Téma: Rosie

4/10
sexykex 2020 máj. 02. - 22:37:32 4/10
(1/1)
"Rosie, az élettársa és a négy gyermekük hajléktalanná válnak, miután a földtulajdonos eladja a bérelt otthonukat. Ennyi embernek nehéz feladat egy szobát találni, akár egyetlen éjszakára is, állandóra pedig még nehezebb. Rosie és John Paul arra törekszenek, hogy a nehézségek ellenére fenntartsák a szerető otthon légkörét, miközben próbálják megvédeni a gyerekeket a helyzet valóságától. Rosie azon töpreng, vajon ebben a krízisben a szeretet és a család ereje fenntartható-e egyáltalán?"

Nem szabad gyerekeket abba a helyzetbe hozni, hogy egy autóban éljenek, akár csak napokig. Nem szokás családokat utcára tenni egyik pillanatról a másikra. Gondolom szóltak nekik, hogy vásárolják meg a lakásukat X ideig, különben ki kell költözniük. Ha 4 gyerekkel ilyen lehetetlen, vagy megoldhatatlan helyzetben találja magát az ember, akkor félre kell tenni a családi konfliktusokat és el kell fogadni a család segítségét.
Nem tudom mit akartak az alkotók elérni ezzel a filmmel. Rosie egy végtelenül türelmes anya, ha a gyerekeiről van szó és egy idegbeteg gyerek, ha a saját anyjával kellene szót érteni. Szerető otthoni légkört fenntartani otthon nélkül pedig lehetetlen.