Helyszín

Briquette


Mi, a Briquette csapata, elkötelezett rajongói vagyunk a fa/faszénen készült ételeknek. A sajátos ételkészítési szemléletmód, a fával történő ízesésítés valóságos művészet, melynek egytől egyig rendíthetetlen hívei vagyunk.


 


Elsősorban a bbq-grill-kemencében készült ételek utánozhatatlan ízvilágát szeretnénk megismertetni a szenvedélyes húsimádók körében. Prémium konyhaművészeti eszközök, kiváló alapanyagok és tapasztalt chefek gondoskodnak a felejthetetlen ízélményekről! Töretlen lelkesedéssel és végtelen odaadással készítjük elő vacsoraestjeinket, hogy minden vendégünk részese lehessen annak a csodának, amiben hiszünk.


 


Minden vacsora személyre szabott ételeket és italokat tartalmaz, ezért fix nyitvatartás nincs, csak előre egyeztetett időpontokban lehetséges a részvétel.


Egyedi vacsoraestek szervezésének tiszteletdíja 9900 Ft/fő-től, ami tartalmaz 5 fogást 3 szabadon választott főétellel a menüről (minimum 8 fő részvételével).Fontos: bejelentkezés szükséges legalább 48 órával a tervezett vacsora előtt.


 


Alkalomszerűen vacsoraesteket és gasztrokurzusokat szervezünk, hogy az érdeklődők 1-2 fővel is csatlakozhassanak és bepillantást nyerhessenek a Grill-BBQ-Kemencés ételek elkészítésének világába.


 


Foglalás:


+36 20 257 7034


info@briquette.hu


A foglalásokat legalább 48 órával a tervezett vacsora előtt le kell adni.