1/10
Pösta 2014 szept. 29. - 17:24:56 1/10
(72/112)
Hát gyerekek!
***MODERÁLVA*** Óriási hatalmas ratyi ez a film.
Színészi alakítás nulla, tartalom-mondanovaló nulla.
Kozma Viktor (MetalRat) 2014 szept. 05. - 18:48:37
(71/112)
qrva jo film! megeri megnezni.
izgalmas, nem annyira latvanyos, de aki vegigtolta az NFS szeriat, annak be fog jonni! (nekem spec. a run nem jott be)
idõjós1010 2014 aug. 23. - 18:31:38
(69/112)
Ismertebb színészeket is el tudtam volna képzelni a filmben, és nem mellesleg az sem ártott volna ha valamilyen szinten a játékot idézi. Szinte végig az volt az érzésem, hogy igazán bármilyen címet adhattak volna neki, mert a filmvégi versenyt leszámítva, ami azért visszaidézett némi NFS életérzést a játékból, sehol nem kötõdött a film hozzá. Olyan volt mint egy alternatív halálos iramban. Azzal a különbséggel, hogy ez messze nem sikerült olyan jól mint azok a filmek. Ettõl függetlenül viszont igazából meg lehetett nézni. Elment vele az idõ, és szépek voltak az autók. De ha valaki azt mondja nekem, hogy ez a padlógáz c film harmadik része, tán még azt is elhittem volna.
10/10
petertoth92 2014 aug. 19. - 12:40:24 10/10 Előzmény sajt0spufi
(68/112)
Nálam csillagos 5-ös a film!
1 percig nem unatkoztam.
Blindmouse 2014 aug. 19. - 00:08:53 Előzmény Tommy Gunn
(67/112)
Az már megvan. Scarface a címe, és 1980-ban készült el. :)
10/10
sajt0spufi 2014 aug. 13. - 21:31:19 10/10
(66/112)
Szerintem a legkevésbé sem volt célja a filmnek, hogy realisztikus legyen, de a játék hangulatát nekem jól visszaadta. Nem értem, min kell kiakadni.
Tommy Gunn 2014 aug. 10. - 10:29:47
(65/112)
Nem olyan rossz film, bár az igazi NFS érzés talán csak az utolsó versenyen volt érezhetõ. Többet is ki lehetett volna hozni ebbõl.

Következõ játékadaptáció lehetne a Vice City, Tommy Vercettivel a fõszerepben. :)
sandros5000 2014 aug. 09. - 22:48:08
(64/112)
Ha nekem szóltál, akkor vegyél vissza öreg. Igen tudom hogy egy film, de minden filmnek van kategóriája, és képzeld szeretem a star warst mert ugye az egy sci-fi, fantázia film, tudod öreg csak el kell helyezni õket a maga kategóriájában. A fast and furios filmekbõl is láttam, de azt hiszem 2-nél vagy a háromnál leálltam mert elég is volt. De hogy összehasonlítsuk, ott gyorsulási versenyt rendeztek és lezártak az egész utat ahol versenyeztek, és figyelték a zsarukat a rádión. Ez még össze is jöhet, de az hogy a csávó/Keaton illegális versenyeket rendez és bemondja a rádióba, szerinted? Azért egy ilyen filmtõl elvárható lenne hogy legalább egy-két jelenete közelítsen a valósághoz és ne egy rajzfilm szintjén mozogjon. Egyetlen jelenete, történet foszlánya sincs ami egy picit is a realitások talaján mozogna, és még ezeket is más filmekbõl lopták, ennyire nem lehetnek lusták és ötlettelenek, vagy akkor nem a filmiparban kellene dolgozniuk.
Ha kérhetném mellõzhetnéd a személyeskedést, egyszer majd te is rájössz hogy az ilyen ócska filmek semmire sem jók.

Inkább azt áruld el hogy kiderült egyáltalán hogy a csaj aki mellette ült ki is mi is volt, mert ugye azt sugallta a film hogy valami gazdag hapsinak volt a kocsi beszerzõje, de ez már önmagában is annyira röhejes, hogy szavak nincsenek.

