Téma: X-Faktor

gabocs20 2010 okt. 24. - 11:30:15
(3028/11328)
A közös produkció playback? Csak mert Dorkának és Fanninak nehezen sikerült a tátikát produkálni :)
gabocs20 2010 okt. 24. - 11:26:37
(3027/11328)
Most megnéztem az a részt, amit nem láttam. Nem értem, Balázsnak miért kellett fujjongni, azért mert valaki kazettán küldte be a szerzeményét. Nem mindenkinek fussa Macintosh laptopra. Attól még lehet valaki a késõbbiekben sikeres dalszerzõ. Bár, remélem a felhozatal nem Leslie v. Kökény Attila szintjén fog majd mozogni...
Roxer 2010 okt. 24. - 10:47:11
(3026/11328)
Végre kiesett idétlen Fannika!A Nyári lányok se a kedvenceim de a párbajban nagyon jól elénekelték egyik kedvenc számomat,ezért respect nekik!
naSry10 2010 okt. 24. - 09:48:49
(3025/11328)
Nem tudom hogy ilyen hülyék hogy lehetnek hogy egy ilyen jó énekest mind Fanni kiejtenek hát én inkább a Nyári lányokat ejtettem volna ki. A Fannié akkor is jobb volt. Mennyen a francba a hülye Nagy Feró meg a hülye Keresztes Ildikó is...
creckit 2010 okt. 24. - 09:14:25
(3024/11328)
Ha szereted FANNIT kérlek mindenképp írd alá, hogy még sokat hallhassunk róla!

http://www.gopetition.com/petition/40097.html
10/10
Deszpina 2010 okt. 24. - 08:48:53 10/10 Előzmény TUDOD A CSIBE
(3023/11328)
Örülök, hogy a jóslatod bejött!
tompika74 2010 okt. 24. - 07:29:03
(3022/11328)
Egészében véve jó volt a tegnapi mûsor. Nagyon jó dalokat választottak (a Megával ellentétben).
- A Summers lányokról mondják, hogy mennyire profik. Én már többedszerre hallom õket hamisnak.:(
- A Norbi hangja egy helyen zavaróan rekedt volt. Rekedt hörgés. A zsûri nem szólt érte...
- A Dorka begyakorolhatta volna, mennyire halkan énekelheti az elejét, és akkor nem halt volna el a hangja.
- Szerintem a Mariann volt az egyik legjobb, a zsûri meg csak rosszat mondott róla.
- A Vastag Csabi tényleg elcsúszkált a ritmushoz képest. Igaz, hogy lassú számnál nagyon nehéz tartani az ütemet, de én ennél jobbnak hittem a fiút. Remélem, többször nem adnak neki lassú számot :)
- Bírom, amikor a zsûri azt kifogásolja, hogy nem fejlõdik a versenyzõ. Egy hét alatt. Õk meg évekig jártak énektanárhoz... A kis álszentek :)
- Mi volt az a csizma a Bali lábán? A Megasztárban a mûsorvezetõk is egyfolytában csizmában vannak. Ez az új divat? Vagy John Deere volt a mûsorok szponzora? Legalább egy kapát is adhatnának a kezükbe, hogy hitelesebb legyen. :)
Peti817172M 2010 okt. 24. - 03:39:42
(3021/11328)
Ezt nem értem. A zsûri több versenyzõnél is technikai hibát vélt hallani (nem szólt a mikrofon), holott mindenkinél végig tökéletesen szól. Az meg sima parasztlogikával kikövetkeztethetõ, hogy ha besz@rik a mikrofon, akkor a TV-ben is elnémul.
*ennyi* 2010 okt. 24. - 01:44:43
(3020/11328)
Sajnos õk még engem annyira nem kenyereztek le, de elismerem eddig teljesítményüket, tehetségüket :D
*ennyi* 2010 okt. 24. - 01:28:44
(3019/11328)
haljak meg ha én nem tudom Vastag Csabit azért megkövezni mert elrontott egy vagy netán 2 szót a dalban.
