xxyloppa 2020 márc. 20. - 09:32:58 Előzmény EmE
(7/7)
Böszörményi a forgatókönyvíró :( démon kell bele. a könyvei is szörnyűek !
Robzombi 2019 febr. 09. - 21:39:28
(6/7)
Ez az a film aminél nem vagyok büszke hogy Magyarok is közreműködtek.
A rajz pocsék. híven tükrözi a manapság egyre több teret nyerő minimalista stílust a karakterek otrombák. Egyesek azzal próbálnak meg érvelni hogy emiatt közelebb kerülnek a gyerekekhez mert ők is le tudják rajzolni. Már bocsánat , de én is voltam gyerek, és tudom hogy a régi szép rajzú rajzfilmek is mennyire ösztönzőek voltak. Ösztönözték a gyereket hogy fejlődjön a rajztudása hogy egyre jobban és jobban hasonlítson a tisztelt és szeretett karakterre. Manapság nem ez a fő szempont, mármint nem az hogy szépet értelmeset alkossanak. Hanem hogy mimnél hamarabb meglegyenek vele, és piacra dobják. Ez nem feltétlenül ennek a műnek szól. De neki is. Ha egy szépen megrajzolt bibliai történetre vágyom, inkább megnézem a régi Hanna-Barbera's The Greatest Adventure Stories From the Bible (Azért az eredeti címet írtam ,mert nálunk 3 féle címmel is van.) (Annak is vannak hibái, főleg most újra nézve, de ezerszer szebb a rajz stílus. )
EmE 2019 febr. 09. - 19:55:52
(5/7)
6-os karikás? Döbbenet. Megnézném, hogy ezt a baromságot ki szánta gyerekeknek. Démonok, megszállás. Erőltetett "poénok".

8/10
hpapline 2018 okt. 01. - 16:19:25 8/10
(4/7)
A vásári bábjátékos kezdés nagyon tetszett. Disney-s hangulatú a film. Nem rossz, de semmi különleges. Nyilvánvalóan nem bibliai történet.
ricsmond1981 2018 febr. 27. - 09:45:24
(3/7)
Mikor jelenik meg DVD-n?Van róla valami információ?
The Last Mohican 2017 nov. 18. - 00:15:53
(2/7)
Tipikus Disney-film, illetve Disney-utánzat. Amerikai filmekbõl megszokott otromba, csattanó poénok, idegesítõ, állandóan vonagló és gesztikuláló figurák, és egy végtelenül ostoba, semmitmondó történet.
1. A bibliai Salamon királyhoz semmi köze
2. A démon mint ellenfél? Alapból ökörség. Az ember - démon közötti küzdelem egyenlõtlen, hiszen az embernek nincs varázsereje.
3. A démon ellen segített a kõféreg, a samír. Amikor a mellettem ülõ gyerekek meglátták, hogy néz ki, egybõl azt mondták: -Ne már!
A nézõvel elképzeltet vmi irdatlan erejû óriást, és helyette ad egy mini Hókuszpók-utánzatot, röhej.
4. És ott voltak Salamonnak segíteni az állatok. Itt volt egy jó ötlet, hogy \"mi szelídek vagyunk, szelídséggel legyõzzük a gonoszságot\", akkor azt hittem jó kis csavar lesz a végén, és megszelídítik a démont, de nem, hanem a szelíd kis állatkák brutálisan lerugdosták a démon szolgáit, vagyis lezúzták õket keményen. Gratulálok! Szemet szemért, fogat fogért!
Elvileg keresztény történet lenne, de akkor nincs katarzis, ha nem nyírják ki a gonoszt. Jóérzésû szülõk NE vigyék el gyerekeiket erre a marhaságra!
8/10
alien1976 2017 nov. 04. - 17:59:00 8/10
(1/7)
Elfogadható kis mese volt, kedves, hangulatos volt. Tetszett a film grafikája. A zene is jó volt. A film elejét míg beindult a kaland, hosszúnak találtam, s egy kicsit több kalandot elbírt volna. Még valami. A gonosz szellem nekem nem volt gonosz. Olyan érzésem volt, mintha a készítõk nem mertek volna igazi rossz ellenfelet csinálni.