1/10
pekari 2016 júl. 18. - 16:41:45 1/10
(6/6)
Üdv mindenkinek!

Roppant kíváncsian végignéztem, és alig pár dologgal volt bajom:

A versenyzõk: tényleg kb. 16-ból 12 egyforma volt, kicsit messzebbrõl már meg sem lehet õket különböztetni. Az utóbbi években nyomatják állandóan ezeket a Palácsik és Sarki imitátorokat, nyilván a menedzsment változása folytán. Régebben jobb volt. Összességében gyenge eresztés, egy forgalmasabb utcán kb. fél óra alatt több jobbat lehetne összeszedni.

A "szakmai zsûri": Néhány, már ránézésre sumák üzletember. Meg Dzsudzsi. Ha valaki két gajmósat rúg a labdába, ami véletlen bepattan az EB-n, akkor ott a helye. Szakértõ, mivel már megvolt neki az összes hasonszõrû "modell" ribi.

A menedzsment: Így, hogy Hajdúné Sarki K mellé még Rogánné Cecilke, (akit akárhogy sminkelnek és öltöztetnek, akkor is frászt lehet kapni tõle) is beszállt a bizniszbe, tényleg sokkal sirályabb lett. Szerintem legjobb lenne Cecilkét küldeni a világversenyre, majd Tony Roggano elintézi a gyõzelmet pár száz/ezer hektár jó magyar állami földért cserébe.

A háttérmûsor: igazi fityiszes buli volt, a haveri körbõl verbuvált elõadókkal, a csúcs, hogy még a fölszállott a pávát is sikerült belemixelni. Még Habony, (a rejtélyes mágus, akirõl senki nem tudja, hogy kicsoda) felléphetett volna, mondjuk bûvész trükkökkel. A gülüszemû, bárgyú poénokkal operáló Harsányit, és a Maya Gold imitátor Csillukát sajnos belátható idõn belül nem fogja a köztévé kicserélni, tökmindegy, hogy milyen témájú mûsor megy.

Hogy valami jót is mondjak: a közönség szavazás gyõztesével nagyjából egyetértek, ebbõl a mezõnybõl tényleg kb. õ volt a legjobb.

Na, de lesz ez még rosszabb is, jövõre…
2/10
nikato 2016 júl. 18. - 12:13:41 2/10
(5/6)
Az összes lány egy kaptafa!!! Mintha ikrek lettek volna!!! Kivéve a 2 szõkésebb hajút!!! Semmi különbséget nem láttam köztük! Még a Kulcsár Edina is ugyanúgy nézett ki! Régen egyéniségek voltak a Szépségkirálynõ választáson! Még amikor a Fásy Ádámé volt régen a mûsor a '90-es években, mindig izgultunk, hogy ki nyer, találgattunk kinek van szebb ruhája stb., mindenki mondott egy tippet, hogy szerinte ki nyer. Na, most ezek közül a lányok közül, meg sem tudtam volna mondani melyik-melyik, annyira egyformák!

A MTV miért futtatja ennyire Harsányit és Tatárt? Mindenhol õk vannak! Na jó, Levivel semmi bajom!!! De Tatár még járhatna beszédtanárhoz!!! Sokszor belezavarodik a mondatokba, szavakba!

Oké, Miss Universe, de a lányok mind egyéniségek (legalábbis külsõre):

https://www.youtube.com/watch?v=Zb2ApFCCjY0
1/10
Xxy92 2016 júl. 17. - 23:11:21 1/10
(4/6)
Nagy kár, hogy ezekben a "Szépségekben" a szemükön kívül nem sok eredeti dolog van. Szerintem inkább a mûsorvezetõk versenyeztek a zenei aláfestést nyújtó énekessel abban, hogy melyikük a megjátszottabb. És ilyenre pazarolják a mûsoridõt az egyetlen MTVA-csatornán, amin még hellyel-közzel maradt valamennyi érték.

R
E
M
É
NY
T
E
L
E
N


10/ -1
3/10
DUNAWÖLD 2016 júl. 17. - 21:36:41 3/10
(3/6)
A vizenyõs tekin-tetû Harilevitõl évek óta a hátam borsódzik.
Attól a pillanattól, hogy egy reklámban meztelen várandós nõre retusáltatta a fejét.

Vastagcsabi meg a néptáncoló lányok a mûsor legkínosabb, legszánalmasabb pillanatai voltak.
wowow 2016 júl. 17. - 20:48:04
(2/6)
A fellépõ Hooligans zenekart durván megszopatták.
-csengõzoli-- 2016 júl. 17. - 20:00:22
(1/6)
Ki a mûsorvezetõ?
Hát persze,hogy Harsányi Levente :D
Van még olyan mûsor,amit nem õ vezet?
A "Megálló" c. szuperprodukcióban még elment, 2percig még mosolygok is a szóviccein,de utána kezd kínos és idegesítõ lenni.