UI nem véletlenül mondja számos filmes emberke hogy iszonyú sok szemét jön ki manapság, és a filmek színvonala, a földet súrolja. Na ez egy ékes példája.
zord01 2014 aug. 09. - 21:36:35
(63/112)
Hát elég gyengusz lett. Lehetett volna rosszabb, de én többet vártam. Konkrétan egy "B" film, érzésem volt végig. Pár hónapja láttam a 2007-es "Redline" címû filmet, ami annyira B film, hogy itthon nem is forgalmazzák, szinkronizálva sincs. Na kb. a két film pont egy színvonalú. Sõt, ott több a jó autó, és a jó csaj. De amúgy a sztory is szinte szóról szóra ugyan ez. Aztán azt pláne nem értem, miért kellett az "Amerikai graffiti" legendás jelenetét egy az egyben lenyúlni. 100%-os egyezés, nyúlás.
Játszottam pár NFS-el, az U2, az elsõ MW és a UC a kedvenceim, sokat toltam õket, de ebben a filmben szinte semmi NFS nem volt. Kár.
Amúgy egyszer meg lehet nézni, de nekem csalódás.
6/10
offtopic
Ze74 2014 aug. 09. - 15:10:30 6/10 Előzmény Blindmouse
(62/112)
Ott a pont!
;)))
sandros5000 2014 aug. 08. - 17:08:34
(61/112)
Mi volt ez a szar már megint? SPOILERES
Alaptörténet marha nagy nulla: mi az hogy a barátját akarja megbosszulni, a hülye seggfej. Egy: berakta azt a kis tejfeles szájú idegesítõ hülyegyereket egy sport kocsiba amibe nem volt való, egyáltalán nem versenyezhetett volna. S mint a legjobb barátja ezt nagyon jól tudta.
Kettõ: kocsikkal teli úton versenyeztek, ahol rajtuk kívül is bárki meghalhatott volna, ezt ezek az agyilag zoknik fel sem fogták.
Három: a kis hülyesrác szándékosan nem engedte el a csávót, akinek van egy kis esze az tudja, hogy egy idõ után elveszti a mögötted lévõ az eszét és neked megy, pláne ilyen versenyõrülteknél van így.
Négy: ha a kis hülyesrác túl is élte volna, gondatlan veszélyeztetésért mind a hárman ültek volna, ha valaki meghalt volna az úton akkor gondatlanságból elkövetett emberölésért ültek volna, teljesen mindegy hogy közvetlenül melyik okozta volna a balesetet. Úgyhogy mi a fosról pofázik a fõhõs idióta, ha lett volna egy kis esze és lelkiismerete akkor tudta volna hogy hiába a másik srác ment neki voltaképpen õ ölte meg. Igazából errõl szól a barátság hogy megelõzd hogy a barátod valami igazán õrült dolgot csináljon és megsérüljön.
Teljes mértékben õ volt a felelõs a barátja halálért aki egy kicsit is tud gondolkodni az ezt tudja.

Felmerült kérdés hogy a végén miért sittelték le, mert megszegte a próbaidõt, vagyis feltételesen volt szabadlábon és akkor gondolom nem hagyhatta el az államot mert különben a teljes idõt le kell ülni. Hogy élte túl a börtön ez a spermagiliszta mikor jött ki elég rosszarcú fazonokat vittek be, szóval bent is lehetett néhány, talán brummogott és berregett hogy õ pilóta és így nem kapták el a kóterban?

Ha nem ment az autójavító-mûhely miért nem azt próbálták megmenteni reklámmal kemény munkával vagy valahogy, nem inkább versenyzett éjszakánként pár ezer dollárért. Egy haverom mondta hogy mi jellemzõ a mai fiatalokra:
Nehogy meg kell kelljen keményen is dolgozni valamiért - szlogen. Ez lehetett volna a film plakátján is, annyira jellemzõ volt az egész filmre.
Titkos autóverseny, már rég lekapcsolta volna a rendõrség, és ezt már az ágyúgolyó futamban elõtték. Nehogy már valami újat találjunk ki, igaz.

Színészek: mind kritikán aluli, az elején számoltam hogy a fõhõs hányszor csinálja, a földet nézem és után felnézek és nyögök egy-két szót, de az ötödiknél abbahagytam, már azt vártam hogy valaki a csavarkulccsal jól tarkón vágja.
Szánalmas és retardált párbeszédek, felesleges keménykedések. Valaki azt írta hogy a mai jellemrajz a mai korról, ugyan már, ma az számít milyen az állásod, mennyi pénzed van, hogy nézel ki, nem az hogy mennyire kemény vagy, és hogy tudsz száguldozni maximum a gimiig, mert utána az emberek többsége felnõ.
A szuperek vagyunknál már sírtam a film miatt. Egyébként kiderült hogy a csaj ki vagy mi a fene, aki egy idióta volt.

Adalék aki egy kicsit is ért a joghoz és a való világban él, az tudja hogy az életemet feltenném rá a szerelõ hülye gyerek sokkal többet ül mint a gazdag csávó, mert ugye visszaesõként követett el bûncselekményeket, és ilyenkor nagyon jó fognak a bírók ceruzája rendõröket és iskolabuszt veszélyeztettek, pláne ha vacak ügyvéded van már pedig nincs pénze, a gazdag csávó ellen még mindig csak közvetett bizonyíték van a kocsi ilyen, egy jó ügyvéddel... De az biztos a hogy nem ússzák meg egy év alatt, ahogy Keaton sem.

