Téma: Ma Reggel

offtopic
pozsizsuzsi 2010 márc. 26. - 13:09:33
(1152/8852)
Ha nem lennék világos: Nekem nincsenek hipotéziseim az üggyel kapcsolatban. Informátoraim sincsenek. A névtelen olvasói levelek meg annyit érnek, amennyit.
offtopic
pozsizsuzsi 2010 márc. 26. - 13:05:25
(1151/8852)
Ez aztán az érvelés. Bravo.
De, mivel ez a te hipotézised, igazold te, úgy illenék, nem?
offtopic
kagylóhéj 2010 márc. 26. - 13:01:33
(1150/8852)
1. nem ismerem a szerzõk nevét, mivel olvasói levelek.
2. ha számodra ez illogikus, úgy a tudományosság alapszabályát alkalmazd, a verifikációt: azaz igazold kísérletileg a rendõri verziót. Mivel csak az fogadható el igaznak, ami megismtételhetõ. És ha végigcsináltad, gratulálhatsz önmagadnak, hogy sikeresen igazoltad a hipotézis helyességét.
offtopic
pozsizsuzsi 2010 márc. 26. - 12:45:02
(1149/8852)
Honnan szeded az információidat? Ki van az idézõjelek között?
2/10
offtopic
meszag 2010 márc. 26. - 12:40:53 2/10
(1148/8852)
Aranyom. Pffffffff
2/10
offtopic
meszag 2010 márc. 26. - 12:40:09 2/10
(1147/8852)
Nem járok oda, csak szerintem ott is jó néven vennék ezt a részletezõ leírást.
offtopic
kagylóhéj 2010 márc. 26. - 12:39:53
(1146/8852)
Igen, és azt is tartsd meg, amit errõl az esetrõl gondolsz.
Már bemutatattál egy agyi nullszaldót, úgy látom, most bõszen ismétled önmagad.
fõzz, úgy tán okosodsz.
offtopic
kagylóhéj 2010 márc. 26. - 12:37:18
(1145/8852)
én pedig arra, hogy ez VALÓSÁG. MEGTÖRTÉNT. Ez itt nem filmes topic, hanem a híreké. Te vagy eltévedve, menj vissza a vacsoracsatádba.
De tényleg ne fárassz tovább, by.
2/10
offtopic
meszag 2010 márc. 26. - 12:35:59 2/10
(1144/8852)
Megtartom magamnak mit gondolok rólad.
2/10
offtopic
meszag 2010 márc. 26. - 12:34:35 2/10
(1143/8852)
Arra próbáltam felhíni a figyelmed, hogy ez nem horror topic. Hiába...
offtopic
kagylóhéj 2010 márc. 26. - 12:34:26
(1142/8852)
ja és dolgom van, mivel pedig te pedig csak egy unalmas, buta és fecsegõ liba vagy, így búcsúzom.
offtopic
kagylóhéj 2010 márc. 26. - 12:31:00
(1141/8852)
1. akkor szörnyülködj
2. légy tisztességtudó - ez tragédia, a nyelvedet tartsd a szádon belül
3. és nem mese ez gyermek
2/10
offtopic
meszag 2010 márc. 26. - 12:28:13 2/10
(1140/8852)
NEm kedvelema horrort
offtopic
kagylóhéj 2010 márc. 26. - 12:25:10
(1139/8852)
olvasd el itt többször.
2/10
offtopic
meszag 2010 márc. 26. - 12:22:22 2/10
(1138/8852)
Te másold ezt át oda
offtopic
kagylóhéj 2010 márc. 26. - 12:21:13
(1137/8852)
majd hívj meg rá, kíváncsi vagyok, sikerül-e.
2/10
offtopic
meszag 2010 márc. 26. - 12:00:12 2/10
(1136/8852)
Meg lehetne ezt ismételni a vacsoracsatában is pl.. :P
offtopic
kagylóhéj 2010 márc. 26. - 11:54:09
(1135/8852)
Nem pusztán lélektani, hanem egyszerûen fizikai okokbók is képtelenség a történet:

"Mint azt mindannyian tudjuk szörnyû tragédia történt Tényõn, ahol egy család, két kislány, és az õ szüleik vérbefagyott holttestét fedezte fel egy hozzájuk látogató rokon. A rendõrség nagy erõkkel a helyszínre vonult, azt lezárta, majd hosszas és alaposnak tûnõ helyszíni szemle után egy sajtótájékoztatón nyilvánosságra hozta a borzalmas történetet. A történet negatív hõse az édesapa, aki megölte családját, utána pedig önmaga ellen fordult.

A rendõrségi jelentés logikusnak látszik, de néhány dolog azért már akkor feltûnt. Mûszaki ember lévén nekem nehezen hihetõ az, hogy egy felvágott erû, többszörösen mellkason szúrt ember hogy a fenében tud beindítani egy benzinmotoros láncfûrészt, illetve apaként, férjként nem tudom elképzelni azt az elmeállapotot, amiben végzetes támadást indítok azok ellen, akik az én világom központjai. Értelmiségi, tisztes anyagi és egyéb egzisztenciális körülmények között élõ magyar családról van szó.

