10/10
lippai25 2009 márc. 13. - 11:24:28 10/10
(9/189)
... szaknévsoros Bodnár nálam kivágta a biztosítékot, mi a fenét keresett a filmben akár egy mondat erejéig is...
... bûn, hogy amikor Puskás halála után mutatták a Real és Pana szurkolók búcsúját, nem vágták be a Kispest (Puskás igazi hazája) szurkolók búcsúját Diósgyõrben
... megért volna a filmben egy pár percet megemlékezni arról is, hogy Puskás volt a magyar válogatott szövetségi kapitánya is, 4 meccs - bene egy csodálatos dublini gyõzelem - erejéig
... amúgy nem lett rossz a film, jól elvitte Öcsi csodálatos személyisége
... mondjuk az "Aranycsapat" címû film - amibõl részleteket is mutattak - nekem egy kicsit jobban tetszett, és többet nevettem rajta... de az azért más mûfaj volt, és ebben is voltak nagy viccek.
... szörnyû dolgokba kellett belegondolni az embernek a film alatt. a kommunista terror, a megfélemlítés, a besúgások, Szûcs Sándor kivégzése
... na mindegy reggelig irogathatnék, adok egy 10est mert a film témája a legnagyobb 10es!
... drfaj te meg szakadj meg a szakadt szar szemét videotonoddal együtt
9/10
guczgy 2009 márc. 12. - 21:27:01 9/10 Előzmény drfaj
(8/189)
"Kedves" drfaj. Puskásék rengeteg meccset játszottak, ami a Népköztársaság vagyonát gyarapította nem kevés valutával. Az a minimum, hogy a nemzet egyik emblematikus alakjáról gondoskodik az ország.A te adódból nem hiszem,hogy sok került volna a gyógykezelésre, mivel egy klub..valami Real Madrid nem kevés pénzzel hozzájárult ehhez.De te fröcsögjél nyugodtan,ha ettõl jobban érzed magad:)
10/10
Totti0731 2009 márc. 12. - 17:45:07 10/10
(7/189)
Bárki bármit mond PUSKÁS egy igazi legenda.
rues 2009 márc. 12. - 17:29:34
(6/189)
Egy remek idõutazásban volt részem, amikor a filmet megnéztem.A sport mellett a történelmünk is fontos szerepet kapott, melyet a rendezõ ügyes képekkel eseményekkel mutat be. Puskás életére igaz az a shakespeare-i mondás : "szinház az egész világ" Mindenki játsza komédiáját,drámáját, kinek mi jutott. Neki kijutott minden joból rosszból!Akik nyilatkoznak a filmben-egybehangzóan az emberségét, szolidaritását,segitõszándékátemelték ki. És ami mindenek fölött jellemzõ rá: izzig-vérig magyar maradt a világ 5 kontinensén!
olgicska 2009 márc. 12. - 12:02:06
(5/189)
drfaj! Jobb lett volna, ha nem szólalsz meg.
drfaj 2009 márc. 12. - 11:41:40 Előzmény rues
(4/189)
Amikor a golyó fütyült és nyomorgott az ország népe, õ lelépett és élvezte a gazdagságot, majd amikor már csóró lett, hazajött megdicsõülve és mi jól eltartottuk az utolsó napig... Hülyék vagyunk! A sok lóvét meg elverte... Sokkal különb nála Papp Laci! Õ végig velünk volt!
rues 2009 márc. 06. - 19:39:53 Előzmény ingyom-bingyom
(3/189)
Kiváncsiság felkeltésére egy igaz történet. Kb 2o éve Jeruzsálemben egy öreg katolikus pap osztogatott grátisz
kék kötésü bibliát. Az idõs pap megkérdezte, milyen nyelven irt bibliát kérünk. Mondtam: magyart. A pap : magyar-----magyar .....? PUSZKÁSZ! Igen Õ volt akinek hazánkról Puskás Ferenc jutott elöször eszében!! A pap bácsi közelebb volt a 85 évhöz, mint a 7o-hez.
Várom a bemutatót, de nagyon!!!
Hilaryfan17 2009 márc. 01. - 17:23:14
(2/189)
igazad van! Én is várom, sõõt!! A papám is várja már!!! :):)
ingyom-bingyom 2009 márc. 01. - 16:30:26
(1/189)
Na ne már,hogy senki se fedezte fel hogy topik nyitható errõl a filmrõl! Puskás a mi szemünk fénye,szinte minden országban ismerik,ha nem mindegyikben.Kiváncsi leszek a filmre!