Hazug csajok társasága

Bakancslistához adom
Pretty Little Liars
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai drámasorozat, 44 perc, 2010

Értékelés:

209 szavazatból
Szerinted?

Öt gimnazista lány véd- és dacszövetséget köt, melyet semmi sem szakíthat szét. Egy tragédia azonban mindannyiuk életét beárnyékolja. Emily, Hanna, Spencer és Aria számára új, és korántsem felhőtlen időszak kezdődik, amikor váratlanul megtalálják barátnőjük, Alison holttestét. A rejtélyes haláleset egyre több hazugságot hoz a felszínre, mely lassan beborít mindent.

Évadok:

Stáblista:

Szereplők

Emily Fields
Spencer Hastings
Hanna Marin
Aria Montgomery
Alison DiLaurentis
Ashley Marin
Ezra Fitz
Caleb Rivers
Toby Cavanaugh
Maya St. Germain
Ella Montgomery
Byron Montgomery
Jenna Marshall
Mona Vanderwall
Melissa Hastings
Sean Ackard
Pam Fields
Lucas Gottesman
Darren Wilden
Mike Montgomery
Ian Thomas
Peter Hastings
Veronica Hastings
Fields ezredes
Meredith Sorenson
Cooper ügynök
Barry Maple
Mr. Sheldrake
Amber Victorino
Mrs. Welch

Hozzászólások

Szerinted?
Alice1977 2021 ápr. 19. - 23:18:28 Előzmény DeathAdder
Azt hiszem el se kezdem nézni :DDD
Nem láttam, de ilyen beírás után....:D
10/10
Eszter141 2021 ápr. 01. - 20:37:26 10/10
Imádtam és most is IMÁDOM!
Most nézem újra harmadszor. Egyszerűen fantasztikus ahogy ezt az egész pll világot felépítették. Nagyon izgalmas, megdöbbentő, tanulságos. A rejtélyek és titkok mellett, románcok és poénok is elsülnek. Nagyon tetszik. Ajánlom mindenkinek aki szereti a hosszú sorozatokat és a rejtélyeket, titkokat, izgalmat.
DeathAdder 2020 jan. 04. - 21:27:15
Egy évad tökéletesen elég lett volna ebből, és abban lezárni az egészet, felesleges volt ez a sok értelmetlen huza-vona.

Az alapsztori jó lenne, de ez valami rém bagatell. Hogy lehet ennek ilyen magas osztályzata?

Felnőttként komolyan vehetetlenek azok az infantilis mesterkélt párbeszédek, cselekmények. Tiniknek lehet szórakoztató, de nekik is borzalmasan torz viselkedési mintát ad ez a sorozat, és nagyon káros aki azonosul vele. Az az életvezetési tanács, ami ott töményen szembejön minden percben azt nem lehet átültetni egészségesen a való életbe. Nagyon kártékony életvezetési tanács, hogy 16 éves tinilányokon vastag smink van, és olyan öltözékbe járnak középsuliba, mintha prostituáltak lennének.
Úgy kelnek ki reggel az ágyból is, mintha a kifutóról jöttek volna le, minden egyes másodpercben agyon vannak mázolva, a bőrüket egyszer sem látni a 160 rész alatt. Az ágyból kikelve, de még a börtönben is, vagy a kómából félholtan felkelve.. nincs olyan élethelyzet ahol ne lennének kifenyve.. ha bárkire ráguglizol meg sem ismered mert nincs rajta egy tonna smink.
Állandó a se füle se farka családi problémák, meg a lúzer tanár kálváriája egy buta 16 éves kislánnyal akinek a saját önös érdekén kívül semmi más nem számít, semmi más nem foglalkoztatja, meg a bugyuta szánalmas semmirekellő kis féltékenysége.. ecuadori szappanoperákat idézi. De az van beállítva "betegnek" hogy két mostohatestvér összejön egymással, de az nem hogy egy dupla idős gyáva, alamuszi, lúzer ripacs tanár törvénytelenkedik egy kiskorúval. A nyálas csöpögős romantikájukat is legfeljebb valami B kategóriás latin szappanoperában lehet viszontlátni.


És nem csak ezek a buta gyerekek ennyire infantilisek, hanem a felnőtt szülők is képtelenek a legalapvetőbb kommunikációra, problémamegoldásra, társadalmi viselkedésre, családi problémák kezelésére, ők is ugyanúgy keverik a fekáliát mint a gyerekek, és persze rendkívül görcsös, modoros módon teszik mindezt, teljesen életképtelen.

