mihenike 2019 nov. 05. - 11:07:15 Előzmény libra26
(1266/1547)
szia!

A napomat Efsunnal kezdtem :D óriási :D ismét elvesztegettünk 8 percet arra, ahogy Efsun képzelgését néztük a békülésröl :)

Arda nagyon hamar eldobta a nagy szerelmét, csak azt hajtogatja, hogy Orkun így meg ùgy :D nagyon gáz ez a Nyurga :D

Ahhoz képest, hogy Zeynep elmondása szerint megverték bottal, nagyon jól nézett ki a fotózáson :)

De Szultánt jól elintézte a Vörösdémon! és képes volt azt mondani, hogy Efsun verte meg! ebben a filmben Sultán a legundorítóbb!

Mehmet és Figen bimbózó szerelmét öröm nézni, lassított felvételben :) Figennek micsoda sötét mùltja van :)

Hülya éppen idegösszeomlást készül kapni, de senki nem segít rajta, mindenki elnézi, hogy hozzá megy Asimhoz, pedig mindenki tudja, hogy kényszerböl teszi!

A kis család aranyos volt a fotózáson, és Baharnak, hogy vágott az esze, máris rájött, hogy Zeynep és Arda között van valami :) Viszont Bébikémnek is vág az esze, hiányolta Efsunt a fotòzásról.

Orkun megnyitott egy ùj L‘efsun boltot, de hiába minden, Nyurgával nem veheti fel a versenyt :)

De a nyomortelep lakói ismét az idegeimen táncolnak :) haha :)
7/10
libra26 2019 nov. 05. - 08:57:44 7/10 Előzmény Sumomo
(1265/1547)
Szerintem nem kattantál be, vagy ha igen, akkor én is :D Nagyon népszerű szinkronhang amúgy, igazából régóta már, de én jelenleg Hülyának tudom be, hogy mostanság ki van rá élesedve a fülem :D mintha minden második műsorban őt hallanám :)
7/10
libra26 2019 nov. 05. - 08:55:23 7/10 Előzmény mihenike
(1264/1547)
"Efsun már 3 órája sminkel, de a vörös démonnak csak most jut eszébe, hogy szóljon" és tényleg :D :D :D

Én is csak ma kezdem majd a hetit :)
1/10
Sumomo 2019 nov. 05. - 07:23:37 1/10 Előzmény mihenike
(1263/1547)
Mostanában rengeteget hallom Hülya hangját a tv-ben.
Most vagy én kattantam be, vagy Bertalan Ágit foglalkoztatják gyakran.
mihenike 2019 nov. 04. - 20:29:46 Előzmény libra26
(1262/1547)
382, péntek

Efsun kicsit megrángatta Zeynepet, az meg mekkora cirkuszt nyomott le :D már elnézést, de a legjobbaktól tanult, Sultántól és Efsuntól :D Kezdödik az örülete, ha jól látom!

Jaj amikor Efsun azt mondja Zeynepnek, hogy ö adott neki munkát és ö tette sikeressé és hogy ùgy szerette mint a tesóját... kész!!!! az a pénz, amiböl felépítette a L‘Efsunt, azt is az Atahanoktól lopta el Arda, hogy idegesítse Hülyát... illetve Efsun sem rajzolni, sem varrni nem tud... milyen divattervezö is Ö?!?!?
ilyenkor mindig kikészülök idegileg :D

Arda is ùton van, hogy elvigye Zeynepet a fotózàsra!

Sultán elindult azzal a fabottal, oh allah!!!! Efsunt nem találja a házban, viszont a vörös démon személyében emberére talált!!!!

Orkun boszorkány növére egyik pillanatban ki akarja dobni Efsunt, aztán, amikor meghallja, hogy a férjéböl euro milliókat akar kiszedni, máris az aranytojás tojó tyùkot látja benne :)

Hülya és Asim esküvöszervezése jobb, mint egy bohózat!!!! és Asimnak milyen dumája van, miket nem szól be Hülyának :D Hülya mit meg nem tesz ezért a borzalmas fiáért!

hova tünt Szultán Orkun házából?! Efsun már 3 órája sminkel, de a vörös démonnak csak most jut eszébe, hogy szóljon :)!

Kenanom ismét maffiózóként kezd el viselkedni!!!! Bechettel és Agával kezdi a tisztogatást! szegény hösszerelmes Kenanom!!!!