és mi van akkor? Mamám aki nem ismeri a dalt fel sem tûnt neki, sõt nekem sem, mert elõadta!!!! EZ AZ ELÕADÓMÛVÉSZET!!!!
Tényleg volt már jobb száma is a mûsorban. De ezt is tisztességgel megcsinálta...
És nézzük meg hányan mertek am bevállalni magyar számot... Csak Csabi és Dorka, ezért szerintem külön kalapemelés jár nekik,
Takács Nikolastól elkezdve Vastag Tomin át a Summer sisterig mindenkinek volt tévesztése de õk angolul énekelték így nem volt olyan szembetûnõ.
Szóval szerintem hajrá Dorka&Tomi&Csabi
csancsy 2010 okt. 24. - 01:01:32
(3018/11328)
Nos, összesítem véleményem a mai mûsorról:)
Fanni: Ma sem alakított túl jól éneklésben, ez már erõs mezõny, teljesen jogosan esett ki.
Nyári lányok: Sztem a párbajnál nagyon jók voltak, nekem tetszett, az volt a legjobb produkciójuk, és végre kicsit mosolyogtak, most sztem nem volt jéghidegek
Vastag Tomi: Ugyanúgy alakított, ahogy eddig, nagyon szép hangja van és szimpatikus is, csak nem látom nagyon a fejlõdést, többre is képes, mint amit ma nyújtott. Persze tovább vinném, biztos vagyok benne, hogy lesz ennél jobb. Talán meghallgatnék tõle egy rockosabb számot, hogy állna neki, nemcsak lírai.
Vastag Csabi: Nagyon szépen elénekelte a dalt, a korábbiakhoz képes fejlõdött, bár a múltkori produkciójához viszonyítva visszaesett. Továbbra is jól állnak neki ezek a lassúbb dalok, de sztem nem magyar dalt kéne énekelnie, jobban áll neki az angol, így sztem a dalválasztás volt sztem rossz. Persze Ákos-számot jól elénekelni nagy dicsõség és kihívás, mivel rengeteg rajongója van Ákosnak, és ha elbukja, kész vége, szerencsére nem így történt, bár csakis Ákos az egyetlen és eredeti:)
Veca, Nikolas, Kati, Mariann: Szép hangjuk van, és most is jó volt a produkciójuk, de múltkorihoz képest sem fejlõdést, sem visszahaladást nem tapasztaltam, nekem teljesen átlagosnak tûnnek (leginkább hangilag). Túlzásnak is éreztem Nikolas utáni közönségtapsot. Mondjuk úgy, hogy én nem voltam lenyûgözve. Mariann múltkori produkciója jobban tetszett, de az elõválogatásokhoz képest hatalmasat fejlõdött.
Dóri: Nos, múltkor elég rendesen visszafejlõdött, de most újra jó volt, szóval csak így tovább. Talán õ és a Nyári lányok akik, múltkori produkció után fejlõdtek a legtöbbet. Persze ha legeleji válogatástól nézem, mindenki sokat javult, de én múltkorihoz viszonyítok.
Norbi: Hát, oké, hogy sokan kedvelik, és tényleg aranyos, rendes srác, elõadása is jó, de tartom továbbra is magam ahhoz, hogy egyszerûen sztem nincs hangja. Múltkori produkciója volt a legjobb talán, nem állnak jól neki a lírai dalok, inkább maradjon a bulizós, pörgõs számnál.

Szóval összeségében, élõ mûsorok közül, produkciók tekintetében, múltkori jobban tetszett, de továbbra is nézem, biztos lesz még sokkal-sokkal jobb. Mindenesetre vendégsztár most jobb volt, mint múltkoriban. Zsédának szuper hangja van, tehetséges énekesnõ, zenei munkássága kitûnõ, magyar énekesnõk közül abszolút kedvenc nálam:)
8/10
peti2006 2010 okt. 24. - 00:41:50 8/10
(3017/11328)
A baj az, hogy Gesztinek 6 jóból kellett választania. A másik 3 mentornál nem volt kérdéses ki jut tovább, de Gesztinél nagyon jók voltak a lányok.
