mihenike 2019 ápr. 10. - 09:15:47
(567/1547)
Sziasztok!
Ahogy màr tegnap is írtam, lassan én is bedilizek, mint Hülya :D
Szultán bizalmasan elmondja Fülyának, hogy Efsun az Ö lánya, erre Fülya elmondja mindenkinek a nyomortelepen :)
Mehmet Emír és Hasret nagy bevonulása nagyon tetszett, de szerintem jobban tette volna, ha megtartja magának a terveit és „csendben tàmad“ Kenanra és Hülyára...Jól megmondta, hogy Hülya beszámíthatatlan...
A L‘Efsun megnyitóján egyrészt jókat nevettem, másrészt Efsun+Arda cukik voltak, harmadrészt Szultán jól tönkretett megint mindent!
Bahar és Ates századjára is kibékültek! De hol van Arzu?!
Muzaffer TV-s szereplésén pedig kiakadtam :D
mihenike 2019 ápr. 09. - 09:15:15
(566/1547)
Szia-sziasztok!
A tegnapi rész is nagyon jó volt... igaz, tele vagyok vegyes érzelmekkel... hiszen Efsunnak, Szultánnak és Szalinak bünhödnie kellene (igen hosszù a bünlajstromuk, amit épp maga Efsun sorolt fel tegnap!), de mégis örülök neki, hogy Efsun és Arda közel kerültek egymáshoz.
Kenan azt mondja... „hálátlan fiù, többet nem mentelek meg!“ -sajnos igazat kell adni ennek a pszicho-papának... Efsun okozta Arda baját... Ö mégis Efsunhoz ment, az anyja helyett!!!!! Szóval lassan én is bedilizek, mint Hülya mama :D
De örülök hogy Efsun összeveszett Szultán banyával!

Màsrészt... milyen ez a török igazságszoltatás?!?!? mindenki mindent megùszik és a rendörök mindenkinek mindent elhisznek mindenféle bizonyíték nélkül!!!!!

Remélem tegnap láttuk Fülyát utoljára!

Bahar és Ates igencsak a háttérbe szorultak... de ennek lehet, hogy magánéleti okai vannak/voltak.


Efsun most nagyon bünbánóan viselkedik, nem értem, hogy az itt már sokat emlegetett gyerekrablásra megint mi fogja rávenni?!? Talán most mégis csak teherbe esett Efsun, de talán elveszti a babát és ezért rabolja el Bahar gyerekét?


mihenike 2019 ápr. 09. - 08:43:10
(565/1547)
Szia! nahát, nahát! Ez az „Ates“ - Keremce, mekkora szoknyapecér! Tehát a Bahart játszó színésznö ki is lépett... majd visszajött... oooo mekkora katyvasz! de ez részben megmagyarázza a forgatókönyvíró elmebeteg lépéseit :D Lehet hogy most, ez is emiatt történik, hogy Arzu eltünt, de ennek ellenére alig mutatják Bahart és Atest...
mihenike 2019 ápr. 08. - 08:37:57 Előzmény ninjago
(564/1547)
Szia!!!!
a pénteki rész nagyon tetszett! De Hülyát továbbra is sajnálom, amiért Arda így kínozza. Beyza egy jelenség :) hogy lehet valaki ilyen ostoba :D :D :D

Most az nem világos számomra, hogy tényleg megtörtént-e a megtermékenyítés?! :D bocsánat, de ettöl a forgatókönyvírótól minden kitellik, szóval azon sem lepödnék meg, ha Efsun jövö héten már terhes lenne :D Jó volt Arda és Efsun öszinte beszélgetése.

Fülya Atahan volt eddig a leggyorsabb a sorozatban, aki a rendöröknek mondani akart valamit és gyorsan el is mondta :)
De ezek semmit sem tudnak kinyomozni maguktól, mindig valakinek el kell mondani, mert semmire nem jönnek rá :D

Ahhoz képest, hogy Bahar a föszereplö, alig mutatják...

Szultán nagyon idegesítö. Szerencsére alig mutatták a nyomortelepet, csak Chevrie és Szali románcàt.

