Téma: X-Faktor

10/10
Deszpina 2010 nov. 07. - 17:00:44 10/10
(4668/11328)
Nekem kimondottan tetszett, hogy a boríték döntött. Ezzel a nézõk rangsorának szereztek érvényt. Dorkának a legnagyobb baja, hogy ilyen fiatal kismamaként még a vérprofik is csak a babájukkal vannak, mással nem foglalkoznak. Ettõl van, hogy terhesen sokkal jobban énekelt. Most csak félszívvel van jelen. Olyan hangokat képtelen kiénekelni, amikkel régebben nem voltak problémái.
JLH Fans 2010 nov. 07. - 15:50:43
(4667/11328)
Jók? Jááááááj.....Ugyan ének-zene tagozatra jártam, meg középsuliban is rendszeresen toltuk a Helikonokat minden évben, csakhogy 12 éve nem énekeltem, és nem is állítom, hogy még mindig tudok.
De azt igen, hogy egy kis gyakorlás után a Yesterdayt vagy az All my lovingot a Beatlestõl EGÉSZEN biztosan, a Don't cry for me Argentinát meg lehetséges, hogy szebben elõadom, mint a Vastag Tomi, vagy a mostani szétesett Dorka, vagy a Non Stop 5 énekesébõl 4.
velorexescsavo 2010 nov. 07. - 15:46:51
(4666/11328)
"De halálbiztos hogy a 3 ból 2 helyett azt a nyálas undoritó Vastag gyereket (vagy tesóját) meg a Janicsákot fogják betolni oda."

Ebbõl gondoltam, mármint, hogy betolják.

Nem tudom õket összehasonlítani, mert akkor még nem néztem a vetélkedõt. Én azt látom, hogy Veca nagyon jól énekel. Ez a Whitney Houston dal egy elég nehéz szám, ezt elénekelni azért kell tudás. (az apja egy kókler, biztosan nem tõle örökölte a tehetségét)
Az ilyen közönségszavazásnál tényleg elõfordul, hogy a tehetségesebb korábban kiesik, mert nincs annyi ismerõse, aki SMS-t küldene érte.
Én Norbit kivéve mindegyiket nagyon jónak ítélem meg. Bár tegnap Dorkánál becsúszott egy két hamis hang, talán két hete egy nagyon szép és nagyon nehéz dalt gyönyörûen elénekelt.
Naphinel 2010 nov. 07. - 15:41:30
(4665/11328)
az életemet. :)
JLH Fans 2010 nov. 07. - 15:38:21
(4664/11328)
Nálam amúgy még mindig messze Malek Miki a leghozzáértõbb és korektebb mentor, azzal együtt, hogy tegnap bizony a párbajnál óriásit hibázott és rendkívül inkorrekten viselkedett.
JLH Fans 2010 nov. 07. - 15:36:19
(4663/11328)
Hát ööö..továbbra is tartom, hogy mióta élõ show van, azóta Dorka csak szarul és nagyon szarul énekelt. csakúgy mint Vastag Csabi, nagyon kilógnak a mezõnybõl, rossz értelemben.
Egyetlen különbség van, hogy Dorka legalább csinos, mig a Tomi fejét úgy átszabnám egy Ak47 essel:)
JLH Fans 2010 nov. 07. - 15:32:25
(4662/11328)
Ki mondta, hogy Veca nem tud énekelni? Még én is leírtam aszem ebben a topikban is (másik 3 ben biztosan, úristen, 3 helyen tolom az X Faktor fórumot ez már fanatizmus, pedig a mûsor annyira nem jó, sõt:D) hogy Veca nagyon helyes lány, és a LASSÚ CSÖPÖGÕS számokat tök jól is énekli. Nekem az a bajom vele, hogy mást nem igazán tud jó, amúgy emberileg egyáltalán nem unszimpatikus, engem még a faterja se érdekel, meg hogy gyakran sír.

Ha valami bajom van vele, az összesen annyi, hogy mindazokat, amiket rá leírtam, igaz Muri Enikõre, csak õ minden kategban még egy picivel jobb Vecánál, és a Geszti tudjuk jól, miért Vecát tette be helyette... (Errõl mondjuk nem Veca tehet)
Apropó, elnézést, ha vki unja, hogy a kedvencemmel jövök folyton, majd leszokom róla, de azért annyit még utoljára megkérdeznék, hogy amit akkor õ 2,5 hónapja lassan elõadott, azt ki és hányszor is múlta felül?

