törökbálint júl. 02. 20:36:07
(4/6)
A másik kommentemben Révész István bejegyzésére akartam reagálni - de ez nem jelent meg, mint előzmény - vagyis az első mondat a hangminőségre vonatkozik, nem a dokuban elhangzott dolgokra, amikről persze nincsenek bizonyítékaim, de nagy valószinüséggel ennyi ember nem hazudhat.
törökbálint júl. 02. 20:16:52
(3/6)
Igen, sajnos igy v olt. Ráadásul a narrátor illetve a többi riportalany /magyar szinkron/ néhol hadaró beszédét sem lehetett mindig érteni. A film egyébként tényleg döbbenetes, sőt inkább hihetetlen. És hogy mindezt a mocskos main stream media képes volt ilyen nagyvonalúan elhallgatni a világ elől na, ez a legalja! Vagy inkább az, h ez az állami szervek tudomásával történt. És azóta is történik????
/Beszédes, h a Port sem ír tartalmi ismertetőt./


addass júl. 02. 14:54:10
(2/6)
ez ilyen oknyomozás prostisrácok módra, ez?
(prostisrácos anyagot sz*rosbottal se piszkálnék, plusz a legbecsesebb dolgom, az időm se szánom rájuk)
ha valakit nem annyira bulvárszinten, paranoid összeesküvés módjára érdekel a téma dióhéjban:
https://maszol.ro/belfold/58781-a-bodnariu-ugy-gyermekrablas-vagy-jogvedelem
lehet a nagy prostisrácos oknyomozásban ezt kifelejtik a filmből, meg természetesen a norvég gyermekvédelmi szervezet se valószínű, hogy megkeresték.
az más kérdés, hogy egy pofonért kiemelni az összes gyereket a családból, rendkívül túlzó. de ha norvég akart valaki lenni, akkor tartsa be a norvég szabályokat. amik amúgy évszázados hagyományon alapulnak, nem pedig liberális-soros-vallásellenes-lmbtq vonalon mozognak, ahogy tippem szerint erre viszik el
ha tévednék és ez egy valódi oknyomozó anyag, akkor mea culpa.
9/10
Révész István júl. 02. 10:15:31 9/10
(1/6)
Maga a film jó, a téma döbbenetes. Egyedül nekem a film hangjával volt gondom. Sokszor alig értettem mit beszélnek, annyira hangos, zavaró volt a háttérzene. Ami szerintem tök fölösleges amúgy.