Kenan megint bosszùt forral... a végére már nem marad szereplö, mert mindenkit kinyír :D
mihenike 2019 ápr. 05. - 09:29:43 Előzmény ninjago
(563/1547)
Szia!
Hülya ùgy nézte Arda szobájáról a közvetítést, mint valami filmet a moziban :D
Arda meg, hogy megvigasztalta Efsunt?!? már nagyon belejött a játékba... aztán a repülötéren megint csak nézett mint egy bamba! Remélem Szultán nemfog felszállni a gépre és a fiatalok kettesben mennek Ciprusra.
Szali bácsi megkérte Chevrie kezét... és még Mucellát is megemlítette ... :) romantikus lélek.
Beyza visszatért!!!! ez is csúcs jelenet volt, amit ott Efsun hablatyolt neki :)
Ez a Kenan mindenkit meg akar leckéztetni, aki a tyùkszemére lép :)
ninjago 2019 ápr. 05. - 07:38:47
(562/1547)
Sziasztok! Hát a tegnapi rész pocsék volt. Ahogy olvasgatom az előzeteseket - persze, nagyon rövidek - többet szerepel majd a nyomortanya, mint eddig, és az dögunalom. Miért kell Hasretet megölni? Néha az a gyanúm támad, hogy az illető színésznek elege lett a sorozatból, és kérte, hogy írják ki. Azért még egy kicsit reménykedem. Hasret halála után mi lesz Mehmettel? És a "kedvencem", Arzu hogyan tűnik el, a fenyegetőzésnek, amit Bahar felvett a telefonján, nem lesz semmi következménye? Hiszen valószínűleg megmutatta ismailnak.
mihenike 2019 ápr. 04. - 20:24:58
(561/1547)
jaj neeeee!!!!! ez nagyon szomorù!!!!!
mihenike 2019 ápr. 04. - 13:12:18 Előzmény ninjago
(560/1547)
Szia! az biztos, hogy Arzu nem normális, ùgyhogy még az is lehet, hogy Doruk nem Ates gyereke volt...
Megnéztem a tegnapi részt. Efsun baba-üdvözlö party-ruhaszettje megint csodálatos volt. Alig várom, hogy megnyissa a boltját :)
Szóval Fülya mit gondolt hogy elökapott egy kést és gondolta, hogyha leszùrja Kenant, akkor senki nem kérdezi meg, hogy ugyan miért szùrtad le?!? :D haha :D
Szultán és Efsun, mint két skizofrén... most éppen jótevö terézanyát játszanak, Fülyának oda adta a pénzt, amit Hanife kicsalt Mehmettöl...majd elvitték Ilyas házába... ez csùcs :) Remélem Fülya hamarosan eltünik!
Mehmet kiborult, végre eljött Hasret és Mehmet ideje :)
ninjago 2019 ápr. 04. - 08:09:23
(559/1547)
Szia. A Wikipédián megnéztem a szereplőket, Arzu a vége felé van, vagyis nem fog sokat szerepelni. Nekem az a mániám, hogy a gyereknek nem Ates volt az apja, ezzel lehetne megnyugtatóan kiírni a nőt a történetből, különben Ates soha nem fog megvigasztalódni. Egyetérthetünk abban, hogy a forgatókönyvíró nem normális, de hát ettől még lehetne élvezni a sorozatot, csak a nyomortanya kerülne kissé háttérbe.
mihenike 2019 ápr. 03. - 17:50:47 Előzmény ninjago
(558/1547)
Szia :) nem tudom mi lesz Arzuval, remélem többet nem látjuk :) A nejlonzacskós haj ismét olyan rejtély, amire gyanítom soha nem derül fény....Tegnap elvitt a hév és youtube-on nèztem kicsit, (de ugye semmit nem értek a török hablatyból) ez egy téboly, hogy miket láttam... amit ki tudtam következtetni :)

SPOILER
Ki Fülya gyerekének az apja?!
Remélem Ates gyorsan elválik és elveszi Bahart. és már nagyon kíváncsi vagyok, hogy fog egymásba szeretni Efsun és Arda... mert Arda még mindig Zeynep után sóvárog...Vajon mikor tudja meg Szultán, hogy az Ö lánya Zeynep?
SPOILER

Tegnap nagyon jó volt, amikor Efsun azt mondta (vagyis ordította) hogy „Arda mivel fogjuk ma anyukát idegesíteni?“
Mehmet Emir is csak simán elhitte, hogy Fülya töle terhes, pedig elötte lelépett, mert Hasret miatt válni akart!
ninjago 2019 ápr. 03. - 08:40:55
(557/1547)
Szia! Végre egy jó poén! Bahar kezd felnőni, ez nagyon jó húzás volt. Viszont izgulhatunk, mi lesz Arzu fenyegetéseiből, remélhetőleg elküldik egy agyzsugorítóhoz. Borzasztóan örülnék, ha kiderülne, hogy a gyereknek nem Ates volt az apja. Emlékeztek, egy nejlonzacskóban találták meg a haját, és Ismail elvette Atestől, valamit akart vele? Majd kiderül (vagy nem). A nyomortelepiek nekem is az agyamra mennek, ez a vonal teljesen elsilányítja a sorozatot.
mihenike 2019 ápr. 02. - 19:08:43 Előzmény ninjago
(556/1547)
hüha, Baharnak mennyi esze van, felvette Arzu vallomását.
Efsun megint, hogy volt felöltözve?!? :) szövetkabát és tornacipö :)
Hanife jól lebukott a pénzzel...
Arda megint itt csorgatja a nyálát Zeynepre.
mihenike 2019 ápr. 02. - 09:02:25 Előzmény ninjago
(555/1547)
szia! Arzu és Kenan is borzalmas figurák, de engem a nyomortelep lakói idegesítenek nagyon! most ez a Chevrie vs Ilyas vs Sali-szál is rettentöen felesleges! meg persze Fülya egy sunyi szereplö... mit nem ért azon hogy Mehmet Hasretet szereti?!?
mihenike 2019 ápr. 02. - 08:58:30 Előzmény Alberia
(554/1547)
Szia!

ez a tegnapi rész megint nagyon jó volt :) Efsun végig ordibálta az egész részt :)
Majd ö megleckézteti Arzut :D

Hanife borzalmas, pont olyan mint Efsun a sorozat elején :)

Az tetszett, amikor elment Efsun, hogy leszidja Ilyast, erre meg nagyon szépen bensöségesen beszélgettek :D
A legjobb az volt, hogy „megnyitom az üzletemet és rettegnek tölem a török divattervezök“ :) Ilyas is rákontrázott, hogy Efsun ùtjába senki sem állhat :) haha :)

Arzuuuuuu!!!! egy elmebeteg :)!!!!!!!szegény Hasretet meddig veri még a sors????

Efsun eszmefuttatása az üzletben megint nagyon vicces volt :)
ninjago 2019 ápr. 02. - 08:42:53
(553/1547)
Hű ha... Kíváncsi vagyok, mit tesz most Ates. Visszavonja a válókeresetet vagy hagyja, hogy Bahar anyja börtönbe kerüljön? Ennek a forgatókönyvírónak tényleg beteg az agya. Ez az egész Arzu-história a legkevésbé életszerű az egészben. Csak arra lennék kíváncsi, hogy Baharból hogy lesz Bahar Atahan German, ha egyáltalán túléli szegény a megpróbáltatásokat.
Baharnak a hajával tehetnének valamit, régebben göndörebb volt és azzal csinosabb. Kenan pedig egy torz külsejű fickó, nem tudom, ki lehet az a színész, néha úgy tűnik, nem lenne ilyen rossz arcú, valahogy talán az operatőr ferdíti el, mindenesetre ijesztő.
mihenike 2019 ápr. 02. - 08:03:35
(552/1547)
komolyan?????? :) most kezdem a tegnapi részt :) akkor lassan tudok már a beteg forgatókönyvíró agyával gondolkozni :) haha :)
mihenike 2019 ápr. 01. - 20:02:07 Előzmény Alberia
(551/1547)
Hasretet, Hülyát és Bahart nagyon sajnálom.

Ez az én mániám, hogy Fülya is ismerte Kenant korábbról és talán Umutka is Kenan gyereke... :D

szóval kíváncsi vagyok mi lesz már ezzel a sunyi növel... :D
1/10
Alberia 2019 ápr. 01. - 19:43:13 1/10
(550/1547)
Ez a forgatókönyv egy balkáni vegyes tál :) Lassan Bahar beleőrül. Volt egy családja , apja, anyja, testvére, de kiderült hogy mégse. Lett egy apja, egy anyja ( igaz nehezen fogadta el amikor kiderült, hogy ő az igazi), most lett egy testvére, egy bájos picurka, és kiderül, hogy mégse, sőt még egy nagy veszteség éri. eddig sajnáltam, hogy az óraállítás miatt nem tudom majd nézni, de már nem izgat.
Ez a sorozat olyan lett mint a magyar szomszédok, az sem szólt semmiről.:).
mihenike 2019 ápr. 01. - 12:11:52 Előzmény Alberia
(549/1547)
szóval a pénteki rész megint durva volt :D
Ates kiadta Arzu ùtját, végre.
Szultán ùgy rángatja Ilyast, mint valami zöld fülü kis teenagert :)
Efsun dumája a vacsoránál fergeteges volt :)
Aztán Fülya mekkora cirkuszt csinált abból, hogy Kenan bement a kis „Umut-Doruk-Atahan“ szobájába :)
Hülya ezt követö cirkusza megint csak feledhetetlen alakítás volt :)
De a legnagyobbat Zeynep anyósa alakította, akinek a mellékhelyiségbe kellett rohannia, de amikor meglátta Ilyast már nem is volt olyan sürgös az „ügy“ és még benyögte a „kék pirulát“ :) is :)
Ez a forgatókönyvíró nem tudom honnan szabadult :) :) :)
mihenike 2019 ápr. 01. - 09:33:34 Előzmény Alberia
(548/1547)
szia!
most van szerencsém megnézni a 232. részt, amiben megszületik Umut és Arzu lelöki Bahart! ez a rész megint tömör gyönyör volt! ennyi infót egy részbe bele süríteni!

Ganimének eddig nem kellett az Atahanok pénze, de Mehmettöl elfogadta!!!!! :D

Fülya szülése kegyetlen! ez a forgatókönyvíró beteg :D Fülya Atahan megszüli a trónörököst a nyomortelepen! Ganime vajon bába asszony volt?!? mert olyan szakértelemmel csinálta a dolgokat, hogy az valami hihetetlen :)

Arzu pont olyan mint egy elmeháborodott, ahogy mászkál a nagy poncsójában :)
Ates jò gyorsan megtalálta a szerelmét, szegény Bahar, mindig csak szenved! de Kórházba nem viszik?!? ugyan... minek azt :)

Arda màr ùgy kísérgeti Efsunt, mintha igazi házasság lenne, de közben meg itt vigyorog Zeynepre, mert a „sok zselé elnehezíti az agyàt“ haha, ezen megint jót röhögtem :D

Oooo Szultán éppen Ganimének sírdogál, hogy neki is volt ám egy gyereke....

Muzzaffer kidobta Chevriet meg Hanifét. Szali bátyám ráhajt a nöre, majd Ilyas a kiskakas lecsapja :) már nem is emlékszik Mucellára?! akit eddig 20 évig szeretett :)
Ezek a nagy erkölcs-csöszök most Chevrie ellen fordultak! ezek a török asszonyok kikészítenek idegileg! egyik férfi sem érdekli, erre meg mindenki vele veszekszik!

Szultán meg mindig milyen csùnyàn beszél Ilyassal. Efsun is megérkezett cirkuszolni. „Casanova“ lett az apám! „ez itt egy bünbarlang“ :)

Fülya megint sunyít a kórházban, már nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi a kapocs Fülya és Kenan között!

Mehmet felcsapott a szegények védelmezöjének!

Hülyát és Hasretet nagyon sajnálom.