Hát ennyi....:D
1/10
El Fary 2010 nov. 07. - 14:44:21 1/10
(4661/11328)
A játékosok mind jók voltak tegnap (a párbajt kivéve), õket külön nem értékelem.

A mentorok tekintetében most Keresztes Ildikó csapatának adok egy pontot, mert mindhárman bennmaradtak.

Gesztinek egy újabb pont levonás, mert undorítóan viselkedett a borítéknyitásnál.
Illene bocsánatot kérnie Marianntól és a nézõktõl is emiatt.
Felhívnám továbbá a mentorok figyelmét, hogy ez legyen intõ példa, több tiszteletet a játékosoknak, még akkor is, ha épp nem az õ "tanítványuk" valaki.

Az állás:
Ildikó, Péter, Miki, Feró : 2, -3, 0, 3
Barbie24 2010 nov. 07. - 14:26:58
(4660/11328)
Jó döntés volt a tegnapi. Én is Mariannra tippeltem valamint Dorkára. Jövõhéten szerintem megy a kis csaj. Le a kalappal Malek Miklós elõtt, nagyon értelmes ember õ legalább ért is valamit ehhez az egészhez. És még Keresztes oktatja ki. nevetséges az a nõ, rá kéne már szólni úgy isten igazán mert nagyon égõ amit mûvel minden héten. Undorító. Egyébként a mentorok jobban odafigyelhetnének kinek milyen számot adnak mert tegnap nem egy olyan volt ami egyáltalán nem illett a versenyzõhöz. :S na mind1.
1/10
El Fary 2010 nov. 07. - 13:12:57 1/10
(4659/11328)
Persze hogy megvannak a szavazatok darabszámra pontosan, csak azt nem közlik a nézõkkel, csak a mûsorkészítõk tudják, ez a játékszabály. De következtetni lehet, hiszen most is egyfolytában a férfiközönséget unszolták szavazásra, vélhetõen azért, mert a lányok kevés szavazatot kapnak. Próbálnak õk manipulálni, csak nem mindig sikerül, hisz most is két lány került a párbajba.
1/10
El Fary 2010 nov. 07. - 13:05:31 1/10
(4658/11328)
Nem volt az playback, csak szimplán rossz a video, el van csúszva a hang.
pneklara 2010 nov. 07. - 12:54:55
(4657/11328)
Tanultam szociológiából, hogyan manipuláltak kísérletet emberekkel: egy népszerû, kedvelt ember direkt leöntötte magát kávéval, majd ugyanezt megtette egy unszimpatikus, de nagyon felkészült elõadó. Aztán kikérdezték valahogy a kísérleti alanyokat. A népszerünél átsiklottak a dolgon, megbocsátóak voltak, a kis malõrbõl is erényt kovácsoltak neki, olyan cuki, hogy õ is hibázik, stb.a népszerûtlennel történt esetlenséget keményebben kritizálták. Nagy úr a népszerûség, az alany hibáit is hajlandóak vagyunk bagatellizálni!:)
8/10
offtopic
musicclown 2010 nov. 07. - 12:46:47 8/10
(4656/11328)
Jól döntöttek a nézõk.
Geszti meg Miki nagyon egy hullámhosszon vannak...
Egyiknek "értelmesebb" hozzászólása van mint a másiknak.
Ha nem találnak hibát egy produkcióban(jelzem sose a mentoráltjaik produkciójában),akkor kitalálnak...
Szerintem Dorkának nagyon szép hangja van,de tényleg néhol hamis,és mondta hogy ezt õ is érzi,tehát nem mentegeti magát.
A tegnapi Mariah Carey dal pedig nagyon jó választás volt,és testhez álló feladat volt Dorkának.
Nagyon jól énekelt.De szerintem még mindig nem szokott hozzá a színpadhoz.És sajnáltam hogy úgy összeomlott amikor neki kellett párbajoznia.De még így is jobb volt mint Mariann.
Mariann egyébként szimpatikus számomra,ugyanúgy mint Norbi,de nem énekelnek olyan jól mint társaik.
Az Ördög Nórinak küldött szerelmes üzeneteik meg nagyon tetszettek,elvetemültek.:)
Csak ajánlani tudom az After X-et!!:)
velorexescsavo 2010 nov. 07. - 12:30:34
(4655/11328)
Hát ilyen a népszavazás. Mit gondoltok miért volt Demszky 15 éven át fõpolgármester Budapesten? Mert olyan jó szakember? Egy frászt! Ha nem próbál mosolyogni, amikor dühös, egészen jóképû fess fiú és az embereknek ez többet számít, mint a hozzáértés.
csancsy 2010 nov. 07. - 12:28:48
(4654/11328)
Sztem meg nem... Csak az elsõ ÉLÕ show-ban volt rossz, de a többinél nagyon szépen énekelt:) Jobban, mint Mariann... De ez csak az én véleményem, és sztem teljesen jogosan döntöttek...
Amúgy meg nem értem, a többiek miért háborognak a Mikin, mikor a nézõk döntöttek, nem õ!!! Akkor tessék legközelebb szavazni a kedvenceitekre, ennyi...
Komolyan, annyira idegesítõ, hogy nektek semmi sem jó:):):):):)

