Személy

Juan Manuel Gil Navarro

színész

Hozzászólások

juan-ZSU 2011 jan. 27. - 18:45:35
igen ez is egy jó sorozat lett volna :D
látnánk mit csinál egy nõ ha férfi testben ébred...
10/10
rockqueen 2011 jan. 27. - 13:12:08 10/10 Előzmény juan-ZSU
Azt kellett volna csinálni a Lalolával, hogy kellett volna csinálni egy második évadot is, és abban azt mesélték volna el, hogy Daniella-nak (vagy hogy is hívják) milyen volt az élete Lalo testében. Így az összes részben szerepelt volna Juan.
juan-ZSU 2010 dec. 16. - 19:29:10
õ a kedvenc színészem imádom a lalolát is miatta néztem csak sajnos keveset volt benne pedig minden egyes részben az vártam mikor tûnik fel újra...
nagyon jóképû és tehetséges a hangja is jó szép az a szám amit Florral énekelnek a csacskában "y asi será" ♥
én azt mondom h lett volna 1 évados a csacska de akkor nem halt volna meg és összeházasodtak volna Florral (sok volna de nem így lett)néztem a 2. évadot is de az elsõ sokkal jobban tetszett :)
mulao 2010 máj. 21. - 19:02:52
Elõbb Federicoként láttam, aztán a LaLolában. Nekem különösebben nem kedves, de szerintem jól játszotta szerepeit.Jó volt a magyar hangja is, meg viszonylag jóképû.
csancsy 2008 jún. 27. - 17:38:46
Hát, nem nagyon illett oda Max. Sztem meg lehet volna oldani, hogy biztos, Juan belement volna pár részbe, hogy a végén, visszatér rendesen, úgyis a csodáról szól, meg misztikus. Pedig már megvolt a második rész története nagyrészt, ha Juan vállalta volna.
nem szõke, világosbarna haja van, és rövid, mint a csacska angyal elején, és ha jól emlékszem van neki egy kis borostája is.
10/10
rockqueen 2008 jún. 27. - 12:07:11 10/10
Szerintem az aki játszotta Maxot kifejezetten ronda volt.
És hogy néz ki abban a sorozatban? Abban is szõkés? Majd ha megtudod, hogy adják Juannak valamelyik filmjét a Tv-ben, akkor ha tudsz, szólj nekem kérlek!
csancsy 2008 jún. 27. - 10:27:27
Ja, amúgy még annyi, hogy örülök, hogy írtál, csodálkozom, hogy senki nem írt ide, meg máshova sem, pedig milyen népszerû volt a csacska. Ja, és annyi, hogy romantica csatornán adták, vagy adják, (azt nem tudom, hogy jelenleg is fut, sztem igen).
csancsy 2008 jún. 27. - 10:25:31
Nem láttam, sajnos az utolsó 3-4 részt, de azt hiszem, nem hal meg, nem utal arra, ha jól emlékszem lesz egy súlyos balesete, de túléli. Hát, mesélhetek róla. Szóval nagyon furcsa volt egy ilyen cuki, szõke herceg után, ekkora váltást látni, az eljátszott személyt követõen. Tényleg, egy nagyon gonosz, sz*r alakot játszik, mindenkivel összefekszik, miközben a felesége, meg a gyereke otthon várja, de a felesége is tud errõl, csak nem akar tudomást venni eleinte. Olyszinten játssza a hûtlen férjet, van vagy 2-3 szeretõje (köztük a titkárnõ), , és innen jön rá a feleség, aki nagyon aranyos), és még sztríptízbárba is jár , el is felejtem akkor, hogy õ volt fede, és be tudnék mosni neki ilyenkor, és még gorombáskodik a feleségével, emiatt felesége is elmenekül, és kacsingat más kapcsolat felé, egy festõvel (de ez már a vége felé van). Tehát készülj fel, hogy nagyon "rossz" a karaktere.Ráadásul az apja is olyan totál, úgy látszik, volt kitõl példát tanulnia, ráadásul van egy rokona (nem emlékszem, hogy testvér, vagy unokatestvér), akit apja kitagadott, mert elmondta neki a rokon, hogy meleg, de ezt "fedének" nem mondta, és mikor megmondta, elég rosszul reagált elõször.
Szóval elég jó a film, annak ellenére, hogy sok sz*xjelenet van, nagyon élethûen mutatja be, az ilyen dolgokat. Amúgy õszintén, én sem néztem továbbra a csacskát, a második részt, mert úgy nem volt az igazi, hiába mondták, hogy max=fede, azért akkor sem õ volt. ÉN is nagyon bírtam, annyira cuki!!!
10/10
rockqueen 2008 jún. 27. - 09:28:26 10/10 Előzmény csancsy
De jó, hogy indítottad nála a fórumot, mert már kezdtem Juanról megfeledkezni. Nagyon jó pasi, tök bírom, hogy szõke. A szõke pasikat is nagyon szeretem.:D Na, de nem nem szeretnék hülye kis csitrinek tûnni(sajnos nem tehetek róla, mert szinte az összes pasit szeretem, aki csak a világon van), úgyhogy beszélek a színészi teljesítményérõl is. SAjnos errõl nem nagyon tudok mit mondani, mert csak a Csacska angyalban láttam, és ez ráadásul szappanopera, ami nem tartozik a kedvenceim közé. Ráadásul ált. azok a színészek akik ilyenekben játszanak, elégé túljátszák a szerepüket. Mondjuk nem nagyon emlékszem rá, hogy hogy szerepeltek benne a színészek, de azért vannak Juan teljesítményérõl emlékfoszlányaim. Ezek alapján jó volt. De azért inkább megnézném, hogy színházba hogyan szerepelt.
A Mindennapi emberek szexuális történeteiben sajnos nem láttam. Kár, mert szívesen megnézném abban is. Jó lenne, ha elkezdenék adni valamelyik csatornán. Te úgye láttad ezt a sorozat? Ha igen, akkor legyél szíves elmondani nekem, hogy ebben is meghalt, vagy elûldözték, mert szexmániás volt? Ebben is olyan szerencsétlen végetért a sorsa? Vagy semmi különös nem történt vele?
A Csacska angyalban nagyon bírtam, mint "aranyos kis cuki szõke herceg". Ezt csak miatta néztem. Viszont amikor meg kellett halni, már nem néztem tovább. Úgy már nem volt az igazi.
csancsy 2008 jún. 26. - 20:05:11
Nagyon jó színésznek tartom, hihetetlen milyen átéléssel tud játszani, csacskában játssza, az aranyos kis cuki szõke herceget, a mindennapi emberek... sorozatban pedig, egy arrogáns, hûtlen, sz*xmániás férjet játszik.