Téma: Sibel

6/10
sexykex 2020 nov. 28. - 09:28:09 6/10
(1/1)
Valószínűleg beleőrülnék. Persze, ha lenne egy internettel ellátott meleg kis szobám – lábbilincs és hatósági házi karantén nélkül – akkor nem. (Plusz kaja, pia, nő.)
Elkalandoztam. (A „zagyam” nem bír ülni a seggén, folyton-folyvást „gyüszmékel”. Így aztán nehéz!) Tehát, ha nő lennék, akkor beleőrülnék az ezeréves begyöpösödött hímsoviniszta és agybajos vallási szokásokba egy aprócska török vagy magyar falucskában. (Kivéve, ha lenne egy internettel ellátott meleg kis szobám, plusz kaja, pia, fiú – akit megronthatok.)
Ragyogó! Ez a pacsirta nyelv gyönyörű. Amikor egy fantasztikusan szép, fiatal siketnéma nő elkezd hangosan visítani – nyögdécselve rikoltozni – az annyira lelombozza az embert, hogy teljesen lelankad a libidója. Bezzeg ez a füttyögés! (Olvastam egy verset, ami kizárólag mássalhangzókból állt. Pont annyira nem értettem, mintha kizárólag magánhangzókból állt volna. Esküszöm, hogy ezt a füttyögést se érteném, de ki ne értené meg rab madarának vágyait egy kalitka mellett ülve.)
Szóval, tetszett! Az erdő; az a praktikus szatyor az ollóra kötve; a bátor és határozott ember a puskájával; hogy mindig van, aki ellenszegül; hogy Isten egyszer valóban eljön közénk és akkor megváltoztatjuk; hogy Isten egyszer megváltoztatja ezeket a begyöpösödött, múltban élő embereket.