Téma: Neon tavasz

5/10
The Cortez márc. 24. 16:20:41 5/10
(1/1)
Ez a lett film elég unalmas lett. A sztorivezetés csiga lassúságú, a jelenetek enerváltak, a dumák keményen fárasztóak, a színészek játéka unott, így természetesen a főszereplőcsaj szintén rohadtul bárgyú módon alakít.
A karakterek semmilyenek, sokat nem gondolkodtak rajtuk az alkotók, viszont a főhősnő drámája legalább remekül átjön, emiatt valamennyire érthetővé válik, hogy miért lépett a züllés útjára, ugyanis a történet egy diszfunkcionális család lányáról szól, aki nemcsak a háziasszony szerepet tölti be, hanem a debil, totálisan röhejes öccse érdekében, az elvált, hihetetlenül balfasz faterjától is átveszi a szülőszerepet, ezért lazításként + feszkóoldásként bulikba, drogba, leszbizésbe menekül.
A depresszív hangulatú mozin kizárólag a neon- meg stroboszkópfényes techno partyk (az elsőt valamiért rave-nek hívják) dobnak valamit, a hozzájuk tartozó nyomasztó atmoszférájú, veretős techno zenékkel (amelyek főként Dope Amine-től származnak) együtt. A fináléban az elcseszett família minden tagjától láthatunk némi jellemfejlődést.