Nem bírtam ki, hogy ne nézzem meg ma az összes részt, munka elött és után :) muszáj volt :) de a mai rész màr csak holnapra marad :)
7/10
libra26 2019 nov. 04. - 19:34:59 7/10 Előzmény mihenike
(1261/1547)
Én most teljesen egyetértek veled!! :D Arda a világ barma és nagyon aljas volt tőle, amire megkérte Zeynepet... Hiszen Zeynepnek ez számít, nem is keveset :D
Zeynep csak pénteken vette elő rosszabbik arcát :) gondolom mostantól kezd megkattanni
mihenike 2019 nov. 04. - 19:27:01 Előzmény libra26
(1260/1547)
Hülya magyar hangja zseniális! én imádom, ahogy sipákol!
Bahar igazi hangja tényleg erlteljesebb!
Efsun pedig ugyanígy rikácsol törökül is :)
mihenike 2019 nov. 04. - 19:24:03 Előzmény libra26
(1259/1547)
381,csütörtök.

Két botrány egy részben.

Az Atahan vállalat sajtótájékoztatóján nem elég, hogy Bechet balhézik, de még Arda is... Mekkora barom ez az Arda! hogy tehet ilyet az anyjával?! Szegény Kenanom!!!! nagyon sajnálom!!!! hogy is tehet ilyet vele az Ö virágszàla?!? Asim pedig most hallotta elöször ezt az ötletet mégis, hogy vette a lapot :D kész!

Efsun az ùjságokban meglátja Nyurgát a menö, rövidszárù, bokavillantós gatyòjában :) haha

Orkun elvitte Efsunt vásárolni, amin ismételten jòt nevettem!!! és micsoda véletlen, hogy mindenki ugyanarra a divatbemutatóra ment!

Itt volt kérem dráma és dráma és még egy kis dráma!
Efsun és Arda kölcsönösen féltékenykedik egymásra, de egyik sem beszélne a másikkal. Hogy került oda Volkitolki a divatbemutatóra?!? öt minek kellett oda vinni? :)
Most ismét nem leszek népszerü, de Arda csak itt játszadozik Zeyneppel, neki semmit sem jelentett az a csócs, Zeynepnek viszont az egész világot...
Az sem zavarja Ardát, hogy minden ùjságíró öket figyelte illetve fényképezte?!? oh Allah, ennyi hülyét :)

Efsun ismét cirkuszt csinál a divatbemutatõn, és még befektetöt sem találtak! viszont Zeynepnek lett munkája! a sors fintora! eddig Efsun alázott meg mindenkit, most meg öt alàzzàk meg!

Volitolki otthon puffog, Kamill ùr kihallgatja a monológját és még bele okoskodik, mert ha csókról van szó, akkor ide Ö kell, mert ö a legjobban a csókhoz ért :)

Baharunk korszakalkotó ötlettel áll elö, miszerint a vállalatot reklámozni kell :D Bahar még soha nem volt ilyen elszánt, Ates szerint :D tényleg, már el is felejtettem, hogy egy ideig az egyetemen Ates volt Bahar professzora :D!

folytköv
7/10
libra26 2019 nov. 04. - 17:14:56 7/10
(1258/1547)
Tudjátok mi számít még nagyon sokat? Szerintem :D a magyar szinkron pontosabban a konkrét szinkronhang... Bahart végtelenül unalmassá teszi a hang! Bele-belenéztem török részekbe, eleinte pont azért, hogy tudjam kinek milyen az eredeti hangja a szinkronhoz képest :D Nem azt mondom, hogy Bahar törökül egészen más világ, de jóval több élet van az ő saját hangjában! Tehát ez egy nagyon gyenge választás volt neki...
Efsun pedig pont úgy rikácsol, mint a magyar verzióban! :D
Hülyának az alaphangja (mikor nem kiabál) viszont sokkal lágyabb, mint Bertalan Ági... És mégis őrülten jó választás volt hozzá! Szóval tök érdekes, nem mindig hangszín alapján választanak
:)
7/10
libra26 2019 nov. 04. - 17:08:26 7/10 Előzmény mihenike
(1257/1547)
Szia!! :D látom haladsz rendesen!!! :)
Öröm ezeket visszaolvasni, hiába láttam már, ilyenkor újra átélem haha :D

Komolyan mondom ebben a sorozatban lassan mindenki bűnös, de majdnem mindenkit lehet valamiért sajnálni... :D Sultant mondjuk nem

