Robzombi 2019 márc. 18. - 22:49:39
(9/69)
Mivel nem tudjuk mi az igazság, én nem akarok vádaskodni. Se nem védem, se nem vádolom. Én arra leszek kíváncsi, A Disney háza táján mikor derülnek ki ilyen dolgok. Nem magára Walt Disney-re gondolok hanem a gyárra. a sok tini sorozat terén. Nem egy olyan gyerek színész van akit tönkre vágtak. Nem feltétlen molesztálással.
1/10
21Vick 2019 márc. 17. - 20:08:50 1/10
(8/69)
Megnéztem az első részt és nem igazán hatott meg a dokumentumfilm dramaturgiája. Persze szörnyű, ami történt a gyerekekkel, de elég tènyszerűen adják elő, és igazság szerint se nem érdekes, se nem izgalmas, se nem újdonság, amit mondanak. Az feltűnt, hogy nem a szexuális kapcsolat volt a legnagyobb probléma nekik, hanem hogy már nem ők Jacko kedcencei... Persze egy gyerek nem tudja, mi a jó, mi a rossz. Nemrég vetítettek angol focistákat, akiket szexuálisan molesztáltak edzőik gyerekkorban, na az megrendítő volt. Ott nem volt rajongás, sztárfaktor, őket fizikai erőszakkal kényszerítették. Meglett felnőtt férfiak fakadtak sírva és a férfiasságuk is megsínylette a dolgot. Ott látszott, hogy óriási bátorság kellett, összeszedték minden erejüket, hogy kamera elé álljanak, és azt hiszem egyik társuk öngyilkos is lett.
Biztos vagyok benne, hogy igazat mondanak a fiúk, de ezt az egészet sokkal hamarabb kellett volna kirobbantani, vagy beállni a sorba, amikor először megvádolták Jackot. Akkor kiálltak mellette, hogy semmi rossz nem történik közöttük. Most egy kicsit pénzszaga van ennek a coming out-nak.
A szülők meg... Ha más nem, kapcsolhattak volna a többiek feljelentésénél...
Nagyon elnyújtották az első részt, mindez belefért volna feleennyi időbe is.
Fura, hogy egy meglett felnőtt férfi ilyen viszonyt ápoljon kisgyerekekkel, és csak fiúkkal...?! Hol voltak a lányok? Valakinek tudnia kellett, hogy ez nem normális, hogy ez beteg, és valami gáz van. Tudniuk kellett és hallgattak. Persze Jacko is beteg volt, egészséges ember ilyet nem tesz, nem lennék meglepve, ha vele is hasonló dolgok történtek volna, 5 éves korától volt a show-bizniszben.
Hozzáteszem soha nem voltam nagy Jacko fan, a zenéjét sem szeretem és meglepve meg egyáltalán nem vagyok.
1/10
21Vick 2019 márc. 17. - 19:18:25 1/10 Előzmény gelencser.judit96@gmail.c
(7/69)
Már fent van interneten nem irom le de a legnépszerűbb magyar filmes oldalon.
gelencser.judit96@gmail.c 2019 márc. 17. - 14:43:57
(6/69)
Hol tudnám megnézni?
amira_daa 2019 márc. 16. - 19:42:42 Előzmény kispalissaci
(5/69)
Igen én is ezt éreztem. mig pl a Patrick Melrose ( ami hasonlo témában ott apa fia molesztálás irtak) bár semmit sem mondtak csak utaltak rá meg eljátszották addig itt nem tudtam eldönteni, hogy ez egy bosszu egy jól sikerült marketingfogás, vagy mi lehet. Azt gondolom, hogy MJ munkásága során több gyerek is áteshetett ezen igy én várom a folytatását a sorozatnak, hátha azt a kisfiut azaz már férfit is megszolaltatják aki beperelte MJ-t ha még él, aki anno kirobbantotta a a balhét.
4/10
kispalissaci 2019 márc. 16. - 17:33:40 4/10 Előzmény amira_daa
(4/69)
Szerintem meg elegge cukorszirupos lett ez a film... az egy dolog hogy borzasztoan hatasvadasz - pl.zeneben, konnyes szemekre zoomolasokban... de a legnagyobb problemam vele hogy nagyon egyoldalu. Nem tudom hogy tudjak dokumentumfilmnek nevezni... semmi nem utal ra, hogy a keszitok probaltak volna objektivitasra torekedni, de legalabb mindket oldalt megszolitattni, illetve kerdeseket feltenni(!) nemcsak monologokat beletenni... pszichologusok megszolaltasa a temaban sem artott volna neki... Beszeljenek arrol is hogy a pedofilia is egy betegseg - es MJ is egy aldozat volt... Nem menti fel a tettei alol - de ez a film nagyon nagyon egydimenzios lett.
amira_daa 2019 márc. 13. - 15:46:01 Előzmény Jónás Péter
(3/69)
A témában a HBO-s Patrick Melrose is elég durva, azt keményebbnek éreztem. Igaz történet alapján készült sorozat.
amira_daa 2019 márc. 13. - 15:44:36
(2/69)
A szülők felelősségét igazából senki nem vizsgálta. A szereplők elmondták, hogy volt akinek a ház árát is kifizette. A film alapján azt látjuk, hogy MJ gyerekeket molesztált a szülők meg asszisztáltak hozzá, és élvezték a helyzetet. Elgondolkodtató film.
Ajánlom megnézésre azoknak akik picit szeretnének felnőni és nem csak a cukorszirupot látni sok mindenben.
Szerintem lesz még folytatása a sorozatnak.
Jónás Péter 2019 márc. 12. - 22:09:10
(1/69)
Érdekes több fronton elgondolkodtató film... A szülőkről akiket elvakított a pénz, hírnév, sztárság annyira hogy nem volt fura nekik hogy a hét éves gyerekük egy felnőtt férfivel alszik együtt vagy épp az hogy mindig gyerekek veszik körül. Az hogy történt e valami vagy nem történt azt csak a résztvevők tudják. Van olyan eset ahol ártatlanul vádolnak, meg van olyan ahol egy híres producer évekig nőket erőszakol és mindenki körülötte eltusolja, végignézi mert van az a pénz. Egy biztos, amilyen gyerekkora volt az elméje nem volt ép ami nem is csoda. Nektek nem fura hogy egy felnőtt férfi hátsó kertjében van egy egész vidámpark?
Ettől nyilván még a tehetsége és a zenei munkássága nem vitatható, ahogy pl. R. Kelly-é sem.
MJ a pop királya, ehhez kétség sem fér.
2009-ben meghalt az ember.
2019-ben a bálvány is.
Örökre.