Minden szereplő állandóan topra húzva, és zöldséget eszik a rendkívül steril környezetben, a kész érintetlen egészségtelen ételeket meg dobálják ki a szemétbe.
Még a szorongó, antiszociális lúzerek is mintha egy kozmetikareklámból jöttek volna.
Érdekes módon a statiszták öltöztetése már teljesen átlagos, életszerű, ellenben a főszereplőkkel, akik dívásan, csipkés combtőig érő miniszoknyában + combharisnyában, kalapban, vastag sminkben, óriásfülbevalóban, tűsarkúban 16 évesen beülnek egy középiskolai irodalomórákra.

És ezt olyan szinten tolják túl, hogy az úszóedzés után az öltözőben már vasalt hajjal és egy tonna sminkkel folyatódik a párbeszéd.

Egy amerikai kis településben mindenki szép, mindenkinek tökéletes alakja van, minden élethelyzetben mindenki tökéletesen néz ki, legyen az nő, férfi, gyerek, felnőtt. És jól látható hogy a castingon ez a nagy szépségválogatás erősen a színészi játék kárára ment, egyes színészek iszonyú pocsékok.

Na és persze mindenki kavar mindenkivel, mindenkinek mindenkiről van valami titka. A sok kavarás, meg szándékos információvisszatartás, ami ugyan bagatell, de előrevihetné a cselekményt egy perui szappanopera is megirigyelhetné. Ha ezt latinamerika csinálja és nem évadokra szedi hanem 160 részre, akkor simán elmehetne szappanoperának.



Az olyanok amatőr dolgokra gondolok itt az első évadból, hogy elkényeztetett kislányok akiknek mindenük megvan közül az egyik másnap sáros tornacipővel megy a suliba, hogy kiderüljön ő volt az aki előző este rosszban sántikált, de közben lábtól felfelé megint fel ban húzva 10esre, zsír új ruha, egy kiló smink, és sáros TORNACIPŐ... És mindezt úgy, hogy a 160 rész alatt egyszer volt volt egyik szereplő sem kétszer ugyanabban a cuccban, de tényleg, egyetlen egyszer sem!!!.. hát jézusom már... ilyet még a kolumbiai szappanoperában sem engednek meg maguknak :D Kedvencem a jelenetek végén a hosszasan kamerába bámulások, ez már kész Barátok Közt :D
Már csak az ilyen rémgagyi sorozatokba szembejövő törvényszerű klisét a titkos szerelemgyerek kapcsolatot hiányoltam, de szerencsére a 2. évad közepére az is eljött :DDDD


Annyira amatőr volt az is, hogy volt a laptopon a felvétel, ami bizonyítékul szolgált, és magát a laptopot akarták elvinni a rendőrségre ahelyett hogy azonnal csináltak volna egy másolatot és zsebrevágták volna pendriven, tudván tudva, hogy A erősen része minden cselekményeknek.
Aztán természetesen a laptop elkallódik és törlik a bizonyítékot, aztán meg lebuktatják magukat egy rohadt átlátszó dologgal.

Azon szakadtam, amikor az egyik kislányra rácsukták a hangárt, amiben egy járó motorú autó volt :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD, és nem tömte be a kipufogót, nem törte be az üveget hogy leállítsa a motort, vagy lefullassza, hanem várt egy napot amíg el nem kábul :DDDDDD

Rendkívül passzív módon állnak A-hoz is, igazából nem is különösen foglalkoznak vele, hogy zaklatja őket, csak hagyják hogy történjen velük a cselekmény, miközben TUDJÁK hogy folyamatosan figyeli őket, sőt rendszeresen interakcióba is lép velük, az intim környezetükkel, és állandóan felülnek neki. Teljesen életképtelenek, és hiába rángatja őket kötélen ugyanolyan figyelmetlenek, ugyanolyan naivak. Spencer az egyedüli aki törekszik valamennyire, a többi meg úgy acceptálja a rejtélyes üzeneteket, mintha a csak a mobilszolgáltató küldte volna az SMS-t az akciósan aktiválható percdíjakról.. egyszer , EGYETLEN EGYSZER döntöttek volna úgy az elképesztő mennyiségű új táska, meg cipő árából vesznek egy magánnyomozót, hiszen állandóan kapcsolatba lépett A a környezetükkel, nem lett volna nehéz dolga.
Pontosan tudták, hogy minden pillanatukat figyeli, erre a 160 rész alatt, egyszer, EGYETLEN EGYSZER egy ízben próbáltak túljárni az eszén, és felhangosították a zenét hogy ne hallja őket :DD