Ja és szánalom egy, beastnek vagy is szörnyetegnek a Knight Rider Team vagy mi sorozatban hívták a fekete furgont elõször, hogy tényleg elmondhassák magukról a film készítõi, abszolút nélkülöznek minden kreativitást, vagy bármi olyan folyamatot ami a gondolkodásra emlékeztet.

Összességében egy retardált idióta film, idióta karakterekkel iszonytató cselekménnyel, a filmben minden egyes jelentnek annyi valóságalapja van, mint hogy a valóvilágban a fekete csávó úgy cseréli a repcsijeit mint valami biciklit.
Break Zyzz 2014 aug. 08. - 16:54:29
(60/112)
Azt mondták nekem hogy ez a film játékadaptációnak tökéletes, filmként elmegy. Hát épp fordítva. Semmit se láttam a játékokból a ford-on kivül. Filmnek meg egész jó, csak mindig az volt a fejemben hogy mikor lessz már valami nfs-es akûrmi.
Blindmouse 2014 aug. 08. - 12:30:35 Előzmény Ze74
(59/112)
Te, én speciel "autób*zi" kategória vagyok, de nem merem megnézni. :)
A Fast and the Furious filmeket se tudom anélkül megnézni hogy ne zavarjon hogy a forgatáson a kocsira tett féktárcsa imitáció mellõl hiányzik a féknyereg, vagy hogy egy ötsebességes autóban tizenötöt kapcsol felfelé. :D
soldier93 2014 aug. 07. - 22:34:31
(58/112)
Hát ez a "film"... Sajnos csak a feléig sikerült megnéznem, de valószínûleg ez az én gyengeségemet tükrözi. Az összes véleményem a filmmel kapcsolatban ennyi. xDDD ja és 2/10 (azért kettõ mert színes, vannak benne autók, emberek meg fák) -.-
4/10
szamóca67 2014 aug. 06. - 17:48:18 4/10
(57/112)
Valósághû film?! No ez érdekes. Szerinted ki az aki a világon hat darabot legyártott sportkocsiból, hármat (melyek egyenként közel 1.000.000.000Ft-ot érnek) birtokol, és autópályán kivagyiságból versenyez vele?
Amúgy is tele a történet együgyûségekkel. Meg ez az Áron Pali is egy valódi alfahím. :-)
6/10
Ze74 2014 aug. 06. - 12:19:02 6/10
(56/112)
Nem vártam tõle sokat,már csak azért sem mert még egy játékadaptációból csinált film sem ütötte meg azt a mércét,ami miatt lelkesedni kellene.....hát ez sem.
Érdekes,hogy az átlaga magas itt,de a hozzászólok mint lehúzták.Úgy látszik a sok 10/10-es nem merte vállalni a nevével.
Biztos autób.zik adták rá 10-est.Én is az vagyok,de 6-ot csak az autós jelenetek miatt dobtam rá,pedig azok se olyan különlegesek,de legalább nem cgi.
Sztori semmi,a színészekkel,pedig egyikkel sem tudtam szimpátiát mutatni..valahogy ezért se jött be.
Sajnálom.
5/10
Atis88 2014 aug. 05. - 20:23:53 5/10
(55/112)
Egyszer meglehet nézni. De furcsamód nekem Michael Keaton volt valahogy a leggyengébb ebben a filmben pedig a többiek is siralmasak voltak. Talán azért mert tõle nem ezt a színvonalat szokta meg az ember és emiatt nem is ezt vártam.

5/10. Nagy jóindulattal.
1/10
mvf410 2014 aug. 05. - 10:11:56 1/10
(54/112)
Ha jót akartok, nem nézitek meg. Komolyan mondom felháborító, hogy ilyen sz.rokat akarnak ledugni a torkunkon. Hangsúlyozom kell néha olyan film, ami elé leülsz és csak élvezed, nem kell agyalni annyit, mi hogy van. De ez még arra sem jó. Színészek, történet, rendezés nulla és még a látványtól sem dobtam hátast. Annak kifejezetten örülök viszont, hogy nem moziban láttam, mert sírva fakadtam volna, hogy erre pénzt adtam. Bár azt már elõre tudtam, hogy nem kell tõle sokat várni, eleve a cím miatt röhej az egész... de nem gondoltam volna, hogy ennyire rossz lesz az egész. De ha gyorsan elakartok aludni, akkor 10/10 :)
1/10
Pösta 2014 aug. 04. - 20:35:40 1/10
(53/112)
Borzasztó. Még egyszer is csak a kocsik miatt érdemes megnézni. Még a jelenetek miatt se nagyon. A színészi alakítás kritikán aluli. Ha nem hiszed el majd rájössz ha megnézed...