Ami Hülya kezét illeti, a börtönőr mondott neki annyit, hogy máskor ne ellenkezzen annyit és akkor nem történik ilyen a kezével - de ezt úgy gondolom felesleges lett volna beleírni - szerintem valami forgatáson kívüli sérülés lehetett és ezzel írták bele

További jó szórakozást, lassan kezdődik ez a hét! :)
7/10
libra26 2019 nov. 04. - 17:04:57 7/10 Előzmény Sumomo
(1256/1547)
Őt nagyon bírtam :)

Amit meg "Nuranbol" csináltak, az tényleg elképesztő!
mihenike 2019 nov. 04. - 16:52:03 Előzmény Sumomo
(1255/1547)
:) köszönöm :)
1/10
Sumomo 2019 nov. 04. - 16:44:37 1/10 Előzmény mihenike
(1254/1547)
Török hírességek-Hungarian Fan Club
2018. május 3. ·
A Sorsok útvesztője (O Hayat Benim) sorozat Nuranja, Yeşim Ceren Bozoğlu egy interjúban elmesélte, hogy mi történt amikor találkozott egy nézővel aki gyűlöli őt.
Yeşim oly annyira jól játszotta a sorozatbeli gonoszt, hogy sokan azt hitték ő a valóságban is ilyen ember lehet. Amikor az utcán találkozott egy nézővel, az nem tudta leplezni mennyire elítéli Yeşim a sorozatbeli karakterét, Nurant, így negatív jelzőkkel illette a színésznőt. Yeşimnek szerencsére van humorérzéke és nem vette komolyan a dolgot, de van olyan néző aki ennél tovább is megy, hiszen a negatív karaktereket játszó színészek már több alkalommal kaptak halálos fenyegetést is.
A 43 éves Yeşim, sok áldozatot hozott a sorozatbeli karakterének tökéletes megformálása érdekében, többek között 30 kilót is felszedett, amit azóta már elmondása szerint elég nehezen, de szépen leadott. A rajongók mindig elképedve eszmélnek rá, hogy a sorozat Nuranja valójában egy gyönyörű és elegáns nő.
mihenike 2019 nov. 04. - 14:31:56 Előzmény libra26
(1253/1547)
Szia! 380(szerda)

Hülya ripszropsz kijutott a börtönböl, vagyis Kenanom segítségével jutott ki természetesen! még fel sem fogta, hogy kijutott, erre ott ül kint Arda és közli vele, hogy elválik Efsuntól, és visszatér az Atahan család életébe! De van egy feltétele :) megörülök! nem is értem, hogy Hülya miért nem kapott azonnal idegösszeomlást?!? „Én soha többé nem találkozom Efsunnal, te pedig Kenannal nem találkozol és ùjra feleségül mész Apához“ -fùj :)! és még a nappaliban be is köpi, hogy „milyen jó, hogy ùjra együtt vagytok“ -ez teljesen kattant :)

Sultán végül tényleg kidobta Efsunt, de az tetszett, ahogy Efsun kiosztotta Sultánt és beszólt a szentfazekaknak a nyomortelepen :)

Ismét nincs hova mennie, így Orhan-Orkunt hívja, akiröl kiderül, hogy Ö is a Gelincsik dombról származik és azért választotta a nagy átveréshez Efsunt, mert Efsun az átverés nagymestere és töle szeretne tanulni :D! haha :D!

Oh az is jó volt, ahogy Efsun szemére vetette, hogy-hogy jöttek össze és milyen eszközökkel vették rá a házasságra, mert hiszen tényleg, arról nem is tud senki más, csak Kenan és Hülya :)! haha! ez hogy is jutott eszébe hirtelen a forgatókönyvírók gyöngyének? :D

Szegény Bahart ismét háttérbe szorították, csak ült a nappaliban fancsali ábrázattal és azt mutatták, ahogy alszik!

