Téma: X-Faktor

geryx 2010 okt. 17. - 13:48:30
(2128/11328)
Na látod Csanita....épp Gusztos Bence az,aki csak a kinézete miatt van méág bent,a pénteki adásban is egy kalap sz*r volt,épp úgy,mint most az x-ben a Robbie Williams-es csávó,sajnos nem jut eszembe pont a neve XD
De a falat kapartuk mikor énekelt.
Gondolom most jönnek a megjegyzések,de olyan fars volt,h valami eszméletlen,és bele vannak bolondulva mind2-be.Ez nem szépségverseny,akk talán nézzétek Tyra-t.
minerva9 2010 okt. 17. - 13:47:51
(2127/11328)
"ha adsz, akkor kapsz is"? Ez hülyeség! Jennifer adott is nagyon,a TERMÉSZETESSÉG a legnagyobb adás,és õ egy ilyen igazi kivételes személyiség,a forumozok ezt bizonyitják,mivel hiába kiesett a legnagyobb rajongó tábora akkor is neki van..Ezek inkább mü emberkék akik bent vannak,semmi erdetit nem tudnak adni,nincs bennük füszer!!! geszti fuck
9/10
sültkrumpli 2010 okt. 17. - 13:47:14 9/10
(2126/11328)
XD
9/10
sültkrumpli 2010 okt. 17. - 13:44:31 9/10
(2125/11328)
Jól van na! :) (Ez egy baráti mosoly.)
zotyo04 2010 okt. 17. - 13:30:38
(2124/11328)
Ne igyál többet!

Hahahaha Playback:D
1/10
csajsziko 2010 okt. 17. - 13:26:51 1/10
(2123/11328)
Van néhány jó baráom, aki a médiában dolgozik, és hallottam egyes mást tõlük, éppen ez vette el idõ elõtt a kedvemet ettõl a mû dologtól.
Sajnos meg kell,hogy értsük, ez a mai világ:ha adsz, akkor kapsz is. És sokan nem tuttak mit nyújtani, így bent maradni sem tudtak.
Ha felállítanék egy listát, minden érzelmet félretéve így értékelném a szereplõket:
1.Nikolas - tök jó
2.Norbi - õrülteké a világ, jópofa, aranyos,és neki is tök jó a hangja
3.Mariann - igazi rocker csaj,ez hiányzik sok magyar elõadóból
4.Fanni - életvidám, színes, boldog, fiatal, igazán szuper mégha nem is a hangja, az elõadásmódja az igen
Innen már nehéz szelektálni:
5. Veca
6. Tamás
7. Dorka
8. Csaba
9. Kati
10. Non-stop
11. Summer sisters

Sokat hozzájuk fûzni nem tudok, talán annyit, hogy Dorka terhesen szebben énekelt, a tegnapi elõadása nem tetszett.
- És ha igazán tehetségkutató lenne, akkor Kati és Summer nem lehetne bent, mert nekik már sok a tapasztalatuk, ez tény és való- de inkább befogom a szám, és megtartom magamnak, azt amit gondolok, s mit tudok...
Inkább maradt volna bent Katica, Zsolt,Elõd- megnéztem az övéket a videókat, és én a gyõztest közülök választottam volna ki.
ibacs 2010 okt. 17. - 13:22:35
(2122/11328)
Arról, hogy kamu az egész, ami már az eredeti x-factornál is kiderült. Az énekesek hangját feljavítják egy auto-tune nevezetû szoftverrel. Valamint a nagy megmérettetések playbackrõl mennek, amit bizony sokszor észre is lehet venni.Tegnap is volt rá példa, hogy a színpadi mozgásra koncentrálva kevésbé figyelt arra, hogy a mikit a szája elé tartsa.
De ez nem összeesküvés elmélet. Nem a Gesztiék trükkje. Ez a brand része amit egy az egyben átvettek. A sok lámer meg beveszi, hogy itt micsoda énekhangok vannak.
Van jó énekhang, de ilyen kis országban(nagyobbakban sem) egyszerûen nem lehet ilyen mûsort csinálni csalás nélkül, mert nincs annyi igazi valóban énekelni tudó tehetség,hogy évente több ilyen mûsor lefusson. Valószínû ebben a mûsorban is van egy-két tehetség, nyilván õk lesznek a gyõztesek. A többi csak feltuningolt töltelék, hogy a show mûködjön.
offtopic
zotyo04 2010 okt. 17. - 13:08:26
(2121/11328)
MIért kéne a dráma? Nõveli a nézettséget, ha valaki szívrohamot kap?:O
offtopic
zotyo04 2010 okt. 17. - 13:07:46
(2120/11328)
Te mirõl beszélsz?:O
ibacs 2010 okt. 17. - 13:04:00
(2119/11328)
Ja, Buci tud drámázni:
Hé haver, ha már karamboloztunk, adnál egy cigit.
ibacs 2010 okt. 17. - 13:02:34
(2118/11328)
Hú, látom itt senki sem vágja mi az az autotuningolt hang és a playback. Szánalom egy mûsor.
offtopic
csancsy 2010 okt. 17. - 12:57:37
(2117/11328)
Hát, valamiképpen egyetértek! Tényleg biztos tud segíteni az apjuk a Nyári lányoknak, de õrületesen jó hangjuk van és ezért vannak bent! Viszont mondjak valamit, megsúgom halkan, hogy pont Melinda miatt nem nézem a Megát (bár amúgyse), egyedül Gusztos Bence ér ott valamit. Nem akarom megbántani, tényleg nem az õ hibája, de egyszerûen nem bírom elviselni Melinda búskomorságát, még egy mosolyfélét se mutat fel, mikor zsûri pozitívan értékeli. Komolyan, ha meglátom, nekem is elmegy az életkedvem, és egyszerûen nincs türelmem az ilyen emberekhez (ez az én hibám, tudom), mert én nem vagyok depressziós alkat. Tudom sokmindenen ment keresztül, de könyörgöm vannak nála sokkal rosszabbul élõk, akik rosszabb helyzetet is átéltek és mégis pozítivan állnak az élethez, és sokkal jobban becsülöm õket. Komolyan, sajnálom, de egyszerûen nem bírom elviselni.
ildiko90 2010 okt. 17. - 12:38:32
(2116/11328)
Én 5(!) hibát véltem felfedezni a tegnapi élõ mûsorral kapcsolatban!
1. Baromi idegesítõ, hogy Balázs izeg-mozog Nóri mellett.
2. Állítólag ez egy komoly tehetségkutató nagy lehetõséggel, a zsûri mégis tökre elviccelte az egészet.
3. Stohl buci nagyon hiányzik ebbõl a mûsorból, Balázs nem olyan jó ebben a mûfajban. Buci tud drámát csinálni. Olyan volt a mûsor, mintha gyorsan le akarták volna zavarni a dolgot. Pl. amikor sorolják azokat, akik továbbjutottak, akkor hamar elmondták a neveket, nem volt az a dráma, hogy percekig várakoztatják õket, mire kimondják a nevet.
4. A zsûri csak azért mondott rosszat egy-egy versenyzõnek, hogy piszkálja a többi zsûritagot.
5. Kicsit fura volt, hogy Balázst téliesen öltöztették(sál, öltöny), Nórit meg nyáriasan.

