10/10
grosz_i aug. 20. 11:17:57 10/10 Előzmény Menendez
(3/3)
Kedves Menendez, bizony örülök neki, ha sikerül valakinek is apró örömet szerezni egy-egy Pilcher film ismertetőjével. Ami pedig kifejezetten jólesik, van valaki, aki a messze nem kifogástalan fordításomért köszönömöt is tud mondani....
Menendez aug. 18. 12:44:17
(2/3)
Köszönöm a kimerítő ismertetőt!
A port eláshatja magát, egyre hanyagabb, csak a hirdetéseket nyomja!!
10/10
grosz_i jún. 12. 10:44:00 10/10
(1/3)
Rosamunde Pilcher: Szerelemhajó (Eredeti címe: Segel der Liebe - 2005)
A Mi üdülésünk novella nyomán (Our Holiday)

A fiatal keramikus, Anne Carter Roderick Brookland-del, egy nagybani teakereskedővel kötendő házassága előtt áll.
A cég alapítója, Paul Appelton évekkel ezelőtt a fiával, Clark-kal annak innovatív üzletvezetési módszere miatt – súlyosan összekülönbözött. Ezt követően Clark elhagyta hazáját, és semmi hírt sem adott további sorsáról.
Időközben Paul már feladta a reményt, hogy a fiát valaha is újra láthatja és a családi tulajdon örökösének Rodericket jelöli meg. A cégátírás dokumentumán még meg sem szárad a tinta, amikor Clark Appelton visszatér.

Clark időközben felépítette a sikeres vállalkozását és apjával is szeretne kibékülni. Persze mindenek előtt újra szeretné viszontlátni Anne-t, nagy szerelmét, akit ennyi éven keresztül sem tudott elfelejteni.
Anne viszont nem tudja neki megbocsátani, hogy annak idején nyomtalanul eltűnt és évekig nem is hallatott magáról. Ugyanakkor lelke mélyén ő is tudja, hogy szívűk mélyén továbbra is őszinte vonzalmat éreznek egymás iránt.
Végül aztán Roderick a Clark iránt érzett gyűlöletétől motiválva olyan intrikákba kezd, ami veszélyt rejt minden érintett személy számára.
Swing Karácsony Gájer Bálinttal
Swing Karácsony Gájer Bálinttal

Gájer Bálint először ad koncertet a MÜPÁ-ban december 7-én.

Jegyvásárlás