De az ég világon semmit nem tettek, hogy az ügy előre haladjon, hanem egyszer csak valami 140 rész után úgy döntött A hogy felfedi magát :DDD

Szintén az első évadból, annyira nem futotta hogy arról a rohadt kötélről vegyenek egy DNS mintát, ami bizonyíthatta volna az igazukat, de nem, mind a 4 lány nyilván hazudik. Ez olyan hülyének nézzük a másikat latin szappanoperás húzás, fáj volt nézni, hogy mennyire hülyének nézik a szülők őket. Senki soha nem hisz senkinek, még akkor sem ha minden egybevág...
A rendőrök dettó, amilyen szépek annyira inkompetens, ügyetlen, munkájukra teljesen alkalmatlan emberek, nem vesznek DNS mintát, házkutatást csinálnak, de nem nézik meg hogy kiket hívtak, milyen üzeneteket váltottak, nyilván nem, mert akkor egyből összeállt volna a kép, kész röhej....


Az már mellékes, de azért kemény hogy egy ilyen kis településen mint Rosewood vakoknak van rehabilitációs központ, ami tele van vakokkal, és a környék is tele van járókelő vakokkal, végül is annyi vak van ugye, na meg rengeteg homoszexuális nő, sőt meleg nők klubja van, ami csordultig tele van meleg nőkkel, egy kis falucskában :DDD

Komédia bazmeg... meg összeszövetkeznek felnőtt bohócok hogy a 6 évvel korábbi gyereksérelmeiket visszaadják az elkövetőnek :DDD

Minden évadban kinéznek maguknak egy célpontot és hosszas részeken keresztül gyártják köré a teljesen alaptalan összeesküvés elméletet, meggyőződve kinyilatkoztatták azt is, hogy Andrew volt A, aki egy szétgyúrt szekrényméretű állat, A meg maszkban egy cingár kis férfi volt, akit rendszeresen láttak. btw, Ki volt a férfi a bunkerben???



Teljesen értelmetlenül tartanak vissza marginális információkat, amire 6 és fél évad kell hogy kiderüljön, és egy iszonyú nagyot lökjön a cselekményen.

A legnagyobb vicc tragikomédiába illő, hogy nem biztosak benne hogy a legjobb barátjuk meghalt-e, vagy csak játszik velük, nyilván a szülők, a barátok, a családtagok, senki nem látta a holttestet..



A tömör vicc hogy a cselekmény teljesen a néző szemszögébe van helyezve, ha valami még túl korai hogy kiderüljön akkor egymás fülébe súgják, hogy a néző ne tudhasson róla, hátul mutatja kapucniban hogy ne tudjuk meg, hülyének van nézve a néző is, nem csak a szereplők. Meg azok a bugyuta semmirekellő prekoncepciók, amiket tényként kezelnek és semmi bizonyíték nincs rá, csak hogy a nézőt hülyének nézze. Ez egyáltalán nem feszült, sokkal inkább idegesítő a sok buta tevékenység miatt.

pl. Mona elszürkült hullamerev nyitott szemű holttestét miért kellett mutatni, amikor meg sem halt? ennyire a néző hülyének nézésére van felépítve ez az egész?




Akkora egy marhaságot meg ami a végén kiderül....

nyilván senki nem vette észre a különbséget a közvetlen környezetében Spencer meg az ikertestvére között, hát komolyan mondom, röhej.. paródia.. viccc... hogy egy cakk 30 éves embert nem tudnak a barátai, a közvetlen környezete, aki napi szinten együtt van vele megkülönböztetni az ikertestvérétől.

