Helyszín

Park Autósmozi


Éld át az autósmozi élményét!
Ugyan a 60-as, 70-es években élték fénykorukat, azonban szeretnénk egy hangulatos autósmozit hozni újra az országba.


Tatabánya az első helyszín, ahol 15 év után ismét lehetőséget biztosítunk mindenki számára, hogy az autója kényelmével kombinálja a mozizás élményét. A videotékák és multiplexek megjelenésével egyre inkább háttérbe szorult a drive-in retro élménye talán ismét csillogni fog.


Gyere el és próbáld ki vagy éld át újra az autósmozizás különleges hangulatát.


 


– Melyik szektort válaszd? A különbség csak távolságban van a vetítéstől, ugyanis mindegyik hely szemben helyezkedik el, így nem áll fenn annak a veszélye, hogy rosszabb minőségben látod a filmet. Értelemszerűen az első szektor közelebb, míg a hátsó távolabb helyezkedik el.


– Kapunyitás: 1 órával a vetítés megkezdése előtt. Kérünk benneteket, hogy ne érkezzetek sokkal korábban, mert nincs lehetőség a kapu előtt várni, a közelben lévő parkolók pedig nem hozzánk tartoznak.


– Kérjük, hogy amennyiben előre kifizettétek, akkor a jegyet, helyszíni átvétel esetén pedig a visszaigazolást készítsétek elő.


– A helyfoglalás szektoron belül érkezési sorrendben történik, melyben a parkolószemélyzet lesz a segítségetekre a gyorsabb és problémamentes helyfoglalás érdekében. Kérünk benneteket, hogy minden esetben az általa kijelölt helyre álljatok. Amennyiben nem láttok tökéletesen, jelezzétek nekik és keresnek egy megfelelő helyet.


– A személyzet minden esetben a kollektív érdeket tartja szem előtt, ezért kérjük, hogy legyetek együttműködőek, ellenkező esetben a mozi területének elhagyására kötelezünk a jegy árának vissza nem fizetésével.


– A parkolást követően van lehtőségetek a büfékben vásárolni, illetve ha előre megrendelted a menüt, akkor soron kívül átvenni. A hot-dogot értelemszerűen frissen készítjük.


– Csak készpénzes fizetésre van lehetőség a helyszínen, de előre is meg tudtok venni a büféből mindent.


– Sajnálatos módon egyelőre nincs lehetőség mosdó használatára, de ezt amint lehet, orvosoljuk.


– A hangot bérelt frekvencián keresztül hallhatjátok az autórádiótokon keresztül. Ha leparkoltatok, akkor kérünk titeket, hogy időben állítsátok be az FM 107,4 MHz-et.


– A film befejezését követően szintén a parkolószemélyzet segít mindenkinek, hogy zökkenőmentes legyen a terület elhagyás.