9/10
IXEMGabeo 2018 aug. 11. - 01:12:54 9/10
(19/19)
Vegigneztem az egesz sorozatot cirka masfel honap alatt...nos nekem nagyon tetszett elejetol a vegeig bar a befejezest ahogy az lenni szokott elcsepeltek...tul gyorsan vetettek veget neki.

Szemelyes velemeny, hogy Patricioval gusztustalanul bantak az irok. Az hagyjan, hogy az elso resztol kezdve nyomit csinaltak belole holott sokkal jobban illett volna Lucianahoz...nem tudom kifejezni milyen duhos voltam mikor benyomtak azt a kamu dolgot, hogy belehal a legutolso gerincmutetjebe...a masik dolog hogy az idougras elott a vizvalaszto mutetje megvolt mar...Remelem mas sorozatban o lesz a fohos mivel sztem o volt a legjobb ferfi szereplo a sorozatban...Noi kategoriat egyertelmuen Laura Flores azaz Roselena erdemli...szamomra egyszerre volt sajnalatra melto, de ugyanakkor amikor Claudionak hazudta es mutatta meg a sirt amikor exhumaltatta a "lanyat" hat azon nagyon ki voltam, egyszerre gyulolte, sajnalta de ugyanakkor a szive melyen csodalni is lehetett mert a maga onzo modjan a gyermekeit vedte. Maximinos Pedro Camposos esetet sem zartak le megfeleloen ott egyedul Oscar reakcioja volt realis, ellenben a kedvenc jeleneteim a targyalas menetei voltak (97-101. epizod kozt). Legnagyobb jellemfejlodest Don Achillesnel ertek el hisz altalaban gonosz karaktert jatszik a szinesz (Fermin Requena-Esperanza.) A halal kozeli allapotban elotort belole az apasag. Befejezessel kapcsolatban csalodtam abban, hogy Vicky es Aldo nem jottek ossze a vegen az idougras utan kihereltek (mar bocsanat) mindket karaktert...Julie es Gala megbunhodtek bar azt is nem egyszerre kellett volna osszehoznia az iroknak en szemelyszerint Galat nem olettem volna meg agytumorral bar amennyit idegeskedett Rodrigo oldalan realis, hogy agybaja lett.:) Roselena is megkapta es azert nala orultem, hogy nem tettek ot dilihazba bar elozetesen az volt a tippem. Melissa platoi szerelmet befejezetlennek tartom, Lastra es a pokol baros szalat mely az egesz sorozat fenypontja volt pillanat alatt kivettek es onnantol kezdve Aldot is hatterbe szoritottak holott nekem o volt az egyik kedvencem.

Osszessegeben az esetek 90%-ban kitalaltam mi fog bekovetkezni, par esetben meglepodtem. Az idougrasig pazar volt a sorozat bar eszrevehetoek voltak hibak is. Nekem a legemlekezetesebb az volt, amikor Magda felutazott Mexikovarosba es Violetat, Lucianat meglatogattak Pazzal. Majd Violeta lebukott, hogy nem apolono erre Magda anelkul hogy barmit kerdezett volna tudta merre van a pokol bar holott azelott azt se tudta merre 5 meter a nagyvarosban:D nagyon gaz jelenet volt...

Kedvenceim: Patricio, Roselena, Aldo, kis fiu Aritxe (nem tudom hogy irjak a nevet), Don Achilles, Violeta (bar az o karaktere tobbet erdemelt volna), Oscar az idougrasig...

Rodrigo azaz Soto is jol alakitott, de a fo problemam vele az volt, hogy nem illett Lucianahoz es pokoli mekkora hulyesegeket es ellentmondasos dolgokat csinalt a sorozat kozeptajan...az idougras az o karakterenek se tett jot onnantol rem unalmas alak volt ahogy Gala is fogalmazott...

