Programkereső

Friss előzetesek

Mozi lista

Kedvenc mozik szerkesztése »

Jegyajánló

várKERTmozi - Kincsem

2017. augusztus 11., 21:30
Blaskovich Ernő mindenét elvesztette a szabadságharc után. Céltalan, kicsapongó életet él, amikor egy nap megjelenik élete nagy lehetősége, Kincsem, a csodaló, akivel sikert sikerre halmoz az európai lóversenypályákon. Parkolás a Várkert Bazár mélygarázsában! Eső esetén a vetítés elmarad. A megváltott jegyek a helyszínen válthatók vissza vagy cserélhetők egy másik filmvetítésre.

MOZI.KERT: A hercegnő

2017. augusztus 23., 21:00
A XVIII. század végén játszódó kosztümös dráma a meseszép és elbűvölő Georgiana Spencer története, aki korának legizgalmasabb személyisége volt. Míg szépsége és karizmája hírnevet szerzett neki, extravagáns ízlése, hajlama a szerencsejátékra és a szerelemre hírhedtté tette. Georgiana egyszerre vált a kor divatikonjává, odaadó anyává, a politikai közélet eszes résztvevőjévé és a köznép imádatának tárgyává.

Szőke is meg atom is - Charlize Theron portré

Mindig is keresett színésznő volt az egykori dél-afrikai szépségkirálynő, sőt, Oscar-díja is van már, mégis jól karbantartott negyvenesként aratja legnagyobb sikereit, most például a Berlinnek álcázott Budapesten Atomszőkeként.

Mennyire pontos történelmileg a Dunkirk?

Bár Christopher Nolan alkotása magával ragadó és hiteles háborús film, történelmi szempontból mégis akadnak benne hibák, igaz, van, ami szándékosan került ide, megkönnyítendő a néző dolgát.

Filmes rendezvények

Vertigo Filmhét 2017

Egy teljes héten át naponta két-három artfilmet nézhetnek meg kedvezményes áron az érdeklődők a közelmúlt filmtermésének legjavából. A filmhét programjában összesen 19 alkotás szerepel.

VárKERTmozi

Popkorn helyett street foodokat kínálnak szerdánként a Várkert Bazárban, ahol nyár végéig minden héten a mai magyar filmművészet remekeivel forog a Food Truck Cinema.

Heti mozipremierek Összes premier

 • Atomszőke
  Lorraine Broughtont, a brit titkosszolgálat gyöngyszemét egy nem mindennapi feladattal bízzák meg: Berlinbe küldik, hogy szerezzen meg egy listát, amin kettős ügynökök neve szerepel.
  Időpontok
 • Dzsungel-mentőakció
  A dzsungelben évek óta békesség honol, mióta Maurice, a Hatalmas tigris harcos és kis csapata tartja fenn a rendet. Egészen addig, amíg meg nem jelenik Igor, legveszedelmesebb ellenfelük.
  Időpontok
 • Totál gáz
  A Cox család a nagypapával karöltve nyaralni készül. Tom, a családfő kényelmesen beállítja a tempomatot 130 km/órára. De mikor lassítani próbál, az elektronika felmondja a szolgálatot.
  Időpontok

várható premierek Összes premier

 • Minden, minden
  Mi lenne, ha nem léphetnél kapcsolatba a külvilággal? Sosem érezhetnéd a friss szellőt, az arcod nem fürödhetne a napfény melegében... és nem csókolhatnád meg a szomszéd fiút? A...
  Időpontok
 • A setét torony
  Egy revolverhős vándorol a végtelen pusztában. Igazi harcos, aki az igazság nyomában jár, és szörnyekkel viaskodik. Roland Deschain (Idris Elba) magányos harcos, aki a Setét Toronyt keresi....
  Időpontok
 • Annabelle 2. - A teremtés
  A félelem nem múlik el. A Gonoszt nem lehet lerázni: mindig visszatér, és arra csap le, aki a leginkább megérdemelné a jót.
  Egy babakészítő évekkel ezelőtt elveszítette a lányát,...
 • Anyák elszabadulva
  Négy anya, akikben az egyetlen közös az, hogy gyermekeik egy iskolába járnak, elhatározzák, hogy összehoznak egy teljesen átlagos vacsorapartit. Az este teljesen váratlan fordulatot vesz.
 • Bébibumm
  Avril felnőni képtelen anyja nárcisztikus személyiségétől szenved, úgy érzi, mintha nem is anyja, hanem egy rakoncátlan lánya lenne. A helyzet akkor sem változik, amikor Avril terhes lesz....
 • Az Emoji-film
  Még nincs minden felfedezve: feltérképezetlen univerzumok vesznek körül minket, még ha nem is tudunk róluk - talán azért, mert nagyon kicsik. Az okostelefonjában például mindenkinek van:...
  Időpontok
 • Pappa pia
  Legyőzheti Dávid Góliátot? Állítólag igen, de aki biztosra megy, inkább ellene fogadjon. A kicsi és gyenge és pénztelen többnyire alulmarad, amikor szembeszáll valakivel, aki gazdagabb...
  Időpontok
 • Egy kupac kufli
  Se nem kifli, se nem kukac, simán kufli! Így jellemezhetnénk legegyszerűbben a hét aranyos jelenséget, akik ennek a rajzfilmsorozatnak a szereplői.
  Időpontok
 • Az ígéret
  Az ígéret megtörtént eseményeket feldolgozó, nagyszabású történelmi film, amely az Ottomán birodalom végnapjai idején játszódik. Itt alakul ki egy szerelmi háromszög egy fiatal...
  Időpontok
 • K.O.
  A sármos Antoine (Laurent Lafitte - Elle, Apu vagy anyu?) egy médiabirodalom fejeként nem ismer félelmet. A munkájában és magánéletében is kegyetlenül elnyomja és kihasználja a...
További premierek

Kaszkadőrből lett tenor

A világjáró olasz énekes, Riccardo Massi július 28-án és 30-án a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon A trubadúr címszerepét énekli. Az elfoglalt tenor elárulta, miért dolgozott filmekben fiatalon, és hogy milyen ajándékokat kapott Verditől.

2017. június 8.Balatoni Kalauz Ha nyár, akkor Balaton! Összegyűjtöttük a legjobb programokat.
x