Film

Egon és Dönci - Mindenütt jó, de legjobb otthon /Egon & Dönci/

szöveg nélküli, magyar animációs film, 72 perc, 2007 korhatárra tekintet nélkül megtekinthető
  • eny

Értékelés:

129 szavazatból
Szerinted?

  A szomszédos naprendszer egyik gyönyörű bolygóján él Egon, az amatőr űrkutató minden lében kanál macskájával, Döncivel. Egy nap kis híján a nyakukba zuhan a Voyager 3 űrszondája, rajta az emberiség üzenetével. Egon és Dönci útra kelnek bádogűrhajójukon, hogy kapcsolatba lépjenek az ismeretlen, de csodákra képes civilizációval. Arról azonban halvány fogalmuk sincs, hogy a naprendszer kilenc bolygója közül, melyiken élnek emberek.

  Bemutató dátuma: 2007. november 29. (Forgalmazó: Hungaricom)

  Kövessen minket a Facebookon!

  Stáblista:

  Alkotók

  Linkek:


  Vélemény:


  2016. március 18. 11:04
  Düny. Düny düny, düny, düny. Düny. Teletubbies. Düny.

  2014. december 22. 16:30
  Nem gondoltam volna, hogy ennyire egyszerűen fogtad fel a filmet... jól hazaküldi őket... ennek így nem lenne értelme :) mi volt az a nagy vihar a hazaúton például? akkor te sem értetted a filmet ezek szerint teljesen :)

  2014. november 4. 19:44
  Még régebben láttam kétszer ezt a filmet. Nagy gratula az alkotóknak, hogy ezt tucatnyian képesek voltak összehozni! A film nekem úgy emlékszem tetszett, a látvány is helyén volt, bár a vége nekem kicsit összecsapottnak tűnt (mintha olvastam is volna interjút, amiben el is mondják hogy addigra már kezdtek kifogyni az erőforrásokból - első sorban az időből és azért lett ilyen).

  Összes hozzászólás