Na, ennyi.
1/10
csajsziko 2010 okt. 17. - 12:37:42 1/10
(2115/11328)
Én a nyári lányokat nem tudom szeretni, viszont Melindát igen.
Nyári: egy olyan világban nõttek fel, aminek a médiához sok köze van, ''barátok'' a kamerákkal, hála az apjuknak már koncerteztek több helyen is, állítólag szépek.
Melinda: rossz házasság, 2 gyerek, egy olyan élet, ami megviselte õt, sok szenvedés és bánat, fizikai rendellenességek. A családja sem támogatta mindvégig:
1. a lánya azt akarta, hogy fejezze be, ne versenyezzen.
2. Amikor be kellett költöznie a megasztár házba az élettársa ott hagyta.
Ez a pár hónap allatt mindig akadt valaki, aki fájdalmat okozott neki, de õ folytatja, a maga módján, szerényen, néha könnyes szemekkel, busuló arcal, de továbblép, a hangja csodás, fõleg az angol énekeknél elképesztõ. És akármilyen ruhát is adnak rá önmaga marad, és harcol azért az álmáért, amit eddig félte örzött sok sok évtizede.

Vagyis Melinda egy nincstelen nõ, aki önerõbõl harcolja fel magát, míg a két kisasszonynak aranytálcán van meg mindenük.

Melindára akárhányszor szavaznék, de a Nyáriakra még részegen se.
Mert az én szememben többetér egy olyan tehetség, akinél nem a külsõn, hanem a belsõn van a lényeg, aki önmagát kell elõször legyõzze, nem pedig másokat, mint 2 olyan, aki villant kettõt, és 100ból 99férfi küld rá sms-t.

Ebbõl érthetõdõ, hogy én Melindát kedvelem, és elismerésem , le a kalappal elõtte.
offtopic
zotyo04 2010 okt. 17. - 12:26:49
(2114/11328)
Tomikának gyönyörû a hangja. Tudom ki Cyrano te gyík.
nicole20 2010 okt. 17. - 12:20:59
(2113/11328)
a Tomikádhoz képest Cyrano de Bergerac is sármosabb volt...(google-zd ki!)
könnycseppek 2010 okt. 17. - 12:19:32
(2112/11328)
Most néztem meg felvételrõl...
...és Wolf Kati dalát megkönnyeztem.
:-)

A mûsorhoz annyit, hogy nekem tetszik.:-)

Az itteni hozzászólásokhoz pedig annyit, hogy ízlésrõl nem lehet vitatkozni.

Mondjuk laikusként (=nem értek a zenéhez) nálam az tényként kezelendõ, hogy az X-ben jobb a felhozatal (=jobban, szebben énekelnek), mint a Megában.
Viszont azért ez nem énekverseny (!), az elõadásnak/megjelenésnek/kisugárzásnak ugyanolyan fontos szerepe van, mint az énekhangnak.

Ha csak a hang számítana, akkor Nyári lányok, Nikolas, Veca. És ennek ellenére nekem pl. egyikük sem kedvencem.
Ugyanakkor pl. Norbi nekem eddig nem jött be, de ez az elõadása tetszett.

Megkockáztatom... szerintem Nikolas, vagy az egyik Vastag fiú nyer. És ez nem azt jelenti, hogy nekem õk tetszenek a legjobban.:-)
zotyo04 2010 okt. 17. - 12:17:28
(2111/11328)
geryx 2010 okt. 17. - 12:15:54
(2110/11328)
Hát ne haragudjunk már,de ez a tegnapi mûsor színvonalon aluli volt,ha ezt Simon meghallotta volna,tuti öngyilkos lett volna.

Senki ne mondja h ért vmit a szombati X.
katkunder 2010 okt. 17. - 12:12:13
(2109/11328)
...na de hova lett Nórika haja???? :)