Remélem legközelebb meg Veca, Kati (nekik jó hangjuk van, de nem bírom a személyiségüket) Norbi vagy Nikolasz (nagyon jófejek, bírom õket, de abszzolút nincs jó/ vagy csak átlagos hangjuk van) esik ki. Ideje lenne már nekik...
hurvanyek 2010 nov. 07. - 12:25:07
(4653/11328)
Márpedig a szavazatok db számának is meg kell lennie konkrétan,kben nem lenne sorrend.Azaz egyesével számolják a szavazatokat ,ahogy írod.Ehhez nem is kéne eldobni az agyat csak gondolkodni kéne tudni.:)
BésCs 2010 nov. 07. - 12:19:16
(4652/11328)
Mihez kevés az idõ? Szerinted egyenként számolják a szavazatokat aztán gyöngybetûkkel felírják egy lapra? Az agyam eldobom.
Jönnek a szavazatok, lezárják, gép megmutatja az eredményt, rányomnak a nyomtatásra. Volt vagy 10 másodperc...
pneklara 2010 nov. 07. - 12:15:31
(4651/11328)
Egy ilyen kereskedelmi célú mûsorban egyáltalán nem a valódi értékrend az uralkodó szempont. Itt a fanatikus tinik a meghatározók a szavazataikkal.Így gyalogolhat végig veszély nélkül egy trendi fiatal srác, és mindig rezeg a léc egy felkészült, de nem népszerû elõadó esetén.
Hogy mennyi a hazugság, átverés egy ilyen mûsorban - azt sejthetjük, mert utólag rendre kiderül, hogy nincsenek skrupulusaik a készítõknek, szervezõknek.Érdekes, most az elsõ, hogy egyik elõadó sem nyerte el maradéktalanul a tetszésemet. Még talán a válogatók idején jobban felkaptam a fejem rájuk, talán mert akkor önmagukat adták a versenyzõk, most már "csinálják" õket. Lehet, hogy nem is olyan jó konstrukció ez a mentorálás, nem lehet pártatlan a zsûri, mert ha nem lojális a versenyzõjével, akkor hogyan léphetnek tovább?
Azért valahogy én Dorkát, és Mariannt tartottam szívemhez közelállónak.
9/10
pofici 2010 nov. 07. - 11:56:58 9/10
(4650/11328)
Érdekes ez a Malek,szerintem sem mint mentor,sem mint zsûri nem jó.Szegény Dorka igazi vesztesként távozott a színpadról,lehet sok ez neki a babával,elfáradt.Mariann emelt fõvel kulturáltan távozott,végül is csak egy nyer,ezt mindenki tudja,mégis eddig mindenki csak sírt,stb.Ki a legjobb???Ez nagyon összetett kérdés,nekem a Wolf,Nicolas,Norbi és a Vastag Csaba nem tudnék választani közülük.Négyüknek drukkolok,aztán majd meglátjuk ki lesz a befutó,kitudja bármi megtörténhet manapság meg végképp.
hurvanyek 2010 nov. 07. - 11:50:25
(4649/11328)
Rendben ,egyébként elfogadtam ,hogy esetleg elég az idõ ,de a többi észrevételemre nem mondtatok semmit.Szavazatszám konkrétan?,igazságosság?,néphülyítés?