10/10
Petyus a menyus 2018 márc. 18. - 15:19:56 10/10
(4/4)
A mai vígjátékokat elnézve ez igen csak jó film.
Csekély értelmû medvebocs 2012 márc. 04. - 10:12:03
(3/4)
Csak egy részletet láttam belõle,még amikor a Film+on premier volt.De Bud Spencer csak mellék szereplõ volt (egy vak 80 éves öreg úr).
Reco 2012 febr. 01. - 20:24:09 Előzmény alien1976
(2/4)
Mostanában a második film (beleértve egy spanyol horrort) ahol Bud Spencert nem a szokványos agyon (agyatlanul)játszott filmekben látom. Szinte jól esik, hogy nem csattognak a pofonok mégis jókat vidulok az idétlen poénokon!
8/10
alien1976 2011 aug. 20. - 05:24:32 8/10
(1/4)
Röviden leírom a film történetét. Íme :
A film fõhõse egy bérgyilkos, aki új munkát kapott. A feladat egyszerû. Meg kell ölnie egy írót, aki éppen a maffiáról írja könyvét. Csakhogy a munka éjszakáján feltûnik a könyvkiadó csinos dolgozója. S elkezdõdik a félreértések hosszú sora, amit romantika, szerelem, lövöldözések, üldözések, vicces jelenetek színesítik.

Ennyit a sztoriról.

A legelsõ amit meg kell említenem, nem más mint gyermekkorom ( s még most is) kedvence, akit még most is örömmel nézzek. Hívhatjuk Piedonenak, vagy az ördög egyik kezének, vagy Buldózernek, de így jobb Bud Spencer.
Úgy kezdtem neki ennek a filmnek, hogy semmit nem tudtam róla. Se a sztoriról, se a színészekrõl, így már az elején mikor megláttam a szereposztást, már megörültem.

A film eleje sántít, sõt azt is lehet mondani, hogy bugyuta. Hogy miért??
SPOILER ******* SPOILER ************* Spoiler********
Van egy író, aki álnéven bújkál a maffia elõl, akik nagyon keresik. Erre lemegy a szálloda recepciójára vergõdni, hogy még nem kapta meg a pezsgõt, és a recepciós, hangosan az írói nevén szólitja.
A másik :
A bérgyilkos vakrandira megy, s a köszönés után az az elsõ, hogy elmondja, mit is csinál, s bizonyítékként megvillantja fegyverét.
S a nõ csak elszalad..... Nem rendõrt hívna??

SPOILER VÉGE ********* SPOILER VÉGE*********** SPOILER VÉGE**************

De aztán beindul a film. Mintha a rendezõ, színészek megtalálták volna azt a medret ahol szépen tud folyni a film cselekménye.
Igaz, továbbra is maradt benn " bugyuta" rész, de már azt vettem észre, hogy tetszik a film, s egyre többet nevetek, mosolygok rajta, s az utolsó 15 - 20 perc pedig kimondottan jó volt.
Bud Spencer mellett aki nagyon jól alakította szerintem karakterét, az a titkárnõ volt.
Mindent latbavéve, hétvégi délutáni kikapcsolódásnak megfelelõ.