Lex Ikon 2015 nov. 15. - 16:11:39
(4/64)
Mire gondolsz? Részleteznéd?!
dtrr 2015 nov. 15. - 14:42:43
(3/64)
Ez most paródia, vagy tényleg ennyire valóságtól elrugaszkodott gagyi, ahol egyetlen valódi szakértõ sem volt a stábban?
1/10
szirgabor 2015 nov. 15. - 14:28:26 1/10
(2/64)
Szerintem meg röviden és tömören "tök jó volt". (Az I/1 rész)
feketevipera 2015 nov. 11. - 20:32:16
(1/64)
Szerintem elsõre túl sok mindent akartak belezsúfolni az epizódba, néha már-már követhetetlenül is pörögtek az események, így mintha némileg kidolgozatlan is maradt volna egy s más. Nem tudom, a késõbbiekben mennyi lesz a jellemrajz (a fõszereplõrõl majd biztosan megtudunk többet is), sajnálnám, ha elnagyoltak lennének a figurák, és egy sablonos akciósorozatot kapnánk. Néha nem tudtam eldönteni, hogy akkor most az alkotók rokonszenveznek-e a zsenikkel, vagy kissé gúnyosan tekintenek rájuk, a humorosnak szánt viselkedési formák, megnyilvánulások nem feltétlenül azok. Voltak hajmeresztõen hihetetlen dolgok is a filmben, mint amikor a repülõrõl lelógatott kábelen mentik le a notebookra az adatokat, miközben egy sportkocsiban száguldanak a repülõ alatt. Az a gyanúm, hogy sajnos ez sem lesz több egy szokványos amerikai sorozatnál, nem fognak túlmenni a már jól bevált megoldásokon és kliséken, nem lesz mély tartalom a forma mögött. Mindenesetre drukkolok a fõszereplõ csávónak, hogy mielõbb megkupakolhassa a pincércsajt, szerintem össze fog neki jönni.