Nyilván a vélemény olyan mint a segg, mindenkinek van belõle egy, de Fannit én sem tudom hova tenni.
Hangja van az igaz, de milyen stílus ez????? A nyári jányoknál már minden túl-túl-túl mesterkélt, ezért nem mûködik igazán.
Dehát ugye mindenkit lehetne szidni.
Ezért a legjobb Norbi. Mert bolond is. Showt is csinál. Jól áll neki Rod Stewart. És hát persze szerethetõ figura is.
1/10
mikonyitszki 2010 okt. 24. - 00:36:40 1/10
(3016/11328)
A Csillag születikben legalább tudták a dalok szövegét...

Elnézést,én voltam a hülye hogy megnéztem.Többet nem fordul elõ.
8/10
peti2006 2010 okt. 24. - 00:31:21 8/10
(3015/11328)
Hát igen, a mai mûsor vérszegényebb volt, mint múlt héten. Talán mindenki mást akart mutatni magából, de ez nem igazán jött össze.
Fannit én sem sajnálom, bár bárki esett volna ma az is megérdemli.
Még mindig Norbi a legjobb szerintem, de ma Dorka és Mariann volt a legjobb. Szerintem....
Bízzunk benne jövõ héten jobb lesz. De mondjuk a tegnapi Megasztár is nagyon kevés volt.
Ez egy ilyen hét volt. Minden kevés. Nagyon....
10/10
kazsagx 2010 okt. 23. - 23:58:02 10/10
(3014/11328)
Nekem tetszett a mai mûsor ,bár némelyik dal nem :) egyébként én nem bánom hogy Fanni kiesett ,mivel alapból nem tudom hogy hogyan jutott el idáig !Még annak örültem volna legjobban ha a Nyári lányok esnének ki ,nagyon mû és érzelem mentes számomra a produkciójuk ,nem mondom hogy nem képzett a hangjuk ,de szerintem a Papa nyomja õket nagyon , ha nem lenne ismert a zsûri körében a Papa akkor lehet el sem jutnak eddig ! Olvastam itt sok véleményt és egyet is értek abban hogy Dzsenifernek itt lenne a helye ,meg Geszti elcseszte ,de azt már kevésbé ,hogy miért kell odaírni hogy Dzsenifer jobb Norbitól meg Nikolastól ,azért szerintem mindenki másban jó és más egyéniség ,azért mert nem került be valakinek a kedvence attól még mást nem kell cseszegetni ! Egyébként engem a zsûriben Geszti irritál legjobban ,már Ildikó sem idegesít annyira ,Geszti mindig a rosszakat mondja mindenkirõl a védenceit meg isteníti na kb. ennyi a véleményem! Jó éjt mindenkinek ! :)
8/10
offtopic
Stevie19 2010 okt. 23. - 23:55:51 8/10
(3013/11328)
Ja.
6/10
szabyy 2010 okt. 23. - 23:54:44 6/10
(3012/11328)
Semmi gond. A végére már kezdett vicces lenni az egész helyzet :)). Neked is jóéjt.
Csokitorta12345 2010 okt. 23. - 23:53:52
(3011/11328)
Bocs, még tettem rá két lapáttal, de most már tényleg befejeztem. Néha talán tényleg túl kemények a szavaim, és látom, hogy piszkosul nem veszi be a gyomruk. talán, ha a véleményem összecsengene az övékével..., de nem. :( na jó éjt! Most már tényleg lépek. Bocs! Tõled mindenképp! Sajnálom! Tényleg!
Csokitorta12345 2010 okt. 23. - 23:52:31
(3010/11328)
Te szimpatikusat? Hát, arra még várhatnék pár évet.
6/10
szabyy 2010 okt. 23. - 23:52:29 6/10
(3009/11328)
Köszi :)