Hannaht alakito szineszo is nagyon jo tobb sorozatban lattam mar, o pl az egyik olyan szemely, aki az idougras utan valtozott hatalmasat es alakult at a karaktere...nekem mondjuk kozombos volt. Sejtettem, hogy Lorenzoval happy end lesz:)
malvinkicska 2013 márc. 17. - 17:16:38
(18/19)
Ami azt illeti, jól besûritették a végét kár , hogy Pato meghalt nem erre gondoltam.Gabriel Soton látszik van gyereke nagyon aranyosan nevelte a kislányát aszerep szerint.Biztosan szereti a sajátját is sok örömöt kivánok neki kislányában a továbiakban.Zuria jól alakitott,Maxinak elég volt elviselni Roszit az megérdemli a fõgonosznak járó dijat.Jana is boldog lett az is jó alakitásu fiatal szinésznõ remélem fog máskor is szórakoztatni.Gala ésRoselena meg kapták a magukét kár csak a végén.Igaz már emlitettem nem szeretem aGalát alakitót,mindenütt csak gonoszkodnak az anyját alakitóval.David Ostrosky õ egy sokoldalu ember, szinte minden jól áll neki magát adja több sorozatban láttam.A meglátásom a közeljövöben rövidebb ütösebb telenovllákat szeretnünk látni.A rendezõk vegyék figyelembe mire van igény.A szereplöknek, további sok sikert kivánok és sok jó karaktert amit megformálhatnak.
violet82 2013 márc. 16. - 15:44:30
(17/19)
Kinek hogy tetszett a finálé?
A Gala-Julie jelenetek jó durvák voltak. Ha jól értettem, akkor azért veszítette el a lábát, mert nem akart újabb mûtétet vagy az nem sikerült. Gala akkor két évig szenvedett. Akkor már jobban járt volna a mûtéttel, amire kicsi esélye volt, hogy túléli. Mondjuk az jól látszott, hogy gyorsan le akarják tudni a negatív karakterek büntetését, egyszerre lettek betegek...Azt hittem, hogy Roselena elmegyógyintézetbe kerül a végén.
10/10
Bözsemama 2013 febr. 16. - 11:23:10 10/10
(16/19)
Mindenki megkapja a magáét!
malvinkicska 2013 jan. 23. - 13:37:19
(15/19)
a sorozat ragyogó aszerep osztás patináns egy két kivételtöl gabriel sotot több sorozatban láttam nagyon jól alakit helyes jóképü zuria vegát a szerelem tengerében néztem fiatal kora ellenére nagyon jó szerintem sokra fogja vinni késöbb sok sikert neki jessica anyotól kigyók agálát tul játsza ugy jön le tetszik neki zuria szenvedései de ö már most különb töle szépségre alakitás szempontjából pátot játszó fiatal szinész is ragyogó laura flores a fögonosz scht alakit sok benne arossz indulat a saját családját tönkreteszi vele ami egy kicsit elszomorit az elözetesben olvastam a gyerek lopásról jó lenne ha a sorozat késitök nem irnák minden sorozatban ilyet vagy hasonlót különösön nem a vége fele mert kezd untatni gabo és zuria között meg van az a bizonyos kémia egy ilyen szerelmes történetben az sem elhanyagolható szóval jó film tovbbi sok sikert kivánok a szereplöknek sok este vagy pont mikor nézzük örvendeztesenek játékaikkal én aneten követemlázasan várom avégét remélem hepienddel végzödik
violet82 2012 nov. 03. - 17:51:21
(14/19)
Szerintem szegény papnak már görcsbe rándul a gyomra, mikor megy hozzá Roselena, hogy már megint milyen durva dolgot akar neki bevallani. :D
10/10
Bözsemama 2012 szept. 28. - 09:33:26 10/10
(13/19)
Szerintem a Zuria Vega - Gabriel Soto páros kitûnõ választás, nekem nagyon tetszenek. Laura Floresnek adnám a következõ éví díjkiosztón a legjobb nõi alakításért járó díjat. Végig néztem már a sorit, hát nem mondom, lesznek még kanyarok!
juan-ZSU 2012 aug. 17. - 21:37:51
(12/19)
nekem is tetszik most ott járok hogy Luciana felkerült a városba és így jobb :)
1/10
Gitta 111 2012 aug. 17. - 15:13:52 1/10
(11/19)
Tök jó sorozat én szeretem..
10/10
ateate 2012 aug. 12. - 19:18:04 10/10 Előzmény Sutherland
(10/19)
Tudja az ember, h. mirõl fog szólni? Elvileg igen. Mármint a végét lehet persze tudni, de ne tudd meg, hányszor volt olyan, h. arra számítottunk, h. ez meg az fog történni, és nem úgy lett.

Soto: Én bírom a figurát, nagyon. De csak az utóbbi évekbeli szerepeit néztem. Kettõs játszma, A végzet hatalma. És ott imádtam.

Vega: Szerelem tengere kimaradt, néhány jeleneten kívül, itt tetszik, noha néha mesterkélten bamba, vagy éppen nem látszik az arcán érzelem.

