Film

Az éjszaka törvénye /Live by Night/

magyarul beszélő, amerikai krimi, 129 perc, 2016 16 éven aluliak számára nem ajánlott


Értékelés:

75 szavazatból
Szerinted?
Boston, 1926: mindenből sok van, ami tilos - az alkohol, a gyilkosság, a bűn minden formája természetes. Joe Coughlin (Ben Affleck) egy magas rangú rendőr legkisebb fia boldogan veti bele magát a titkos szeszfőzdék, gengszterbandák és korrupt zsaruk világába, és a kisstílű tolvajból nemsokára a város egyik legsikeresebb rumcsempésze lesz.
Bostonból Tampába, onnan Kubába vezet az útja - egyre mélyebbre merül a bűnbe, egyre gátlástalanabb és kegyetlenebb... de közben szerelmes lesz, és az talán megváltoztatja. Vagy rájön, hogy már nem érdemes változnia - hiszen úgysem hinné el neki senki.

Bemutató dátuma: 2017. január 26. (Forgalmazó: InterCom)

Kövessen minket a Facebookon!

Stáblista:

Szereplők

Joe Coughlin
Graciella Suarez
Loretta Figgis
Emma Gould
Brendan Loomis
Thomas Coughlin
Albert White

Linkek:

Vélemény:


szeptember 9. 03:02
sz*r f*s sz*r :(

augusztus 25. 16:15
Mivel olvastam a könyvet, a film elég nagy csalódást okozott, pedig Afflecket rendezőként és színészként is kedvelem. Rendezőként kicsit jobban, de én nem álltam be abba a sorba, amelyik fennen hirdeti, hogy színésznek sz*r, rendezőnek király. A könyv, mint szinte mindig, sokkal részletesebb, több mindent elmesél, plusz utálom, mikor komplett részeket írnak át a filmhez. Az ítéletem egy karcsú 6/10 lett.

augusztus 20. 19:34
Nekem ink`abb az volt még a szokatlan a filmben a romantikus részével hogy a főszereplő elszakad a szerelmétől aki tulajdonképpen egy szajha és később mikor ujra találkoznak a film végén m`ar csak a főszereplő csalódottság`at lehet l`atni ez kissé realisztikus megoldás .Nem egy titanic féle romantikus film .Attolfüggetlenül nem volt rossz.

Összes hozzászólás