Téma: X-Faktor

JLH Fans 2010 nov. 09. - 16:24:43
(4728/11328)
Ez így azért hatalmas nagy csúsztatás.

Egyrészt régebben sokkal-sokkal kisebb volt a konkurencia, és kevesebben énekeltek, ezért is lehetett a maga idejében egy Beatles pl egyeduralkodó.

(Bitangul jók voltak persze mellette, nyilván)

De a jók mellett régebben ugyanúgy 1jóra 10 ultragagyi jutott, akárcsak ma, csak ugye azokra (éppen azért mert fosok voltak) mára a kutya sem emlékszik.

Most is van Red Stewart, Bruce Springsteen, Shania Twain, Dream Theater, Bon Jovi, Metallica, Iron Maiden, HIM , Sonata Arctica, Green Day, vagy mondjuk Aerosmith meg lehetne sorolni napestig.

Úgyhogy több jobb (meg nyilván több szar, arányaiban meg ugyanannyi) banda van, mint régen:)
JLH Fans 2010 nov. 09. - 16:12:29
(4727/11328)
Egy tippverseny, kik lesznek a legjobb 4 ben?

Az én véleményem, kiknek kellene top 4 ben lennie:

Norbi+Wolf Kati+Nicolas +who cares.

És kik lesznek ott valójában (tipp):

Norbi+ Vastag Tomi + Veca és Vastag Csaba/Wolf Kati, de bármelyik is, õ max 4,lesz.
ildiko90 2010 nov. 09. - 15:31:42
(4726/11328)
30-40 éve olyan nagyszerû elõadók voltak, mint Jackson, Metallica, Mercury, Abba, Quenn, Bonie M, meg ilyenek, és még most is lehet róluk hallani, a világon mindenki ismeri a dalaikat. Manapság meg Sp, Lola, meg ezek a megcsinált popsztárok vannak és nincsenek jó dalok. Régen miért volt annyi sok zenész, most meg miért nincsenek ilyen nagy tehetségek? Nem hiszem, hogy ezeknek a mai pop elõadóknak a számaira emlékezni fog valaki...
A régi nagy zenekarokra még most is emlékezünk, de akik most vannak, azokat a kutya se fogja ismerni évek múlva.

Ezt nem értem.
Jozefa 2010 nov. 09. - 14:47:09 Előzmény Deszpina
(4725/11328)
Én már akkor kiakadtam, amikor a válogatásokon azt nyilatkozta, hogy õ be fogja bizonyítani, hogy lehet együtt csinálni az anyaságot meg az X-faktort... Bár még nincs gyereke, és nem tudja, mindez mivel jár... Hát gratulálok: ha x hónapos terhesen nem tudja, hogy a csecsemõ napi 24 óra elfoglaltság, vagy ez nem tetszik neki és inkább x-faktorozna, akkor minek vállalta? Õ is bánni fogja szerintem késõbb, hogy a legelsõ idõkben, ami annyira fontos a gyereknek, nem töltötte az összes idõt vele... De sajnos ez van, akárki akárhogy próbálja szépíteni: a nõnek vagy karrier, vagy gyerek...
zotyo04 2010 nov. 09. - 01:49:20
(4724/11328)
zotyo04 2010 nov. 09. - 01:48:56
(4723/11328)
Vele mi volt a gondjuk, különleges hangja van, cseppet sem hamis és hibátlanul énekli a dalt, a külseje is megfelelõ. csinoska.

pl. a tokmány mariann helyett bekerülhetett volna õ.
offtopic
zotyo04 2010 nov. 09. - 01:47:15
(4722/11328)
*divatos *elragadtatták...késõ van sok a hiba:S
zotyo04 2010 nov. 09. - 01:46:03
(4721/11328)
Martina Hingisrõl meg annyit...hogy csak szimpi volt neked a játéka és azt mondtad fogunk még róla hallani és mázlid volt így lett...Enikõnél már nem lesz ilyen szerencséd. Aki ennyire izléstelen...az nem lesz sztár...se a színekhez se a nyelvhez nincs érzéke. Vecát is rühellem, vele hiába példálozól...épp a minap nyilatkozta valameik már nemtomkivolt...aki nemesett ki...hogy ilyen örömöt még sosem érzett az életben...hát ez szégyenletes...hogy egy játékban való bennmaradás minden addigi érzését feülmúlta...szegénységi bizonyítvány. Mi lehet a szerelemmel vagy az orgazmussal?:O
zotyo04 2010 nov. 09. - 01:41:37 Előzmény JLH Fans
(4720/11328)
Hát öcsém csak nézem ezt a videót, hogy bírt ilyen szürke sz*rban és kekiszoknyában f*sbarna harisnyában kiállni oda? Még a haja sincs normálisan megcsinálva, nõ az ilyen haver? Még az utcára se mennék ki ilyenben, nem hogy szinpadra továbbmegyek otthonra sem vettem volna fel. A haját normálisan megcsináltam volna és egy dovatos fehér blúzban és kissé koptatott kék farmerban, talán még luykakkal is azt adnék rá. A kiejtése meg rémes...magyar dalt énekeljen az ilyen. Az viszont durva hogy így eléragadtatták magukat a zsûritagok...nem szabadott volna ennyire bíztatni dzsenit, katicát és enikõt...mert így túl nagyot zuhantak. Pont nekik mondtak olyanokat hogy õ bennük van a legnagyobb x meg mittomén aztán simán kiejtették õket pffff. Kiejtés indoka dzseninél: még túl fiatal....eheheh akkor minek válogatták be?:O
JLH Fans 2010 nov. 09. - 01:38:28
(4719/11328)
Nagyon röviden annyi, hogy semmi, de semmi nem helyettsitheti a világon a kitartást és az elszántságot.
Sem a tehetség - a tehetséges, mégis sikertelen emberekkel tele van a padlás.
De még a zsenialitás sem. Tele van a világ meg nem értett és sikertelen zsenikkel.
A kitartás és az elszántság az egyedüli, ami pótolhatatlan.
JLH Fans 2010 nov. 09. - 01:34:19
(4718/11328)
Na erre még válaszolok:)

Részemrõl attól még hogy kedvencrõl, vagy az ellenkezõjérõl van szó bármilyen mûfajban is, legyen az éneklés vagy különféle sportok, azért viszonylag objektívan tudom megítélni a dolgokat.

Tény, az elõtte és utána levágott hisztije nem volt szimpatikus. (Mondjuk Veca ebben is verte, a "jaj vége az életemnek ha kiesek, meghalok akkor stb" c dolog hadd ne mondjam milyen volt, mégis õ került be)
Az elõtte/utána hallgatott interjúk mindegyikébõl viszont teljesen más jött le számomra.

Bármit is csinál valami komoly szinten, idõrõl-idõre elkerülhetetlenek a szép sikerek mellett a hatalmas pofáraesések is, teljesen mind1, hogy épp mennyire tehet az adott kudarcról valaki, vagy csak a körülmények fogtak össze ellene.

Amikor életemben elõször láttam játszani egyik legelsõ WTA tornáján a kb világranglista 400. 15-16éves Martina Hingist, akkor tesómnak megmondtam, te ebben a lányban van valami, fogunk még róla sokat beszélni.
Számomra most Enikõben is volt,ill van tehetség az más kérdés, hogy piszkosul nagy alázat és nagyon kemény munka kellene tõle, hogy ki is jöjjön belõle, hogy ezek meglesznek-e az a jövõ zenéje.
offtopic
zotyo04 2010 nov. 09. - 01:33:28
(4717/11328)
Nemtok angolul...ezt Murinak?na jó éjt maki:)
JLH Fans 2010 nov. 09. - 01:24:42
(4716/11328)
Na részleteket akkor majd még megbeszéljük, de most aludni kellene:)

