Téma: X-Faktor

nicole20 2010 okt. 17. - 12:07:19
(2107/11327)
sültkrumpli!

én nem azt mondtam,hogy nem jóképû...
a Csabának szépek a szemei,ennyi...de az öccsére mondta a Keresztes Ildikó, hogy pimaszul jóképû...mire föl??? a cserpák orrára???
arra a srácra mindent lehet mondani, de ezt nem...

az meg az én dolgom, hogy kinek és miért szurkolok...
ibacs 2010 okt. 17. - 12:04:51
(2106/11327)
Itt senki sem veszi észre ,mekkora átverés ez az egész?
Autotuningolt hangok, és a fél mezõny láthatóan playbackrõl nyomja, gondolom a másik fele is ,csak ügyesebbek.
De még szemfülesnek sem kell lenni, csak olvasottnak.Az X-Factor brand része a csalás a hangokkal, a sok mulya meg beveszi.
mayaaa 2010 okt. 17. - 12:02:57
(2105/11327)
Keresztes Ildikó már-már közönséges volt ahogy a fiúknak tette magát. Túl mûvies. mint ahogy a többiek is, nem igaz nem lehet megmondani annak az embernek ha hamis volt ha a saját mentoráltja is. mi van abba ha bevallják hamis volt, amit egyébként meg mindenki hallott. magukat égetik le h ez milyen fantasztikus volt holott egyáltalán nem....a Megába bezzeg a negatívumot is megmondják és így a helyes. Itt jó volt a dalválasztás, jó számok voltak.
1/10
Step02 2010 okt. 17. - 12:02:35 1/10
(2104/11327)
Hát nekem egyáltalán nem jön be az x-faktor ez a mentorgatás stb.. pff - mindegyik ugyanazt mondja a "mentoráltjáról" = jó voltál ne hallgass másokra - eszméletlen sz.r . Meg h a mentorok konferálják fel - akkor minek vannak Balázsék?? És azért Nóra is ügyelhetne jobban arra h azt mondja amit kell - Csillag születik - pff. Lehet meg kellet volna számolnom h hány hamis hangot hallottam tegnap, mert tuti 3szor annyit mint a megasztárba... Nekem a megasztár sokkal jobban tetszik
10/10
idõjós1010 2010 okt. 17. - 11:56:00 10/10
(2103/11327)
A Megasztár egy merõ cukormáz, rengeteg rizsával, és minimál produkciókkal.
A szenzációt keresik minden elõadóban, s nem a tehetséget. A 11 Éves patai Anna hatalmas szenzáció, de nagyon sérti az ember fülét, ha valakinek van némi hallása az egészhez. Szíj Melinda szintén egy hatalmas szenzáció, de esetenként úgyszintén hamis. Plusz A Megasztárra állandóan jellemzõek voltak ezek a rettentõ megkötések, a retro dalválasztásokkal. Volt olyan adás hogy mûfajmegkötés volt. ja és persze eszméletlen mód pártolják a kisebbséget, még akkor is ha nincs köztük egyetlen kimagasló tehetséggel rendelkezõ induló sem.
A zsûri Eszenyi Enikõje pedig sokszor olyan maskarákban tetszeleg, ami már önmagában is egy vicc, a fellépõk nélkül is.
9/10
sültkrumpli 2010 okt. 17. - 11:49:19 9/10
(2102/11327)
Mert nem nézted a válogatókat... Szirota Jennifernek tökéletes a hangja, és az elõadásmódján sokat tudtak volna javítani. Mi tudjuk, hogy ki az a Jenni...
9/10
sültkrumpli 2010 okt. 17. - 11:46:53 9/10
(2101/11327)
Azért Wolf Kati nagyon ott volt... Én egy pillanatra sem vettem le róla a szemem, pedig nagyon nem csíptem korábban. Ezt a produkciót nem lehet nem elismerni annak, akinek van füle.
9/10
sültkrumpli 2010 okt. 17. - 11:45:10 9/10
(2100/11327)
Ne a gyerek miatt szurkolj, hisz lehet, hogy valamelyik versenyzõnek még aranyosabb a gyereke...:) A Vastag testvérek pedig nem tehetnek róla, ha szerinted túl jóképûek. Ezt mérte rájuk a sors.
9/10
sültkrumpli 2010 okt. 17. - 11:43:40 9/10
(2099/11327)
Egyetértek. Annyi, hogy szerintem Király L Norbi nálam 9, Nikolas pedig 8-as.
1/10
El Fary 2010 okt. 17. - 11:43:23 1/10
(2098/11327)
A mentorok versenyében pedig nálam ez az állás az elsõ kör után:

Keresztes Ildikó, Geszti, Malek, Nagy Feró : 0, -1, 0, 1.

