkosságról még én sem hallottam, ezért is kételkedem, hogy az apa követte el - Végh József kriminálpszichológus, amikor, még a rendõrségi sajtótájékoztató elõtt beszéltünk vele, kételkedett abban, hogy az apa a gyilkos. Ilyen esetekben - ahogy mondta - fájdalommentesebb eszközöket választanak a gyilkosok."

A másik, pluszban az eddigiekhez: Kolos papája azt mondta, Kolost nagyon nyomasztotta, hogy nemegyszer NEM FIZETTÉK KI a munkáját, hiába dolgozott. Kérdem én: kinek a szokása az, hogy nem fizeti ki a tervezõt? Hm? Talán a becsületes embereké? Nemigen.
És ha mondjuk elkövette azt a hibát, hogy dühében azzal fenyegetõzött, ha nem kapja meg a fizetségét, akkor feljelenti õket? Esetleg nem is tudta, mennyire nagy bajba kerül emiatt, nem tudta, mekkora disznóknak tervezett?
Ez épp elég ok arra, hogy attól kezdve folyton azzal zaklassák, hogy "kinyírunk a családoddal együtt", vagy ilyesmi. Ez persze hogy kicsinál egy embert lelkileg.