Film

A párizsi vonat

/The 15:17 to Paris/
feliratos, amerikai dráma, 94 perc, 2018 16 éven aluliak számára nem ajánlott
    • eny
    • f
    • f

Értékelés:

13 szavazatból
Szerinted?

2015 augusztusában a világ döbbenten értesült egy újabb terrorista támadásról. A Párizsból Brüsszelbe tartó expressz vonaton egy állig felfegyverzett terrorista lendült támadásba. Egyszerű és kegyetlen terve volt, de valamit kifelejtett a számításból: hogy az utasok között bátor emberek lehetnek.
Három amerikai srác is a vonaton utazott. Egyszerű, békés fiúk, akik gyerekkoruk óta barátok, és együtt határozták el, hogy katonák lesznek, és a szabadságuk idején együtt vágtak neki, hogy felfedezzék Európát.
A film nemcsak egy esztelen támadás és a fegyvereknek ellenszegülő önzetlen hősiesség története - az is kiderül belőle, hogy hogyan vált Spencer, Alek és Anthony olyan emberré, aki a jó ügy érdekében a legnagyobb önfeláldozásra is hajlandó.

Bemutató dátuma: 2018. március 15. (Forgalmazó: InterCom)

Kövessen minket a Facebookon!

Stáblista:


Vélemény:

március 17. 08:11:40
(1/3)

Nem folyik a vér, nem rágod tövig a körmödet, de mégis érdemes megnézni, mert a 3 főszereplő nem színész, hanem maga a 3 srác akik lefegyverezték a terroristát. Az összetartozásról is szól, van mit tanulni belőle. Én 8 pontot adok.

értékelése: 7/10
március 16. 15:33:39
(2/3)

Csatlakoznék az előttem szólóhoz ...
"Műfaj: Dráma, Thriller" ... hát nem az ... :)
Semmiféle fordulat nincs a filmben, várható, h mi a végkimenetel ...
A vonatos jelent kb. 3 perc, amiről elvileg az összefoglaló alapján szólnia kellene/kellett volna a filmnek.
De igazából ha nem tudsz semmit a filmről, nem nézel előzetest, akkor végül szerintem nem akkora a csalódás.
Maga a történet jó, igaz, h egy embert egy puska tussal nem lehet leütni sehogy sem :), az már kevésbé életszerű, még akkor sem, h ha egy arab terroristáról van szó.

Egy erős/biztató 7-est azért kapott :)

értékelése: 2/10
március 15. 19:43:27
(3/3)

15 percbe is bele lehetett volna sűríteni ezt a 94 percet. Nagy csalódás! Szörnyű, ami a vonaton történt/történhetett volna, de nem erre volt kihegyezve a film, hanem a 3 főszereplő esemény előtti életére. Inkább életrajz...