Nagy Feró nyerte ezt a fordulót, Geszti pedig alapból mínuszról indul. :-)
Roxer 2010 okt. 17. - 11:43:05
(2097/11327)
Who the fuck is Jenny?
Biztos valami rokon,mert nekem még csak nem is rémlik a nagy tehetségével!
9/10
sültkrumpli 2010 okt. 17. - 11:39:52 9/10
(2096/11327)
Ugyan-ugyan! Ha vetted volna a fáradtságot, és nem csak belenézel, akkor talán láttál és hallottál volna..., így meg csak dobálózol a szavakkal. Szeresd a Megasztárt! Jogodban áll. Én már a mûsorvezetést is jobban szeretem az X-Faktornál. Itt jó fejek. Tilla nevetve mondja, hogy Giorgio az utolsó (és már nem elõször), Claudia állandóan bakizik, és elég idétlen, de Tilla is. Az X-Faktorban nagyon jó a mûsorvezetés is.
9/10
sültkrumpli 2010 okt. 17. - 11:36:38 9/10
(2095/11327)
Értelek, de ez nem a szeretetrõl és a barátságról szól elsõsorban, hanem a tehetségrõl. Az X-Faktorban vannak olyanok, akikbõl akár világsztár is lehetne, ha nem ide születtek volna. Szoktam nézni a Megasztárt is, és azt ne hidd, hogy az ölelések és puszik mind õszinték. Emberek között élsz, így tudnod kell, hogy nem minden az, aminek látszik. Megszorongatom a vállát, kikísérem, és együtt sírok vele..., az olyan szimpi, és meghozhatja az eredményt, és a szavazatokat... Én már jól tudom, hogy milyenek az emberek, és hidd el: a Megasztárosok sem különbek emberileg, mint az X-Faktorosok. Az szerintem igenis egyértelmû, hogy kifejezetten nagy hangok vannak az X-Faktorban, míg a Megasztárban inkább csak jó hangú, szimpatikusnak látszó, szerethetõ versenyzõk. A Nyári lányok nem olyan szerethetõk, mint Melinda? Tény és való, de a hangi adottságok különbsége nem kétséges, és az sem, hogy kiknek a javára.
1/10
Steve1 2010 okt. 17. - 11:21:42 1/10
(2094/11327)
Jenny ebben a mezõnyben ugyanúgy toronymagasan nyert volna, mint pár éve Rúzsa Magdi a megában. A többiek is ott voltak, mert nem volt nekik sem olyan rossz hangjuk, de mindenki tudta már az elsõ hangnál, hogy kinek kell nyernie, mert ki a legjobb. Ott a legjobb nyert. Itt a legjobbat inkább kiszorták, mert a többiek végtelenül szürkének és tehetségtelennek tûntek volna mellette.
bestboy 2010 okt. 17. - 10:55:05
(2093/11327)
Szerintem a vendégmûvész volt a leggyengébb!!!Kár,hogy nem versenyzett ,mert akkor nem kellett volna izgulni azon,hogy ki esik ki!
9/10
ramicica 2010 okt. 17. - 10:44:27 9/10
(2092/11327)
Hát szerintem ennek az Szdzs-hez nem sok köze van ehhez.
De a mentalitásban igazad van. (És kössz is, hogy megfogalmaztad, mert egyszerûen nem értettem, hogy mi alapján döntött)
Tényleg igaz rá, hogy lényegtelen külsöségek miatt hozta meg ezeket a döntéseket.
Ennek megfelelõen az is fura- hogy õ volt a leghamisabb az érvelésben.
Malek öszinte volt, és a Ildikó is--- a Feróról meg mindenki tudta, hogy kicsit túlzásba esik a versengésben. De ezentúl mind õszinték voltak.
Ellentétben a Gesztivel, akinél ciki volt, hogy mindenki tudta, hogy nem mondd igazat (mindenképpen igazam van, mert az én versenyzõim, mert igazam van -érvelés nagyon gáz). Egyszerûen nem volt mivel se a Fannit, se a Dorkát megvédenie.
9/10
ramicica 2010 okt. 17. - 10:35:46 9/10
(2091/11327)
Nagyjából egyetértek veled- de a Mariannt a legvégére tettem volna- a többiben egyetértek.
nicole20 2010 okt. 17. - 10:13:31
(2090/11327)
sziasztok!

már az elején tudni lehetett, hogy ki megy haza, sõt szerintem a Fannika, lesz a soros jövõhéten, hiszen nagyon gyenge volt a tegnapi produkciója, szerencsétlen Katy Perry neki állt sírt ásni magának...minden részt nyomon követtem, megnéztem többször is, nem mondom,hogy a legjobbakat választották ki, de kategóriákkal jobb énekesek, mint a megában...
én a Dorkának szurkolok...nagyon cuki a kislánya
és szerintem a Nicolas is nagyon jó...
én nem szeretem sem a hangjukat sem a "pimasz jóképûket" a Vastag tesóknak...
1/10
El Fary 2010 okt. 17. - 10:02:07 1/10
(2089/11327)
Ami a mostani produkciókat illeti, az én véleményem a következõ:

Wolf Kati 10/10.
Nem értettem, mit "állatozott" Keresztes Ildikó. A díva viszont már illõ kifejezés ehhez a produkcióhoz. Magasra tette ezzel a mércét önmagának a késõbbiekre nézve.

