Téma: Mûsorszünet

offtopic
meszag 2012 jan. 05. - 20:33:11
(23424/35224)
nincsen, mert azért találkoztam volna vele csattogtatás közben.

olvasom, visszatért az atv
offtopic
elisabet 2012 jan. 05. - 20:32:09
(23423/35224)
na, egy kis vicces, Szabolcskám gyûjteményébõl: ;D
offtopic
meszag 2012 jan. 05. - 20:31:47
(23422/35224)
de megkapod, nyugi, tudom, megdöbbentõen kevés. Megkeverték a cart, papíron többet fogsz kapni, csak az adójóváírás kivezetése miatt kevesebb lenne, de kiegészítik. A nyilatkozaz valóban felesleges baromság, de a hatalom csoda okosságokra képes.
mi nem kapjuk meg, mert a cég nem tudja kigazdálkodni. Nem tudom mi lesz
pozsizsuzsi 2012 jan. 05. - 20:28:29
(23421/35224)
Abban a csomagban nem is néztem, hogy van-e, de gondolom, igen. :)
offtopic
elisabet 2012 jan. 05. - 20:22:58
(23420/35224)
:( hát ja, én sem bírom már. Tökre elegem van mindenbõl. Csoda, hogy már a karácsonyt is utálom?? Eddig a legszebb ünnepem volt, míg éltek drága szüleim, minden más volt..
Most mi van?? Gürcölés, idegbetegség, a munka, a melóhely miatt egy állandó stressz, hogy be kell-e még mennem holnap, ha igen - mert azért valljuk be még egy ilyen hülyét alamizsnáért nem találnak, akit ennyi helyre be lehet lökni, ha úgy adódik, ez a szerencsém.
Még a "közhasznú" - utálom ezt, de így hívják..- is többet kap, mint én, aki az egész életemet ott töltöttem, ott dolgoztam le. Sokszor szombat-vasárnap is bementem dolgozni én marha állat, annyit sem mondtak, hogy köszi. De nem is az hiányzik. Hanem az, hogy leélem az életem lassan, a nyugdíjról már nem is beszélek, hogy mennyit fogok kapni ennyi fizetés után, ha még egyáltalán megérem, bár kétlem, ilyen körülmények között. Akkor már azt sem kell utánam kifizetni, vagy erre megy ki a játék??? Mindenki dögöljön meg?? Az a lényeg, hogy ezek a honatyák tömjék meg a zsebüket, a "paraszt" le van szarva, kit érdekel?
Az a mai nyilatkozat is kész röhej.. nekem kell kérni, könyörögni, hogy megkaphassam a tavalyi bérem??? Azt a nullát a mai világban?? Csak lennék fiatalabb, úgy itt hagynám ezt az egész kócerájt, ahogy van!!! Inkább sírdogálnék kint jobb létben, mint itt megrohadni.
Ez már komolyan mondom kritikán aluli. Sokat tûrtem, nyeltem, de ez már mindennek a teteje!!
offtopic
meszag 2012 jan. 05. - 20:17:33
(23419/35224)
digitális
offtopic
elisabet 2012 jan. 05. - 20:13:49
(23418/35224)
Jajjjneeeee!!!!!!!! Elég, amit a média mutogat a rohadékból, azt aztán marhára be kellett tenniük.. nyalják csak neki!!
Tudod az a vicces, hogy régen, nagyon-nagyon régen még én is mellette voltam. Akkor amiket mondott és ahogy viselkedett, azt mondtam, ez igen, ez kell nekünk. Hát azóta aztán akkorát változott a világ, vele együtt, hogy már huurrrvára szégyellem, hogy ilyet még csak gondoltam is. Mentségemre legyen szólva, annyira nem éreztem ezt a car életet, mint most, és mióta ez a cemét van hatalmon. Nagyon remélem, hogy egyszer megízleli, milyen így élni, én nem kívánok neki mást, csak ezt érezze, így éljen, ennyibõl, mint mi.. aztán csak szorongasson még jobban, ez legyen a legnagyobb öröme az egész életében!!! Nem több!!
AvatáR Gil Maerth 2012 jan. 05. - 20:13:23
(23417/35224)
köszi :))))))))))
pozsizsuzsi 2012 jan. 05. - 20:03:56
(23416/35224)
analógod van?
offtopic
meszag 2012 jan. 05. - 19:56:50
(23415/35224)
aranyosak. :)
hála égnek nem láttam még azt az adót, nem elég az eddigi fidesz média....
offtopic
meszag 2012 jan. 05. - 19:54:14
(23414/35224)
ó Liza, neked kell össze/felráznod a kis családot. Mi csak reméljük, hogy nem borulj ki ebben...
pozsizsuzsi 2012 jan. 05. - 18:45:44
(23413/35224)
Jut eszembe a képedrõl, elõkerült egy vadi új csatorna nálam, valami P+, egész nap futószalagon Viki beszédei mennek. :D
offtopic
elisabet 2012 jan. 05. - 18:27:55
(23412/35224)
:)) De édesek.. :)))
pozsizsuzsi 2012 jan. 05. - 18:22:54
(23411/35224)
Hajjj, Liza, hát, ja.

Szia Avi!
Meszi, habcsi, ha erre néznének.

