8/10
katyusa53 2012 aug. 18. - 22:53:05 8/10
(1/1)
Kár, hogy ez kimaradt.
http://www.imdb.com/title/tt1629295/
Mert Manisha Koirala Onir 2010-es I Am c. filmjében is nagyszerû alakítást nyújtott. A film tulajdonképpen 4 egymástól független rövid történet. Csupán annyi a közös bennük, hogy komoly társadalmi témát feszegetnek.
1. Aifa (Nandiita Das) története, aki egyedülállóként, mesterséges megtermékenyítéssel vállalkozik az anyaságra, egy vadidegen férfi (Purab Kohil) 'segítségével'.
2. Megha (Juhi Chawla) története, aki 20 év után megy el a forrongó Kasmírba, meglátogatni az unokahúgát (Manisha Koirala) és tisztázni a köztük lévõ félreértéseket.
3. Abhimanyu (Sanjay Suri) története, akit mostohaapja (Anurag Kashyap) gyermekkorában molesztál és emiatt felnõttként szexuális indentitászavarral küzd.
4. A homoszexuális Jai (Rahul Bose) története, aki Omarral (Arjun Mathur) a férfi prostituálttal kezd kapcsolatot, mert érzelmileg is kötõdik hozzá, de Omar zsarolni kezdi és feljelenti a rendõrségen.
Mind a 4 sztori igaz történeten alapul és különlegessége, hogy Mr. Onir különbözõ közösségi portálokon nyilvánosan meghirdette a projektjét, így gyûlt össze a szükséges pénz. És az összes színész gázsi nélkül szerepelt benne.
Sok szakmai díj mellett ez a film lett az idén Indiában a National Award: Best Hindi Film és Best Lyrics kategória nyertese.