Helyszín

Millipop Játszóház

  • Cím:

    1024 Budapest, Kis Rókus utca 16-20. Millenáris, Fogadó
  • Telefon:

    +36 20-504-5511
  • E-mail:

  • Web:

  • Nyitvatartás:

    Hétfő: 10:00 - 20:00
    Kedd: 10:00 - 20:00
    Szerda: 10:00 - 20:00
    Csütörtök: 10:00 - 20:00
    Péntek: 10:00 - 20:00
    Szombat: 10:00 - 20:00
    Vasárnap: 10:00 - 20:00

A Millenáris park Fogadó épületében kialakított játszóház büszkélkedik többek között az ország legnagyobb összefüggő alapterületű mászókakomplexumával, benne egy több, mint 7 méter magas bandacsúszdával, 45 fokos trambulinokkal, spirál és kamikaze csúszdával, óriás labdatengerrel, külön totyogóval és hempergővel, továbbá ballasztikus arénával. Az országban egyedülálló zsetonos működtetésű ügyességi és készségfejlesztő játszógépek minden korosztály számára önfeledt élményt nyújtanak. A galéria szinten találhatóak a születésnapi különtermek, valamint a játszóház szerves részét képező, - figurális gasztronómiai irányt képviselő - bisztró és látványkávéház. A padlástérben kapott helyett a lazer tag aréna, továbbá a légvárpark. A Millipop külön érdekessége, hogy (egyedi kollekcióval) az épületben nyitotta meg első budai egységét a nagysikerű Sugar Shop és Design Cukrászat, továbbá a Gipszkorszak Alkotó Játszóház is).

A szórakozóhely minden biztonsági előírásnak megfelel, a tervezése és üzemeltetés során elsődleges szempont volt a baleset megelőzési funkciók kialakítása és betartása. A Játszóházban szigorú be és kiléptetési rendszer működik, a helyiséget 14 év alatti gyermek egyedül csak szülői engedéllyel látogathatja, ill. hagyhatja el. A Millipop-ban elsősegély ellátásban járatos animátorok tevékenykednek.

A játszóház nem titkolt célja, hogy - igazodva a modernkori társadalmi helyzetképhez - erősítse a látogatókban a család fontosságát, lehetőséget biztosítson a közös és tartalmas időtöltésre. A Millipop Játszóház külön kihívásnak tekinti, hogy kulturált körülmények között szórakoztassa a gyerekeket, a tematikus rendezvények keretén belül pedig irányt mutasson, és fogyasztható módon terelgesse a legifjabb látogatókat. Igazodva a Millenáris Park jelenlegi adottságaihoz, a játszóház ideális és minden igényt kielégítő rendezvényhelyszín, legyen szó akár 6 fős privát születésnapi zsúrról, vagy akár több százfős céges mikuláspartiig.

Árak a honlapon.