Hozok nektek valami vígasztalót, mindjárt, pillanat...
offtopic
elisabet 2012 jan. 05. - 18:03:04
(23410/35224)
:)) Szia Aveekám :))))
Olyan jó, hogy itt vagy... tökre tele a hócipõm :( remélem, te jobban vagy?
És ha kimodiznak, azt is leszarom. Nem érdekel, már ott tartok, hidd el!!!
AvatáR Gil Maerth 2012 jan. 05. - 18:01:40
(23409/35224)
nyugi- még nem vagy kimoderálva :)
amúgy sziasztoK !!!!
offtopic
elisabet 2012 jan. 05. - 17:51:31 Előzmény habcsi
(23408/35224)
Akkor jó, ha az orvos azt mondja, már javulsz :)) Tessék betartani az utasításait, és akkor minden rendben lesz :) Gyógyulj meg Életke, minél hamarabb!!!!!
És bocs, hogy így kifakadtam, de sztem nem vagyok ezzel egyedül. :( Tuti. És még rosszabb lesz. Csak most már kíváncsi lennék rá, hogy még találnak-e rajtam bõrt, amit le lehet nyúzni, mert sztem már nincs, mindet lenyúzták - kész, ennyi, gémover..
a bankoknak is üzenem, kapják be!!!
offtopic
elisabet 2012 jan. 05. - 17:46:45
(23407/35224)
.
offtopic
elisabet 2012 jan. 05. - 17:41:58 Előzmény habcsi
(23406/35224)
:) Köszönöm szépen, nagyon aranyos vagy :)) Majd megmondom neki.. de ma már állítólag jobban van, már tud fordulni az ágyon igaz, nagyon óvatosan eddig azt sem tudott. Rémes egy nyavalya ez is :(( Azt mondta, hogy már fel is tudott öltözni reggel. Eddig mikor ott voltam én öltöztettem. Olyan kis elesett volt. Bezzeg egy évvel ezelõtt nem, de ezt hagyjuk...

Tényleg? Bubuka is ezt hajtogatja?? Tudod, én úgy érzem, valahol igaza van mindkettõnek.. :((((
Kiestek a köténybõl, az már biztos, ha õ is úgy érzi. :((
Szabikámnak sem sikerül az égadta egy világon semmi :( De úgy hidd el, tényleg semmi, bármit akar, belefog, vége, valami mindig közbejön. Nem beszélve az arany szívérõl. Baccus! Nem azért mondom, de magántaxizást csinál csupa jótékonykodásból. El kell vinni ezt, meg azt a havert Siófok, Lengyeltóti, este 11-12kor marha jó. De nem jó a kocsija, a bank el fogja vinni, ha tankolni kell én vagyok itt, ha fizetni kell én vagyok itt...
Az este is azt hallottam, hogy zárja az ajtót és megy a kocsival. Most mondta meg, hogy az egyik haverja randizott L.tótiban és felhívta, hogy nem tud mivel hazajönni, hozza el. Marha jó, fél 12 volt. Ha meg azt mondja, hogy éppen aludni szeretne, megsértõdnek. Komolyan mondom, nem normálisak az emberek. Úgy kihasználják szegénykémet, hogy az borzasztó, pofátlanok, mint az állat. Szilveszter után 1-jén is megsértõdött a barátja, hogy nem ment el érte Fonyódra délelõtt 10-kor, hogy hazahozza - annak nincs kocsija, az enyémet akarja megvenni Esyt 120 ezerért - holott én 300-ért vettem - de közölte vele, hogy még nem józan, nem régen ért haza, nem kockáztat, jöjjön vonattal, ne tudd meg, mit szórt a fejére, hogy így lehet rá számítani, meg ilyenek. Szted noooooormááális??
Én az tuti a Szabi helyében elküldeném a melegebb éghajlatra, hát mit kééépzel??? Hívjon taxit jó pénzért aztán kész. Olyan hülye a Szabi, ez már rémálom.
Jujj jó sokat írtam, de már a tököm tele van azzal, hogy ilyen buta.
Ha engem kell vinni, akkor meg könyörögjek mindenkinek - most nem jó Esy, arra is pénz kellene, de honnan????????? - és én fizetem a saját gyerekemnek a benzint, mert nincs munkája, nincs semmilyen jövedelme, a 75.000-bõl még én tartom el õt is. :( Pedig annyira akar munkát, de egyszerûen itt nincs, külföldön 170 helyre - írd és mond - küóldte el az önéletrajzát, de csak elolvasták és nincs meló, mert már betöltötték..
Itt meg semmi :( Ha vkinek festeni vagy ilyesmit kellene a házon, azt mondja drága, holott a legkevesebbet kér érte, ennyiért én még oda sem mennék. Nem tudom, mi lesz.. annak idején én nagyon sokat fizettem a festõnek és élte világát.

Sami morog. Azért, mert nem tudom - tudjuk - a fele rezsit odaadni. Én már tökre kivagyok, képtelen vagyok ennyi helyre fizetni ebbõl a szar semmi, nulla fizetésbõl, képtelen.. rohadjon meg a kormány, amikor ilyen helyzetbe hoz családokat, embereket, holott világ életemben dolgoztam, még a gyes-t sem töltöttem le. ROHADJON MEG AZ ORBÁN VIKTOR ÉS A SLEPPJE!!! És leszarom, hogy ki olvassa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pozsizsuzsi 2012 jan. 05. - 14:16:43
(23405/35224)
na itten van e, a honlapjukról a magyarázat:

Analóg kábel TV ajánlataink technikai akadályok miatt átmenetileg nem tekinthetõk meg oldalunkon.
Ha ajánlatainkról szeretne értesülni, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz telefonon vagy személyesen. (vagy föl)