Dil Toh Baccha Hai Ji

Bakancslistához adom
indiai romantikus dráma, 2011

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
katyusa53 2013 jan. 01. - 18:29:26
Kár, hogy ez: http://www.imdb.com/title/tt1954206/ kimaradt a felsorolásból, mert jó film és ebben Emraan Hashmi igazán nagyot alakított. A film egy Dél-indiai színésznõ, a kissé frivol életû Silk Smitha életét dolgozza fel, akit a maga korában India Marylin Monroe-jának is neveztek.
Reshma (Vidya Balan), a fiatal falusi lány színésznõ akar lenni, ezért az esküvõ elõtti napon megszökik otthonról és Chennaiba megy. Mivel azonban elsõ válogatóján megsérti a rendezõt, nem kap szerepet. Ezért úgy dönt, hogy
"item girl"-ként (a zenés-táncos jelenetek külsõ elõadója) boldogul a szupersztár, Suryakant (Naseeruddin Shah) fõszereplésével készülõ filmben. Erotikával átitatott táncát látva az idõsödõ férfi belehabarodik és viszonyt kezd vele.
Ám, kiderül, hogy felesége és családja van, ezért szakítanak. Silk elfogadja a férfi unokaöccsének, Ramakantnak (Tusshar Kapoor) közeledését, de a kapcsolat nem tart sokáig, mert Suryakant közbelép. Silk debütálása óta sikert sikerre halmoz, ám megosztja mind a közönséget, mind a szakmát, amelyen belül több ellenséget, mint barátot szerez. Közéjük tartozik a tehetséges mûvészfilm-rendezõ Abraham (Emraan Hashmi) is, aki a mûvészetmeggyalázásának tartja Silk munkásságát és ennek hangot is ad. Ám, amikor a színésznõ élete az újabb szakítás után válságba kerül, Abraham rájön, mit is érez valójában iránta.
Trailer:
http://www.youtube.com/watch?v=p2i9f0coWIo
http://www.youtube.com/watch?v=ERD40AAoGV0
(felirat csak ehhez a két dalhoz van)