pneklara 2016 nov. 21. - 06:37:08 Előzmény olahmiki1959
(2/2)
Errõl lemaradtam.Ezek szerint sokat nem vesztettem. Kezdem egyébként elhinne, hogy a válogatásokról való tudósítások porhintés. Hogy mennyien érdeklõdnek, milyen nehéz kiválasztani a legjobbakat...OFF Itt van ez az X-faktor. Mutatják a hosszan kígyózó sort, 15212 sorszámot osztottak ki, és akiket beválogattak??? Õk a legjobbak?Megáll az ész. Ricsi saját felfedezettjük, az uborkaföldrõl behívott fiatalka, akirõl próbálják elhitetni, hogy csupán 2 öntözés között jött be, közben tele van vele a youtube, a hang nélküli, orra alá motyogó fiú-lány, a kannás zenekar...mind-mind, kiszámíthatóan egy réteg szavazatára számítana, így lettek beválogatva.Most meg kettesével dobálják ki õket.
Ezek az egyforma leánykák is kinevelõdnek, semmi egyéniség, a piac meg telítve van, a nézõk meg megcsömörlöttek. Újat kell kitalálni. Az meg nehéz lesz.
olahmiki1959 2016 nov. 20. - 21:01:33
(1/2)
Nehezen szólalok meg...
Az utolsó 5 lány között - akik bekerültek a döntõbe - volt kifejezetten csúnya arcú, volt nagyon rossz, csontkollekció alakú, szinte mindegyik lánynak mûmelle és vézna, piszkafa lábai voltak, mi van itt, emberek???
Ezek a lányok a legszebbek a mai Magyarországon? Nem akarom elhinni!
A mûsor pedig a legnagyobb részében unalmas és vontatott volt, a versenyzõk egyforma fürdõruhában és egyforma estélyiben felvonulásának pedig annyi volt az eredménye, hogy gyakorlatilag nem lehetett megkülönböztetni õket.
Nagyon \"magyar\", nagyon gagyi, nagyon béna verseny volt, szürke, egyéniség nélküli lányokkal, vontatott mûsorszámokkal - Hien éneklése alatt szakadt a hátamon a víz, azt hittem, már soha nem fogja abbahagyni -, úgyhogy a gyõztes lánynak - aki viszonylag helyes -, kb. annyi esélye lesz a világversenyen, mint hintalónak az epsomi derby-n.
Örültem, amikor vége lett a mûsornak...