Mr. D 2012 jún. 15. - 00:43:16 Előzmény HarleyQuinn
(3/43)
A Csipkerózsika, mint kedves mese???!! Maximum a Disney-változat. Az eredeti "tanmese" perverzitásában még a Sleeping Beautyt is körökkel felülmúlja. Aszerint ugyanis a herceg(?) csókja nem kelti fel az alvó szépséget, úgyhogy csak simán megdugja és lelép. Késõbb gyerekei (egybõl ikrek) születnek (miközben alszik!) majd az egyik gyerek kiszopja a mérget az anyja ujjából, aki ekkor felébred. Szerintem ez messze elmarad a "kedves mesétõl", ez a film inkább áll közelebb hozzá, mint a Disney változat. ;)
Ezen az oldalon további "kedves mesék" eredetijérõl lehet érdekességeket olvasni. :)
http://fictionkult.hu/cikk/mesek-ahogyan-regen-meseltek-214
HarleyQuinn 2012 jún. 11. - 07:18:01
(2/43)
Az egy dolog, hogy egy undorító sz*r, ami nem meglepõ, mivel "mûvészfilm" és még ausztrál is, de hogy ellopták egy régi, kedves mese címét, mert szerintük ez nyilván rendkívül ötletes, hát ez szégyen... most Csipkerózsikáról mindenkinek egy gusztustalan film jut majd eszébe, egy ostoba tinik*rva kalandjai vén perverzekkel. Hát gratulálok. 10/0 szívem szerint.
3/10
od.gszal 2012 máj. 03. - 01:47:45 3/10
(1/43)
Spoiler
A film lassú, nem szól semmirõl, hacsak nem arról, hogy valaki minél gazdagabb, annál perverzebb vágyait élheti ki. De hogy mi jó van abban, hogy valaki egy testtel játszadozik, egy magatehetetlen húsdarabbal, fel nem foghatom. Egy meleg guminõ... A meztelenség így nem is provokatív, csak van, mint egy szék.
Ezen kívül nulla a színészi játék is.
A lány, iszik, drogozik, két helyen dolgozik, plusz ribanckodik, egyetemre járna, ha maradna rá ideje, a pénzét elszórja. Lehet, hogy ilyen egy tipikus mai fiatal lány?
A vége is, ahogy mellette öngyilkos lesz az öreg...
Elnézést, de nem tetszett.