Aki letöltené: www.sortilegio.freeblog.hu

Mások miatt érdemes nézni. Peniche, Blandon, Flores, no meg személyes kis kedvencem, Harry Geithner.
Sutherland 2012 aug. 07. - 08:46:59
(9/19)
Igen sajnos Soto miatt,idegenkedek a soritól egyrészt,sajnos nálam a róla való vélemény eddig még nem változott,Zuria Vega viszont õ itt tetszik szerintem jobb mint a Szerelem tengerében,és még akármi kisülhet a sorozatból ,egyébként szerintem sokan megszeretik majd a sorozatot..:)
10/10
mary0114 2012 aug. 06. - 22:04:48 10/10
(8/19)
Mindenkinek megvan a saját véleménye és lehet is. :) Teljesen megértem, amit írtál Sotoról én is így voltam vele. Aztán ebben a sorozatban engem meggyõzött. Nagyon megszerettem. :)
A sorozatnak kint szeptemberben 23-án lesz vége. Tipikus rózsanovella, de magával tud ragadni. Mexikóban nagyon jó nézettséggel fut. Személy szerint én nagyon szeretem, annak ellenére is, hogy tudom a hibáit.
Sutherland 2012 aug. 06. - 19:11:45
(7/19)
Nem rossz sori,de nem is olyan jó,nem egy nagy durranás ,átlagnak mondanám ,itt is tudja az ember mirõl fog szólni.
Gabriel Soto számomra nem egy jó színész,én nem vagyok vele megelégedve olyan mesterkélt,erõltetett,fõleg ha sír,akkor inkább már D Zepeda ,remélem ezért nincs harag csak egy vélemény persze biztos van aki szereti..:)
10/10
mary0114 2012 aug. 06. - 16:01:43 10/10
(6/19)
Némi kívánnivalót? Ha tudnád mennyit írtam már róla Ate-nak a múlt héten.... (de majd összeszedem, csak hogy regény kaphass!) Luci nekem nem jön be, nagyon nem hozzá passzol. Rodi jó, meg ugye már hallottuk Lux Ádámmal Gabot. Orosz Anna jó Róziként, tud keménykedni. Galahoz nekem passzol Pikali Gerda. Amit viszont nehezen vesz be a fülem, az Maxi, Paz, Cony, Melissa. Még July nyávogásával is elvagyok. Ariche egész jó, a dont is eltalálták. Még Brigida krákogása is jó.
A fordításokat meg ugye... Rózi hol Maximonak, hol Maximinonak hívja a hites urát. Mati (õ szinkronosan is idegesít) meg senora Torreslandanak hívta Rózit, a következõ részben tegezte. A don néha Akilesz, néha Agilesz. A tájszólást viszont elhagyták, mi lesz így a viccelõdéssel?
8/10
suxel 2012 aug. 06. - 14:51:15 8/10
(5/19)
jAH JAH, nézem, amikor tudom, bárcsak jobb idõpontban lenne, de nekem újat nem nagyon tudnak mutatni legalábbis a 90. részig, még de én is ajánlom mindenkinek, aki szereti az efajta rózsanovellákat még nem pontoznám be, hiszen kint sem ért még véget szeretném látni, hogy hova fejlõdnek. Egyébként kint meddig fog tartani? Jó a novella, csak nálam a szinkron hagy egy kis kívánni valót maga után. De majd megszokom.
10/10
mary0114 2012 aug. 01. - 11:42:55 10/10
(4/19)
Szerethetõ sorozat, az összes szereplõkkel, kivitelezéssel együtt. Igazi rózsanovella. Ami miatt meg számomra még szerethetõbb, hogy nincs benne gyilkolászás.
moni06 2012 júl. 31. - 08:49:50
(3/19)
Nem lesz ez rossz film..Csak próbaképpen néztem(tünk)bele, de valószínûleg követni fogom:)))Az viszont nagyon zavaró, hogy majd' tíz percenként megszakítják reklámokkal. :((( Remélem, reménykedem benne, hogy vhol esetleg fent lesz a neten, mert úgy még élvezetesebb is lenne.(reklám megszakítás nélkül...)
10/10
mary0114 2012 júl. 02. - 21:12:22 10/10
(2/19)
Nézzük!!!! :)
10/10
ateate 2012 júl. 02. - 18:55:14 10/10
(1/19)
Gyere és nézd! Nagyon jó!