Film

Hetedik alabárdos

magyar vígjáték, 86 perc, 2017 12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott
  • eny

Értékelés:

16 szavazatból
Szerinted?

  A Hetedik alabárdos humoros karriertörténet, amelyben a mellőzött színész egy váratlan felkérésnek köszönhetően az "örök statiszta" szerepből a teátrum vezető rendezőjévé válik. Innentől nem csak saját álmaiért, hanem az egész társulatért is küzdeni kezd.
  A napjaink színházi világában játszódó, szürreális elemekkel tarkított szatírából kiderül, a főhős mit tud kezdeni a számtalan buktatót rejtő vadonatúj megbízatással, és az is, mit szólnak ehhez a kollégái?


  Bemutató dátuma: 2017. szeptember 21. (Forgalmazó: Skyfilm Production)

  Kövessen minket a Facebookon!

  Stáblista:


  Helyszínek10111213141516171819202122
  Apolló mozi 12mb
  17:15

  Vélemény:


  2017. október 22. 18:45
  igazad van a rendező-rendezte jelentéssel. Kétszer is megnéztem, megérte. Valóban, jól megfogalmaztad a film besorolását, marhaság, de a legjobb értelemben. :)) Elképesztő figurák a szereplők és a hozzájuk kapcsolódó színészek, jelenetek. A végefelé a véres, leszámolós jelenet és még hihető is volt a történet szempontjából. Vagy Nagy Ervin köpönyegforgatása, lehordta a sárga földig Mikit, majd amikor megjelent, ott dicsérte, ahol tudta. Majdnem Ádámot is nagyon bírtam, ahogy előadta a megnem értett zsenit, a magától elszálló önjelölt színészt, miközben egyáltalán nem volt életszerű. El pojáca volt. Gőg Klára? A szarkazmusa a homlokára volt írva, majd amikor kirúgták a színháztól, akkor már lejjebb vett az arcából.

  2017. szeptember 29. 20:43
  Sejtettem, hogy az origo le fogja húzni..., de még annyi vér sincs a pucájukban, hogy kommentelni lehessen a kritikájuk miatt... Nem baj, nekünk nagyon tetszik, Vajnáéknak meg ez sem. Bezzeg a gagyi Pappa Pia...

  2017. szeptember 27. 22:02
  A rendező, az szakma - rendezte, az meg bárki lehet. Szerintem.
  Egyébként aki a színházat meg a jó színészeket szereti, ne hagyja ki.
  A színészek szinte lubickolnak ebben a "marhaságban". (Vígjátéknál, mint ez a film is, a marhaság dicsérendő, és nem bírálat.)

  Összes hozzászólás