Mindenesetre akkor valahogy ideje lesz belevernem kedvencem fejébe a következõt:

""Nothing in the world can take the place of Persistence. Talent will not; nothing is more common than unsuccessful men with talent. Genius will not; unrewarded genius is almost a proverb. Education will not; the world is full of educated derelicts. Persistence and determination alone are omnipotent. The slogan 'Press On' has solved and always will solve the problems of the human race"

Ennek meg nemfogadása részérõl egyenlõ lenne számomra a fogadás bukásával:)
zotyo04 2010 nov. 09. - 01:22:22
(4715/11328)
Hallod van olyan aki már most nem tudja ki az Muri Enikõ, kissé megfakult a neve is. Figy amikor azt nyilatkozta õ feladja. Akkor azt is mondta hogy már sok tehetségkutatóban, kimittudon részt vett (lásd jutub) és mégsem vitte semmire, ebben a mûsorban sem vitte semmire, egyszerûen nyelje le hogy nem átütõ. Szeret énekelni? Én is bakker, attól még nem lesz valaki született tehetség, hoyg szeret...pfffffffff Korábban én is sajnáltam hogy nem jutott be de annyira antipatikus volt az after-x-ben jaj ahogy viszakozott. Mintha azért mondta volna hogy abbahagyja amikor kiesett hátha akkor visszaveszik vagy mittomén...aztán rájött, hogy azzal nem ér célt és inkább mondta, hogy jaj mégsem hagyja abba...szánalom...
zotyo04 2010 nov. 09. - 01:17:39
(4714/11328)
Benne vagyok. Állom a fogadást.
JLH Fans 2010 nov. 09. - 01:15:49 Előzmény Bridge'
(4713/11328)
Na végre, még egy rokonlélek?:P
1/10
El Fary 2010 nov. 09. - 00:23:28 1/10
(4712/11328)
Most szombaton toplistás slágerek vagy mi lesz a téma, gyakorlatilag mindenki azt énekel, amit akar.
Lehet jót tenne az is, ha mindenki úgy énekelne, ahogy akar. Kéne egy mentormentes hetet tartani, amikor nem szólnak bele a játékosok felkészülésébe, mert már annyi mindent mondanak nekik, meg annak az ellenkezõjét is, hogy teljesen összezavarják õket. Fõleg az "idegen" mentorok, akiknek kvázi érdeke is mindez.

Én pont ezért a kisVastagot becsülöm, hogy a saját feje után megy, és nem nagyon hagyja befolyásolni magát. Szerintem illik is hozzá a pop és a rock határmezsgyéjének a területe. Mindenesetre most már lassan kell valami igazán átütõt is fakítania, ha végig akar menetelni.

Azonkívül kellene már tartani egy, sõt több olyan fordulót is, amikor csak magyar dalokat énekelhetnek.
JLH Fans 2010 nov. 08. - 23:21:49
(4711/11328)
Kötnék veled nagy összegben egy fogadást arról, hogy Enikõ nevére 5év múlva nagyságrendekkel többen fogunk emlékezni, és tudni ki õ, mint a mostani gyõztesére.
1/10
El Fary 2010 nov. 08. - 23:19:47 1/10
(4710/11328)
Na igen, beindult megint a Geszti-féle marketing, hogy most megsajnálják az emberek, szegénynek mennyi nehézsége van stb. hátha ez is szavazatot hoz majd.
Én személy szerint sajnálom is, hiba volt õt szülés után kitenni ennek, nyugalomra lenne inkább szüksége a gyereke mellett, nem erre a felhajtásra. Jobb lett volna mindenkinek, ha már most szombaton kiszavazzák a mentorok. Fölösleges tovább erölködnie.
10/10
idõjós1010 2010 nov. 08. - 20:11:31 10/10
(4709/11328)
nikolas szájából minden dal tök egyforma. Hol van akkor a tehetség ?