Summer Sisters 9/10.
Nem értem, miért utálják õket olyan sokan. Vitathatatlanul a legképzettebbek (közé tartoznak) a mezõnyben. Náluk is az a helyzet, hogy "le kellett faragni belõlük" egy keveset, és mindjárt sokkal jobbak lettek. Én egyedül bennük látom azt, hogy nemzetközi karriert is befuthatnak, pl. ha Malek Miki felkarolja õket.

Vastag Csaba 9/10.
Ha már eljuttatták idáig, ezúttal legalább tényleg kitett magáért. A sok mesterkéltség, megjátszás elmaradt, mindjárt jó lett az elõadása. Még az öccsét is felülmúlta most, ami nagy szó.

Vastag Tamás 8/10.
Hozta a tõle megszokottat, valóban nagyon egyedi hangja van. Az õ vesztét a mentorok által erõltetett "férficsinálás" okozhatja, ha túlzásba viszik. Nem kellene, hiszen még csak most fog érettségizni.

Szabó Mariann 7/10.
Valószínûleg nem ez a Rock Lady szerep áll neki a legjobban, de korrektül hozta a figurát. A párbajban is jobbnak éreztem a duónál. Jogos a továbbjutása.

Non Stop 7/10.
Nem volt rossz szerintem.

Janicsák Veca 7/10.
Nekem olyan, mintha felszedett volna néhány kilot. A ruhaválasztása talán pont emiatt nem volt nyerõ. A dalt jól elénekelte, habár az eleje felé a halkabb részeknél néha úgy motyogott, hogy semmit nem hallottam belõle.

Takács Nikolas 6/10.
Szépen énekelt, csak éppen semmi összhang nem volt a mondandó és a kivitelezés között. Ez a Crazy inkább Király Norbinak lenne való, ha el tudná énekelni.

Király Norbi 5/10.
Gyenge közepes, de az is csak a táncoslányok miatt. Az a hatalmas amerikai zászló meg már ciki, ami ott lengett végig mögötte az óriáskivetítõn. Ha már gyarmat vagyunk, legalább ne legyünk rá büszkék.

Mimi és Gergõ 5/10.
Sajnos tényleg nem elég összeszokottak, épp ezért még megnéztem volna õket a jövõ héten is. Mimike egyéniben is simán verné Fannit és Dorkát. Minden tekintetben. :-)

Shodeinde Dorka 5/10.
Õ is bebizonyította, hogy Geszti rosszul döntött.

Domokos Fanni 4/10.
Nekem semmi bajom Fannival, sõt még tetszik is a kényeskedõ stílusa, de õ nem idevaló. A leggyengébb teljesítmény az övé volt, neki kellett volna kiesnie. Nevetséges volt, ahogy Geszti védeni próbálta rajta keresztül saját magát.
1/10
El Fary 2010 okt. 17. - 09:52:24 1/10
(2088/11327)
Még visszatérve a múlt heti skandallumhoz, mivel én azóta nem írtam ide. Nem kell feltétlenül bundát sejteni, szerintem Geszti egész egyszerûen ilyen szûklátókörû. Tipikus szdsz-es.
A pártja is mindig a deviáns kisebbségeket támogatta, ezt a felfogást nem tudta levetkõzni õ sem a döntésénél, a lényegi dolgok helyett semmitmondó külsõségek alapján döntött. Illetve döntöttek. Mert ne feledjük, Falusi Mariann volt ebben a segítségére, aki szintén szdsz-es mentalitású. Így aztán szépen egymás tévhiteit erõsítve hozták meg a felháborító határozatot, habár a felelõsség 100%-ban Gesztié.
Számomra a mostani adás is ékesen bebizonyította, hogy pontosan a másik három lánynak kellett volna továbbjutnia, tehát Dzsenifernek, Enikõnek és Katicának.
Geszti: süllyedj el szégyenedben!
RTL Klub: ti pedig ha olvassátok ezt, remélem tanultok belõle, és a következõ években Gesztit mellõzitek ebbõl a mûsorból.