Allah, ez aztán tényleg kegyetlen volt, ahogy Arda levonult a lépcsön a méreg drága ruhájában, lakkcipöben, zokni nélkül :) és igen! Arda ùjra a régi :) hehe
És tényleg, hiszen ùjra a kezében a híres-nevezetes Atahan hitelkártya, amit Mehmet átadott neki, pedig Ates helyében biztos beszóltam volna, hogy álljon meg a menet! az az én pénzem és a vállalat megmentésére szántam, nem pedig bulizàsra. no senki nem szólt semmit, így Arda elment Volitolkival bulizni, egy fergeteges buliba, ahol a szép ruháknak köszönhetöen mindenki ùjra megismerte Ardát :D! hihi :D!
Volkitolki olyan szerelmes Zeynepbe, hogy a kézfogás után ö többet kezet sem mos! Kamill ùrat még jó, hogy nem vitte, mert arra nem lett volna elég fedezet a hitelkártyán :D!

Megérkezett Zeynep is, egy pillanatra eszembe is jutott, hogy így kezdödött minden, egy buliban, csak aztán Efsun belerondított a kibontakozó szerelmükbe! ugyanez jutott neki is az eszébe és nem
rejtette véka alá, aztán amikor Arda 2 perc alatt szerzett neki munkát teljesen elolvadt!
Nem tudom meddig fog tartani ez a nagy barátság Volki tolkival?!? hiszen Arda mostmár ismét igazi Atahan, ahogy Hülya szeretné :)!
mihenike 2019 nov. 04. - 13:23:27 Előzmény Sumomo
(1252/1547)
nagyon bájos :)
mihenike 2019 nov. 04. - 13:22:55 Előzmény Sumomo
(1251/1547)
Oh Allah!!!! ez a színésznö nagyon jól néz ki!!!! de ha ekkora áldozatokat hozott ezért a szerepért, akkor miért szállt ki olyan hamar?!? tudja-e valaki?!? :)
mihenike 2019 nov. 04. - 13:20:09 Előzmény libra26
(1250/1547)
379/kedd

Atahanék visszaköltöznek a villába, Ates herceg jön Hófehérkével :)
Mehmet jön Figennel, aki gyorsan frissen visszahívja Beyzát és Adilét is!
De mégis a legjobb az volt, ahogy a két tudatlan Asim&Arda bevonulnak a villába, amit épp 5 perce szerzett vissza Ates herceg :)
„Mostantól itt fogok élni Apámmal, de hol van Anyám?“ „miért nem tudok róla, hogy börtönben van?“ Allah!!!!! hallgass meg!!!!!

Juuuuj a 21. században mekkora bün, hogy egy nö beszáll egy férfi autójába! hihetetlenek ezek az erkölcscsöszök!!!
egy kis pénzt visszakapott Orkuntol, vagy az is csak átverés volt?

Arda már éppen elszanja magát, hogy meghallgatja Efsunt, erre hívja Zeynep, hogy elmondja, látta Efsunt beszállni Orhan-Orkun autójàba... és kész! Ardának elszáll az agya és repülnek a sakk figurák :)

Most nem leszek népszerü, de, Zeynepnek (ebben a részben) igazat kellett, hogy adjak, Efsun mennyi szenvedést okozott neki, Szultán miatta került börtönbe és Szultán mindig jobban szerette Efsunt, mint a saját lányát... nem csoda, hogy most Zeynep kihasználja a lehetöséget, hogy még jobban bemártsa Efsunt... :) egy ilyen anya mellett és ennyi pszichopata között nem meglepö, hogy szépen lassan ö is bekattan :)

Ami Bahart illeti, ebben a részben elnéztem, hogy mennyire szereti Efsunt még mindig, olyan bájos, kedves színésznö... szerintem nem ö a hibás, hogy ennyire háttérbe szorult... egyszerüen
botrányosan rosszul lett megírva a szerepe... szerintem :)

Sultán stílusosan kidobja a kis házból Efsunt. Zeynep pedig nagy lelkesen segít neki összepakolni a holmiját :) Sultán is mennyire undorító, mindazok után, amin keresztül mentek, kèpes így kidobni Efsunt.
Màsrészt persze Efsun kiérdemelte a szenvedést, így 380 rész után....

Apropó...Bébikém... Nuran mikor is szerette meg így az igazi szüleit és lépett tùl Efsunon meg Nyurgán?!?!? na mindegy, a forgatókönyvíró ilyesmivel soha sem foglalkozott :)!

folytköv.
1/10
Sumomo 2019 nov. 04. - 13:18:42 1/10
(1249/1547)
Zeynep a SZÉP és KEDVES:
1/10
Sumomo 2019 nov. 04. - 13:12:50 1/10 Előzmény Sumomo
(1248/1547)
Kivéve Zeynep -t