10/10
Mia Winners 2019 márc. 22. - 13:59:19 10/10
Valaki kérlek küldene sorozatbarát meghívót.
kirst.athi@gmail.com
10/10
Mia Winners 2019 febr. 24. - 21:34:48 10/10
Életem legjobb sorozata! Imádom
borsocska_vargaorsi 2017 nov. 07. - 07:50:15
Sziasztok,
Tudnátok küldeni SorozatBarátra meghívót.
Email: borsocska_vargaorsi@yahoo.com

Köszönöm
Kurczina Mónika 2017 okt. 02. - 15:36:31
Valaki tud meghívót küldeni a sorozat barát oldalra?
Misker 2017 júl. 03. - 15:02:18
...és vége. 2017 június 27-én, lezárult a sorozat, a 7. évad 20. dupla epizódjával.

Az évadban voltak már unalmasabb, fárasztóbb részek is, hiszen már annyi mindent eljátszottak és annak ellenkezõjét is. Az utolsó elõtti részben kicsit feljebb pörögtek az események, majd a végére is maradtak még meglepetések.

Bár azt továbbra is abszurdnak tartom, hogy a titokzatos ellenség mekkora pénzügyi tõkét és energiát fektetett a csajok folyamatos szívatásába, de ez ilyen dolog. Mese.

Lényeg, hogy végül mindenre fény derült. A csajok felnõttek, részben szomorúan búcsúztak a nézõktõl.
zsuzsu100 2017 júl. 02. - 07:36:33 Előzmény Anita133
ha megadod az email címedet küldök
10/10
Anita133 2017 jún. 16. - 18:29:44 10/10
Valaki tud meghívót küldeni a sorozatbarát oldalra mert ott szeretném nézni? :)
MissCat1885 2017 máj. 20. - 13:48:29
Üdv. Hetedik évadról tud valaki valamit, hogy mikor lesz szinkronnal? Elõre is köszönöm szépen! :)
Kicsinykelany 2017 jan. 31. - 16:00:59
Gadacsi Odett kuldenel a sorozatbaratra meghivot?
tide76 2016 júl. 30. - 08:06:39
Most nézem csak, hogy nem vetítik a megszokott szombati idõpontban, pedig már készültem rá, hogy ma megnézem. El sem hiszem el.ááááá
Gadácsi Odett 2016 ápr. 10. - 09:38:03 Előzmény tide76
Szia!

Nem szeretném elárulni, hogy mi volt benne, mert ezt neked kell végig izgulnod. De a sorozatbarát oldalon (http://www.sorozat-barat.club/video/series/108/Hazug_csajok_tarsasaga_online_sorozat/03_evad) megtudod nézni azt hiszem ez a 3. évadban van. Fent van az eddigi összes évad igaz a 4.-tõl felíratos, de én itt szoktam nézni.
tide76 2016 márc. 14. - 08:03:01
Az utóbbi két részrõl sikerült lemaradnom.Tudnátok abban segíteni, h Spencer barátja (a neve nem ugrik be) miért van Monával jóban, legalábbis a szombati részben mutatták, ahogy találkoztak vagy ez is csak egy félrevezetõ szál? Azt lehet tudni, hogy a vonatról kik akarták kilökni Ariat? Na meg az sem világos, h az Emilyt elrabló (Mona unokatestvére) fiúval mi lett, elkapták vagy sem?
10/10
mojszio 2016 jan. 18. - 15:58:12 10/10
Melyik, általuk orrba-szájba nyomatott béna sorozatnak van ennyi pontja az értékelésnél? Kb. egyiknek sem.
10/10
mojszio 2016 jan. 18. - 15:35:27 10/10
Ez az RTL Klub nem normális. Elképesztõ mit mûvelnek ezzel a sorozattal. Hol itt tûnik fel, hol ott, félbeszakítva, harmadába szakítva. Legalább azt néznék meg, hogy 9,3-ra van értékelve, azaz feltehetõleg nagyon sokan szeretik a sorozatot és várják minden nap, ezekkel az emberekkel ....-nak ki folyamatosan.
10/10
Nikus18 2016 jan. 12. - 00:34:31 10/10
Miert lett levéve az RTL-rol??????????
Kérnénk vissza!!!!
10/10
hobovitez 2016 jan. 11. - 10:02:34 10/10 Előzmény Margó Kovács-Gaál
miért vették el az ismétlést ,a hülye celeb mûsor miatt?????????????,
Margó Kovács-Gaál 2016 jan. 06. - 19:35:49
Az ismétléseket sem sikerül nézni, változtatják az idõpontokat, keresés, kutatás nélkül nehezen követhetõ.....
Összes hozzászólás