Programkereső

Jegyajánló

Szombat és varárnap - Április 29-30.

Hárfás nap a Festetics-palotában

Festetics Palota, szombat, 11:00, 16:00, 19:00
Április 29-én, szombaton délelőtt 11 órakor hárfabemutató koncerttel indul az első alkalommal megrendezésre kerülő hárfás nap a Festetics Palotában.

Az AMD 30 éve

Dürer-kert, szombat, 19:30
"Szubjektív válogatás az elmúlt 30 év legnagyobb slágereiből."

A38 születésnap: Chris Travis (US)

A38 Hajó, szombat, 23:30
Chris Travis tagja a neves SESHOLLOWATERBOYZ underground hip-hop kollektívának, s ezúttal különleges nagyszabású koncertet ad majd először lépve fel Magyarországon az A38 Hajó nagyszabású születésnapi buliján.

A38 születésnap: Manoya, Coals (PL), Maxisun

A,38 Hajó, szombat, 19:00
Az áprilisi tavasz és az A38 születésnapi hétvégéje elhozza Manoya legújabb Against All Odds & Against None című lemezét a hajó teraszára. Az élő premiert és az estét két szuper...

MAO: George Gershwin - Porgy és Bess

BMC - Koncertterem, vasárnap, 19:30
A MAO ezúttal Miles Davis és Gil Evans, a legendás szerzőpáros Porgy and Bess című albumát kelti életre. Az eredeti felvételt, George Gershwin operájának átiratát, a jazztörténet méltán említi a szerzőpáros legjobban sikerült alkotásai között. Az esten a teljes anyagot eredeti hangszerelésben mutatja be a Modern Art Orchestra.

Május 4., csütörtök

Kandace Springs

Müpa - Fesztivál Színház, 20:00
Sokan temetik a jazzt, de a tehetségeket felfedező producerek mintha meg se hallanák a baljós hangokat. Egyre-másra kerülnek be a köztudatba énekesek, akik már első lemezük megjelenésekor érett művészek, ilyen az afrofrizurás Kandace Springs is, aki nemcsak hajviseletével, de piros Fender-zongorájával is a negyven évvel ezelőtti időket idézi.

Programkereső