De kezdjük a fûrésznél. Akinek már volt szerencséje ilyen masinériához, az tudja, hogy az indítás nem egy "megnyomokegygombot" mûvelet, hanem ezeknek a gépeknek az indítása bizonyos sorrendiséget ír elõ. Nevezetesen bekapcsol (típusa válogatja), láncfék kiold, "szívató" ráad, majd berántás, akár többször is, ha szükséges. Ezt én nem tudom elhinni egy olyan emberrõl, akinek a csuklóján az erek (ne adj' Isten az inak egy része is) átvágva, onnan erõsen vérzik, többszörös mellkas-szúrástól sérültek a mellizmok és talán a beljebb lévõ nemesebb szervek is. A benzinmotor úgynevezett "berántása" bizony férfimunka, ráadásul nem mindegy mit mikor csinál az ember. Amikor pedig beindult, azt bizony kemény kézzel tartani is kell.

Ide társul a mai napon tudomásomra jutott információ, miszerint a rendõrség felülrõl "szájzárat" kapott, és ragaszkodnia kell a családapa ámokfutását felvázoló sztorihoz...az elkövetõ(k) személyére(eire) utaló adatokat fû alatt kell tartani....

Az informátorom szerint a rendõrök találtak idegen lábnyomokat a házban (nem a gyilkosságok felfedezõjének nyomait), és még a zsaruk szerint is életszerûtlen az érfelvágós, késsel többször mellbeszúrós, láncfûrészes öngyilkosság. Az, hogy nem volt behatolási nyom a házon, az csak azért lehetett, mert a garázsajtó nem volt becsukva és ezen keresztül az elkövetõk bejuthattak, illetve amikor elhagyták az épületet, a garázsajtót lecsukva, az automatikusan bezáródott. Így valóban azt a látszatot kelthette a helyszín, hogy az tette, aki nagy valószínûséggel eleve benn tartózkodott, ugyanis a bejárati ajtók be voltak zárva és belül himbálózott a kulcs is. Ehhez jön még a nem publikált láncfûrésztõl eredeztethetõ sérülés az apa lábán.

Mindezek fényében pedig fura, hogy a héten mennyi családja ellen forduló egyénrõl olvashatunk az újságokban és a neten is, illetve a rádió, televízió is megszaporította ezen esetek számát, kül- és belföldieket, múltban és napjainkban történteket egyaránt.

Amennyiben ez így történt és történik most is (elhallgatás), ez hihetetlenül pimasz cinizmus a (háttér)hatalom részérõl. Egyrészt szabadlábon van(nak) az elkövetõ(k), veszélyt jelentve bárkire, másrészt ez az összekacsintás kegyeletsértõ... "

"Most beszéltem egy sebész ismerõsömmel, aki elmondta, hogy a kórházukban dolgozó patológus kollégáival kielemezték a tényõi híreket és a következõkre jutottak: Tételezzük fel, hogy egy ember képes baltával kiirtani két kislányát és feleségét, tehát elborult az elméje. Ebben az esetben az még elképzelhetõ, hogy többször mellkason szúrja magát, az is elképzelhetõ, hogy ezek után felvágja a csuklóján az ereket, de amirõl ezek után szólnak a hírek, az elképzelhetetlen.

Amennyiben valaki többször mellkason szúrta magát az nem fog vigyázni, mikor az ereit vágja föl, bizonyosan megsérti a csuklóját mozgató izmokat és inakat is. Az elképzelhetõ, hogy nem érzi a fájdalmat, mert a szervezet által beindított vészreakciók blokkolják a fájdalomérzetet, de az elképzelhetetlen, hogy ezek után beindít egy benzinmotoros fûrészt.

A fûrész beindításához nemcsak egy meghatározott mûveleti sorrendet kell betartania, de az átvágott izmokkal, inakkal lehetetlen megtartani a berántáshoz. Arról nem is beszélve, hogy a vér minden bizonnyal ráfolyna a fûrészre, síkossá téve azt.

Ez akkor is megnehezítené a berántást, ha nem lenne sérült a keze. A továbbiakban vázol események pedig a teljes képtelenség határát igen csak átlépik. A rendõrség szerint a motorosfûrésszel elõször elvágta a lábát, majd fejéhez emelte de a koponyáját nem tudta átfûrészelni, de ezek után van annyi ereje, hogy elvágja vele saját torkát. Akik láttak már láncfûrésszel okozott lábsebeket, azok tudják, hogy iszonyatos roncsolást végez. Láb bármely részét találja el szinte bizonyosan a földre kerül a sérült.

Itt a hivatalos verzió szerint szét akarta fûrészelni a fejét, majd végül a torkát sikerült felvágnia.

Az orvosok véleménye szerint, a hírekben közölt információk alapján egyértelmûen kijelenthetõ, hogy az ÖNKEZÛSÉG KIZÁRHATÓ!!!"
CsengoZoli 2010 márc. 26. - 11:51:01
(1134/8852)
Fredikém,ezekkel a hozzászólásaiddal te viselkedsz úgy,mint egy óvodás :)
Miért baj az,ha valakinek van egy hobbija és örül egy real meznek?
De mondjuk igazad van, a nyugdíjasokkal éneklõ Mesterházy, aki a Hajdú Péter féle frizbiben mûszakállakat próbálgat sokkal jobb!
2/10
offtopic
meszag 2010 márc. 26. - 10:00:54 2/10
(1133/8852)
HOgy hogy nem magyarokét gyûjti???? Fel vagyok háborodva! :D