Téma: Pesti Sörcsarnok

gyula_78 2013 aug. 13. - 21:19:32
(4/4)
Nagyon sajnálom, hogy sikerült rábeszélnem a barátaimat arra, hogy kipróbáljuk ezt a "sör"csarnokot!!! Arra gondolna az ember ezt a nevet olvasva, itt aztán válogathat a sörök közül. Nagy tévedés!!! Van két csapolt (Borsodi és Staropramen) és egy cider. Ezt a legkisebb talponállóban felül tudják ütni!!! Mivel egy kismama is volt a társaságban valami alkoholmenteset kért. Konkrétan egy limonádét. Na, amit kapott az csak a legnagyobb jóindulattal, erõs túlzással, nagy mértékû elfogultsággal lehet élvezhetõnek nevezni. Megkóstoltam. Szóda, citromlé, jégkocka, 2 szem fagyott szeder, 1 citromkarika képezte az elegyet. A hely tisztasága is erõsen kérdõjelezhetõ. Nem ajánlom senkinek, nekem is nagy csalódás volt, arról nem is beszélve, hogy mennyire lejárattam magam a barátaim elõtt ezzel a választással. :-(

1 pontot is csak azért adtam, mert kevesebbet nem lehet. Tényleg sajnálom, mert lelkesen mentünk oda, jó sörözés és vacsora reményében, de ebbõl egyik sem teljesült.
Gabriella54 2010 júl. 29. - 17:14:34
(3/4)
Még csak menüt ettünk itt, de az ízletes és abszolút elfogadható árú volt. Nagyon tetszik, hogy a menüben is többféle levesbõl és másodikból lehet választani.
Igaz, az italoknak megkérik az árát, dehát az a legtöbb helyen így van...
Coolwolf 2010 jún. 19. - 12:52:11
(2/4)
Havi szinten járunk hozzájuk ebédelni, még nem bántuk meg egyszer sem.
Jó adagok, jól elkészített ételek és normális kiszolgálással találkoztunk eddig mindig. Árkategória közepes és ahhoz képest nagyon jó, hogy egy "köpésre" van a Ráday utcától. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Olika25 2008 júl. 10. - 15:56:29
(1/4)
Nagyon jó konyha, olcsó menü, aranyos pincér fiúk ... kell ennél több? Kb. két éve itt ebédelek rendszeresen! Másoknak is ajánlom!