szavazat: 10/10 július 01. 15:02:00
július 01. 15:02:00
(4/4)
Rosamunde Pilcher 1924 – 2019

Valami különösnek kell lennie abban, hogy egy ilyen nevű szerzőnek, mint Rosamunde Pilcher, akinek a regényei, filmjei világszerte ismertek. Valószínű a sikerének titkára egyszerű rájönni: boldogság, pénz és happy end.
Regényei, elbeszélései és filmjei egy olyan világban játszódnak, ahol még mindig látszólag valamilyen rend uralkodik. Olvasók, nézők milliói szenvedélyesen várják, olvassák, vagy éppen nézik valamelyik könyvét, vagy filmjét. Jól megírt, mély érzelmekről szóló novellák, nagyon érdekes, szép családi szágák és romantikus szerelmi történetek beágyazva titokzatos intrikákba és melankolikus szerelmi drámákba.
Mély betekintést nyerhetünk szövevényes családi történetekbe. Szeretettel, meleg szívvel és meghatóan teszi elénk az életről szóló, szinte valósnak hihető újabb és újabb élettörténeteket. Lenyűgöző kalandos utazásokkal visz el bennünket családtörténetekbe. Elbűvölően mesél Cornwall és Skócia meseszép tájairól, kastélyokról, cottage-okról és a bámulatos angol tengerpartról. Felejthetetlen kikapcsolódást biztosít a szépre, harmóniára vágyóknak egy-egy estére.
Az élet közeli történetei továbbgondolásra ösztönöznek, tudunk rajta nevetni, szórakozni, talán olykor-olykor sírni is…
szavazat: 10/10 június 14. 09:47:35
június 14. 09:47:35
(3/4)
Sajnos a Jocky TV a tervezett műsorából (2019. VI. 17-21.) törölte...

Csillaghullás augusztusban, Szerelmi játszma, Maradj velem!, Szerelemhajó és az Éj királynőjét is...
Vajon kinek szándékoznak ezzel örömet szerezni, vagy mi lehetett az igazi motivációjuk erre?
(Rosamunde Pilcher: Sternschnuppen im August, Solange es dich gibt, Liebe im Spiel, Segel der Liebe, Königin der Nacht)
szavazat: 10/10 június 11. 14:32:38
június 11. 14:32:38
(2/4)
Julia Hammond lányával, Pandorával a tengerpartra megy, hogy a kislánya az utóbbi súlyos asztmarohamából felépüljön. Az odavezető úton Juliát egy igazán tapintatlan, de vonzó külsejű férfi leszorítja az útról.
A férfi, Roger Wills, aki azonnal heves flörtbe kezd a nővel. Julia nincs ellenére a flörtnek, de a válása után nem akar semmilyen komoly kapcsolatba bonyolódni.
Ez viszont ugyancsak megváltozik, ahogy megismerkedik David Norris-szal, a solymásszal. Julia egyből őszinte vonzódást érez iránta, hiába védekezik az érzése ellen.
Lánya viszont egyenesen keresi a kapcsolatot Daviddel, és segít neki a sólymok gondozásában.
Egyik nap Pandora szemtanuja lesz, hogy David társa, Roger Willis az összes sólymot a saját teherautórája fölpakolja.
Követi őt egészen egy hajóig, amivel a sólymokat külföldre vinnék.

Julia és David számára egy drámai mentőakció veszi kezdetét, ugyanis Pandora a hajóra is követi a madarakat és így az élete is veszélybe kerül.
június 09. 16:11:58
június 09. 16:11:58
(1/4)
Julia Hammond és lánya, Pandora a tengerhez utaznak, hogy az asztmában szenvedő kislány egészsége javuljon. Julia nyári kalandba gabalyodik Roger Willis-szel, a helyi szoknyapecérrel, Pandora pedig David Norris-nál vendégeskedik – közös szenvedélyüknek: az ornitológiának köszönhetően. Végül melyik férfi nyeri el az édesanya szívét?