Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája

Bakancslistához adom
The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes
BA - 12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai kalandfilm, akciófilm, sci-fi, 2023

Ismerd meg AZ ÉHEZŐK VIADALA történetét – 64 évvel azelőtt, hogy Katniss Everdeen önként jelentkezett a viadalra, és évtizedekkel azelőtt, hogy Coriolanus Snow Panem diktatórikus elnöke lett.

Az ifjú Coriolanus Snow az utolsó reménysége az egykor büszke Snow családnak, akik kegyvesztetté váltak a háború utáni Capitoliumban. Hogy pozícióját biztosítsa, vonakodva bár, de vállalja az elszegényedett 12. körzet kiválasztottja, Lucy Gray Baird mentorának szerepét. Miután Lucy Gray elbűvöli Panem közönségét, Snow meglátja a lehetőséget mindkettejük sorsának megváltoztatására. Összefog Lucy Grayjel, hogy az esélyeket kedvező irányba fordíthassa, és innentől kezdve csak egy hajszálon függ mindaz, amiért addig dolgozott. A jó és a rossz ösztönei viaskodnak benne, miközben versenyt fut az idővel – s a verseny végén, ha túléli, az is kiderül, hogy énekesmadár vagy kígyó válik belőle.
Bemutató dátuma: 2023. november 16. Forgalmazó: Fórum Hungary

Stáblista:

Szereplők

Coriolanus Snow
Lucy Gray Baird
Casca Highbottom
Tigris Snow
Sejanus Plinth
Lucretius 'Lucky' Flickerman
Dr. Volumnia Gaul

Hozzászólások