Ben Wade és a farmer

Bakancslistához adom
3:10 to Yuma
amerikai western, 92 perc, 1957

Értékelés:

13 szavazatból
Szerinted?

Ben Wade a bandájával megtámadja az egyik postakocsit és megöli a kocsist. A város vezetője csapatot szervez Wade elfogására. Dan is elszegődik kétszáz dollárért, miután nem kapott kölcsönt a rohamosan pusztuló farmjára. Hamarosan azonban rá kell jönnie, hogy elkapni Wade-t a könnyebbik feladat, élete mindaddig nincs biztonságban, amíg Wade nem kerül fel a Yumába tartó 3:10-es vonatra. A néhány fős csapat cselhez folyamodik, hogy Wade bandáját minél távolabb tudja. Ám a csel nem válik be, s mindannyian életveszélybe kerülnek.

Stáblista:

Szereplők

Ben Wade
Dan Evans
Mrs. Alice Evans
Charlie Prince

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
Cleo. 2013 okt. 31. - 17:36:54
Ez jó film? Érdekes, pedig én szeretem a westerneket, de ez azért a jótól elég messze van...
9/10
adamnagysweetmovie 2010 dec. 28. - 13:41:33 9/10 Előzmény adamnagysweetmovie
Pontosítanék, ez a maga kamarakategóriájában egy tisztességes, sõt figyelemreméltó alkotás, a remakeje viszont inkább egy hullámzó színvonalú, az akciófilm-átlagot csak néhol meghaladó, kissé elnagyolt, de azért úgyszintén tisztességes átdolgozás.
9/10
adamnagysweetmovie 2010 dec. 22. - 10:48:19 9/10
Egy feszült, egzisztencialista kamarawestern, más hangsúlyokkal, mint a remake Börtönvonat Yumába, de legalább olyan kiváló film.
Az újrafilmmel összehaonlítva a lassabb tempó nagyobb teret enged a színészi játéknak és néhány kiváló mélyterû beállítás alapozza meg a hangulatot.