Croodék: Egy új kor

Bakancslistához adom
The Croods 2
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai animációs vígjáték, kalandfilm, 95 perc, 2020

Értékelés:

9 szavazatból
Szerinted?

Croodéknak kijutott a veszélyekből és a katasztrófákból, az agyaras ősállatoktól a világvége túléléséig, de most az eddigi legnagyobb kihívással kell szembenézniük: egy másik családdal.
Croodéknak szükségük van egy új élőhelyre, így aztán az első őscsalád a nyakába veszi a világot, hogy biztonságosabb otthont keressenek. Kisvártatva rábukkannak egy falakkal körülvett édenkertre, amely minden igényüknek megfelel… egy valamit kivéve. Már lakik ott egy másik család: a Jobbagyék.
Jobbagyék (hangsúly a „jobb”-on) a míves lombkunyhójukkal, elképesztő találmányaikkal és több hektárnyi frissen öntözött terményeikkel jó pár fokkal Croodék fölött állnak az evolúciós lépcsőn. Amikor befogadják Croodékat - a világ első vendégeit - nem kell sok hozzá, hogy feszültség támadjon az őscsalád és a modern család között.
Amikor már minden veszni látszik, egy új veszély mindkét családot nagyszabású kalandba taszítja a falakon kívül, és félre kell tenniük ellentéteiket, erőt kell meríteniük egymásból, és együtt kell megteremteniük a jövőjüket.
2013-ban a világ megismerhette az őskor első családját, Croodékat. Az Oscar-jelölt animációs vígjátékban a változó világukhoz alkalmazkodni próbáló klánt világszerte szívébe fogadta a közönség, mert megmutatták, hogy a család fontossága időtlen... és hogy milyen keveset is fejlődtünk.
2020 decemberében a DreamWorks Animation újra visszamegy az időben, és vadonatúj kalandba viszi Croodékat.
Bemutató dátuma: 2021. július 22. Forgalmazó: UIP-Duna Film

Stáblista:

Szereplők

Grug (hang)
Guy (hang)
Eep (hang)
Phil Betterman (hang)
Hope Betterman (hang)
Ugga (hang)
Gran (hang)
Thunk (hang)

Alkotók

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
1/10
Premierfilmes1980 júl. 23. 16:25:00 1/10
fferlen73 júl. 22. 22:27:21
Nem igazán értem mi volt a célja az alkotóknak. Mesének egyáltalán nem mondanám, és egyáltalán nem a gyerekeknek szóló valami. Ha valaki egy szórakoztató animációt vár az első rész után, akkor az óriásit fog csalódni, mert ez nagyon messze van attól. Inkább mondanám ezt egy animációs filmbe bújtatott mély társadalomkritikának, ami inkább a felnőtt korosztályt célozza meg.

Én mivel valami hasonlót vártam az első részhez, ezért ez számomra borzalmasan nagy csalódás volt. Végig néztem mert nem volt más dolgom, de a moziból tuti, hogy fél óra után kijöttem volna.
1/10
Premierfilmes1980 júl. 22. 20:11:18 1/10
Itt már végig szenvedheted: http://indavideo.hu/video/Croodek_Egy_uj_kor
norbert2002 2020 szept. 25. - 17:10:08
Szerintem jó lehet
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu